kıslarrrrrr huuhuuuuuuu :))))
akşamları yatınca nefes almakta zorlanıyorum zor nefes alıyorum burnum tıkanıyor neden oluyor anlayamadım.
bende anlam veremedim..ama dün ablamda diyordu birine msj yollamak istemiş.yollayamamış.mesajınız yollanamadı çünkü........................ diye küfürlü bir pencere açılmışş...noluyoo bu face e
canım bende hiç yüz yukarı yatamıyorum nefes alamıyorum( ama yan yatarken sorun yok burnumda tıkanma falanda yok.
evet canim hurma, anans, ahududu cayi deniyorum ama baska seyler varsa onlari da denyeyim dedim.
ben narı da duymuştum ama mevsimi değil...
hatta biz narçiçeğinin çayını çok tüketiriz kışın.
kayınvalidem sen içme doğurana kadar doğumu tetikler demişti.
ne kadar doğru bilmem ama:bbo:
ben narı da duymuştum ama mevsimi değil...
akşamları yatınca nefes almakta zorlanıyorum zor nefes alıyorum burnum tıkanıyor neden oluyor anlayamadım.
Ben 1 tane narı ayıkladım buzluğa koydum bebişim doğduğunda birkaç damla verecem bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş forumlaın birinde okuduydum bakalım deniyecem işe yaracak mı.
bunu duymadim canim, benimde bir arkadasim hamilelegin basinda hergun bir nar yemenin iyi gelecegini duymus ilk 3 ay hergun bir nar yiyordu bana da soylemisti ama ben nardan tiksindigim icin yiyememistim.
benimde hergece burnumun sol tarafi tikaniyor ama sabah kalktigimda hicbirsey yok bende anlamadim.
benimde hergece burnumun sol tarafi tikaniyor ama sabah kalktigimda hicbirsey yok bende anlamadim.
Kıslar bende normal olursa 1400+epidural 650
Ama sezeryan olursa 2200+650(epidural)
çok pahalı yaaaa((
arkadaslar saglık sektörunde bırı olarak dıyorumkı erkeklerı amelıyathaneye sokmayın))) eşime dedim hayatım sende gir doğuma diye yaaa ben seni o halde görmeye dayanamam dedi sanırım bizimki kandan korkuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oh ne guzelcanım bizim hastanede normalde sezeryanda 1800 tl imiş. allahtan benim sağlık sigortam hepsini karşılıyor. para vermeyeceğiz.
zaten kontrollerdede hiç para vermedim çok masrafsız oldu benim oğluşum:))))))))
bunlarıde deneyeyımevet canim hurma, anans, ahududu cayi deniyorum ama baska seyler varsa onlari da denyeyim dedim.
oturur gıbı yatarsan rahat edersınakşamları yatınca nefes almakta zorlanıyorum zor nefes alıyorum burnum tıkanıyor neden oluyor anlayamadım.
bunu duymamıstımben narı da duymuştum ama mevsimi değil...
Allah izin verirse oğlumun adı furkan olacak kuranda geçiyor.mert ismide güzel Furkan mert olabilir ama nedense 2 isim hiç düşünmedim beki göbek adı olabilir :)
Hakla batıl ı ayıran demek ve kur'an demek..
Ama felaket olduunu duymadım.
Furkan suresi var bi yerdede geçiyor türkçesi "biz size furkan ı yollamadık mı" diye yani kur anı.
Deişik olarak teyzelerimin oğulları TAYLAN ve TOLGUN var....
arkadaslar saglık sektörunde bırı olarak dıyorumkı erkeklerı amelıyathaneye sokmayın
bayılır gıderler ustelıkte cok kolay bayılıyorlar
ben işyerınde kan gorup bayılan erkeklerı ayıltmakla ugrasıyorum
kadınlar daha dayanıklı bu konuda nedense
bende tavsıye
oh ne guzel
normlade pahalıymıs 1800 tl
bunlarıde deneyeyım
oturur gıbı yatarsan rahat edersın
dumduz yatma sırtını yastıklarla destekle ıyı gelır
bunu duymamıstım
bu arada arkadaslar bu forumda 20 -25 kısıyız aynı fıkırde olmamıza ıtımal yok zaten olmasında
ünlü bi düşünür ne demiş
herkes aynı fıkırdeyse kımse düşünmüyor demektir demiş
bu cok guzel bı soz
farklı fıkırler olmalıkı en dogru yol bulunsun
kımse bırbırıne alınmasın gucenmesın dusunce özgurlugunün dahada yaygınlaşması lazım
sözüm meclısten dısarı
bizim m illetimiz farklı dusuncede bırılerı olunca buna tahammul edemıyor buda bana cok komık gelıyor cunku mınubuslerde duyuorum tvde ızlıyorum ve cok guluyorum ne tartısmayı bılıyoruz nede konusmayı
neyse
zaten gebelık bırazda alınganlıkla ılgılı bence kımse kımseye alınmasın
herkes özgür takılsın
bu arada bebek hareketlerını saymıyorum ama 10 tane anca oluyodur dra gıtsemmı
bılmıyorum
gıtsem sımdı bı suru nst ye baglarlar vs
off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?