2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar nst de 20li yaşlarda bir bayan hamile karnı okadar çatlamışki anlatamam resmen haritaya dönmüş ilk defa öyle bir karın gördüm inşallah bizimkide çatlamaz

Selam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.

Selam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.

Ne güzel kavuştun bebişine.Allah sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin. Darısı başımıza..

henüz doktora soramadım nazocum31 de 2 kiloydu normalmi sence canım biz iyiyiz siz nasılsınız bebeşinle

canım 31. haftaya göre kilosu normalmiş bence... şimdi 2700-2800 rahat olmuştur. belkide daha fazla...

kızlar nst de 20li yaşlarda bir bayan hamile karnı okadar çatlamışki anlatamam resmen haritaya dönmüş ilk defa öyle bir karın gördüm inşallah bizimkide çatlamaz

benimki nasıl çatladı bir bilsen... :1no2:
çok üzülüyordum ama bebişimin gelişi yaklaştıkça üzülmeyi de bıraktım...

maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah
detaylarını heyecanla bekliyor olacağız opuyorumnanaktan

Selamlar dun gece ben de uyuyamayanlardanım sabah ezanını duydum sonra da salonda yattım sımdı de mayışmış durumdayım hıc bısey yapmak ıstemıyorum . Yaa bisey sorucam buraya ticer nasıl eklenıyor ? Hamılelık haftamı nereye yazabılırım ? Profılıme gırıp etıkey kısmından tıcer eklemeye calıstım ama url yı kabul etmıyor barı ısmımın yanına yazayım ama o nerden yazılıyo onu da bulamadım ??

hepinize kocaman bir SELAM ben ağustos annelerindeyim aslında ama doğumum 20 temmuza kadar bekleniyor ve sizlerinde yaklastığı için size sormak istediklerim var özellikle dün gece yasamıs olduğum o sancılar sonucu gündüz rahmime bir baskı her zaman olduğu gibi normaldi fakat bu kadar mı olur gece saat 5 e kadar belimden kasıklarıma vuran ağrılarla dua ede ede uyumusum ve sabah da sesli bir sekilde ağlarken esim tarafından uyandırıldım ne oldu rüyamı gördün felan dio ama ben ne rüya ne baska bişe hatırlamıyorum sanırım bu sancı beni cok korkuttu ve ben şöle de bi karar aldım sezeryan olmak istiyorum normali kaldıramıcam sanırım doğum sekilleriniz coğunuzun bellidir sanıyorum sezeryan olucaklar doktor tarafından mı karrar verildi sizin kararınız mı? ve benimle aynı sıkıntıları yasıo musunuz acaba amma uzun oldu ama :) kusura bakmayın

Hosgeldin cnm aramıza suan ki dogum haftana gore yasadıkların Braxton sancısı olsa gerek yanı yalancı sancılar . benım herseyım normal oldugu ıcın doktoruma sezeryan ıstıyorum deme şansım yok zaten oda normal gelisen gebelıkte sezeryanın konusunu bıle acmıyor . Ben 37 + 4 haftalıgım ve normal dogumu beklıyorum . pazartesı gunu pelvic kontrolum var acılma var mı yok mu dıye :)) eger acılma varsa daha da mutlu olucam ..

slm kızlar biz geldik kuzumla yemegimizi yedik asagı indik hava aldık calksiyumumuzu içtik kk teyzeleri.sizler neler yapıyorsunuz

ben 37+3 haftalıgım ve çarşamba açıklık kontrolum yapıldı hiç açılmam kızlar zaten sezeryan olucagım ben.benimde herseyim normal gidiyor ama ben doktoruma kendime güvenemedigimi normal dogumun başına geçip sonra acil sezryana alınmaktansa baştan sezeryan olayım dedim oda kendine güvenin yoksa ben ısrarcı olmayacagım dedi bu sekilde gün aldık

bizde aynen bilgisayarın başındayız dısarı sıcak zaten cıkamıyoruz evim serin ne yapacagım boş boş evde internette ugrasıyorum

Off yaa bı sezeryan daha (( Canım neden herseyın normalken kendıne guvenmıyorsun ki ? o bılıyorsun suanda bızın bı organımız gıbı yanı çıkışı sankı kendınden bı parca gıbı olucak ..Hem ben dogum anında anneyı sakınlestıren bı hormonun salgılandıgını dusunuyorum bu sana guc verıcektır. Senın doktorun olsam kabul etmezdım bu ıstegını :)))

selammm

biraz karışık bir gün geçiriyoruz işle ilgili
geçmişe bi göz attım hızlıca doğum yapan arkadaşlar olmuş
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

anaaammmmm doğumlarımız varrr allahım bütün bebeklerimize sağlıklı ve uzun ömürler versin maşallahhhhhhhh :)))

slm kızlar ben elif betuln kardeşim ablam bu sabah dogum yaptı sezaryanla bebişimzde anneside çok ii
bebişimz 3780gr 50sn dogduu sanırım pazar günü çıkarlar bi sorun olmazsa

primera sen ne kadr rahatsın maşşlhh senin ilk gebelikmi ve bu kadr kendine güvenmen ne güzel normal dogum yapabilecekmisinalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…