selammmmSelam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.
Selam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.
henüz doktora soramadım nazocum31 de 2 kiloydu normalmi sence canım biz iyiyiz siz nasılsınız bebeşinle
kızlar nst de 20li yaşlarda bir bayan hamile karnı okadar çatlamışki anlatamam resmen haritaya dönmüş ilk defa öyle bir karın gördüm inşallah bizimkide çatlamaz
Selam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.
hepinize kocaman bir SELAM ben ağustos annelerindeyim aslında ama doğumum 20 temmuza kadar bekleniyor ve sizlerinde yaklastığı için size sormak istediklerim var özellikle dün gece yasamıs olduğum o sancılar sonucu gündüz rahmime bir baskı her zaman olduğu gibi normaldi fakat bu kadar mı olur gece saat 5 e kadar belimden kasıklarıma vuran ağrılarla dua ede ede uyumusum ve sabah da sesli bir sekilde ağlarken esim tarafından uyandırıldım ne oldu rüyamı gördün felan dio ama ben ne rüya ne baska bişe hatırlamıyorum sanırım bu sancı beni cok korkuttu ve ben şöle de bi karar aldım sezeryan olmak istiyorum normali kaldıramıcam sanırım doğum sekilleriniz coğunuzun bellidir sanıyorum sezeryan olucaklar doktor tarafından mı karrar verildi sizin kararınız mı? ve benimle aynı sıkıntıları yasıo musunuz acaba amma uzun oldu ama :) kusura bakmayın
slm kızlar biz geldik kuzumla yemegimizi yedik asagı indik hava aldık calksiyumumuzu içtik kk teyzeleri.sizler neler yapıyorsunuz
ben 37+3 haftalıgım ve çarşamba açıklık kontrolum yapıldı hiç açılmam kızlar zaten sezeryan olucagım ben.benimde herseyim normal gidiyor ama ben doktoruma kendime güvenemedigimi normal dogumun başına geçip sonra acil sezryana alınmaktansa baştan sezeryan olayım dedim oda kendine güvenin yoksa ben ısrarcı olmayacagım dedi bu sekilde gün aldık
Off yaa bı sezeryan daha(( Canım neden herseyın normalken kendıne guvenmıyorsun ki ? o bılıyorsun suanda bızın bı organımız gıbı yanı çıkışı sankı kendınden bı parca gıbı olucak ..Hem ben dogum anında anneyı sakınlestıren bı hormonun salgılandıgını dusunuyorum bu sana guc verıcektır. Senın doktorun olsam kabul etmezdım bu ıstegını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?