Ben kordon kesmesini istemiyorum sadece foto ve video çeksin yeter. O anı tekrar tekrar görmek için.Hem hatıra olarak kalacak..
hu huu biz geldik düğünden fazla kalmadık
flower gitme.... :gitme:
kordon kesme olayı zaten bizim tatmin olmamız için değil, eşlerimiz eğer isterlerse kendileri için güzel bir hatıra sonuçta bebeği hayata bağlamış oluyorsun o makasla...onlar için de özel bir an olabilir bence...ama bizde yaygın değil
, anneler bile istemiyorlar :))
:)) muhtemelen..ama hakikaten zor iş yani tamamen kişisel tercih adamlar fenalaşabilir ciddi ciddi :))))) eşime dedim hayatım sende gir doğuma diye yaaa ben seni o halde görmeye dayanamam dedi sanırım bizimki kandan korkuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
))) eşime dedim hayatım sende gir doğuma diye yaaa ben seni o halde görmeye dayanamam dedi sanırım bizimki kandan korkuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar doğuma ne kadar ücret vereceksiniz belli mi
Ben baba olsam seve seve girerim hiç korkmam o tür şeylerden nette defalarca baktım hem normal doğuma, hem sezaryana, yakınımda olsa soksalar girerim..
Kızlar doğuma ne kadar ücret vereceksiniz belli mi
kizlar hamileligin ilk gunlerinde ada cayi icmeyin deniliyordu burada hatirliyorum, ama nedenini hatirlayamadim acilmaya mi neden oluyordu, hatirlayan var mi eger oyleyse hemen icmeye baslayayim, benim gunum gecti henuz tik yok:hulya:
adaçayını hatırlayamadım ama hurma duydum burda hurma yesene belki fayda eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?