2010 Temmuz Anneleri : )

benim eşim de sezeryana girmek istiyor izin verirlerse.

izin olursa foto da çekmek istiyor ama bilemem izin verirler mi?

kordonu kesmesine gerek yok..
ne alaka? kesmese de olur:)))))))))))))))))))))))))

selam kıslarrr eşim geldi karnımızı doyurduk ben yine geldim :)))

kordon kesme olayı zaten bizim tatmin olmamız için değil, eşlerimiz eğer isterlerse kendileri için güzel bir hatıra sonuçta bebeği hayata bağlamış oluyorsun o makasla...onlar için de özel bir an olabilir bence...ama bizde yaygın değil yurtdışında yaygın bu iş...
, bizde anneler bile istemiyorlar :))

))) eşime dedim hayatım sende gir doğuma diye yaaa ben seni o halde görmeye dayanamam dedi sanırım bizimki kandan korkuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

))) eşime dedim hayatım sende gir doğuma diye yaaa ben seni o halde görmeye dayanamam dedi sanırım bizimki kandan korkuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:)) muhtemelen..ama hakikaten zor iş yani tamamen kişisel tercih adamlar fenalaşabilir ciddi ciddi :))

Bizimkine kanı görünce bayılırmısın dedim o da ne bayılması dedi bende iyi o zaman dedim bakalım ne hale gelecek görecez sempatiksalakcinni

Ben baba olsam seve seve girerim hiç korkmam o tür şeylerden nette defalarca baktım hem normal doğuma, hem sezaryana, yakınımda olsa soksalar girerim..

ben canım devlet hastanesinin doktorunun muaynahanesine gittim 600 verdim şimdiye kadar ayda 100 lira doğum nasip olursa devlette olucak yine doktora birşey veririz herhalde

burada bir özel hastane var oda ssk lıdan iki buçuğu buluyormuş sezeryan

kizlar hamileligin ilk gunlerinde ada cayi icmeyin deniliyordu burada hatirliyorum, ama nedenini hatirlayamadim acilmaya mi neden oluyordu, hatirlayan var mi eger oyleyse hemen icmeye baslayayim, benim gunum gecti henuz tik yok:hulya:

Kızlar doğuma ne kadar ücret vereceksiniz belli mi

canım bizim hastanede normalde sezeryanda 1800 tl imiş. allahtan benim sağlık sigortam hepsini karşılıyor. para vermeyeceğiz.

zaten kontrollerdede hiç para vermedim çok masrafsız oldu benim oğluşum:))))))))

Ben baba olsam seve seve girerim hiç korkmam o tür şeylerden nette defalarca baktım hem normal doğuma, hem sezaryana, yakınımda olsa soksalar girerim..

canım erkekler bizim kadar cesur değil :)) bende kesinlikle normal doğuma olmasa bile sezryana girerdim eşimin elini tutar ona cesaret verirdim illa ameliyatı izlemem şart değil sonuçta ve yavrumu eşimle birlikte ilk ben görürdüm :))

Kızlar doğuma ne kadar ücret vereceksiniz belli mi

canım bizim 750 tl ama epidural dahil mi değil mi onu bilmiyorum bi arayıp sorsam iyi olur aslında :))

kizlar hamileligin ilk gunlerinde ada cayi icmeyin deniliyordu burada hatirliyorum, ama nedenini hatirlayamadim acilmaya mi neden oluyordu, hatirlayan var mi eger oyleyse hemen icmeye baslayayim, benim gunum gecti henuz tik yok:hulya:

adaçayını hatırlayamadım ama hurma duydum burda hurma yesene belki fayda eder..

Benim dr hastanede başhekim hemde eşimin arkadaşı, doğumda para alırmı diye yanında çalışana sordum sakın para sormyın çok kızar dedi artık bizde hediye alacaz onun için doğum ücretleri ne kadar diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…