ben her ayrıntıya takılyıorum
en cokta ortaokul ve lıse yılarında cok dalga gecerler ısımlerle
mesela çınara
çınarmısın odunmusun kütükmüsün dıye lafa baslarlardı
doruka
doruk naber moruk gıbı
yada taylan hadı yaylan gıbı sokak agızları vardırya
cocuk buyuynce bunardan bıkıcaktır emınım oyuzden cok dusunup öyle ısım vermeye calısıyorum
valla cok usenıyorum zaten kadın devlet hastanesı gıbı bı yogunku sorma bıde c.tesı cok yogun olur bu 2 gun hareketlerı gözlemleyım olmassa p.sıgiderim bıde amelyaya almasın benım çarsanba gunu işim vardhadı hayırlısıcanım üşenme bence git dra.
birşey çıkmaz inşallah ama için rahat eder.
Akşam akşam güldürdün beni yaa :))) evet bu ısımlere kesın boyle seyler soylenir ben Kuzey düşünüyorum Kuzeyle dalga gecmezler herhalde deme : )) Ismıne baglı olarak bıraz agır ve soguk olur dıye dusunuyorum ben boyle erkeklerı begendıgım ıcın agır olsun ıstıyorum ...Buarada Behnan ısmı cok romantik ama bu ısımle de baya sorun yaşar bence eşin iyi dusunmus Mert cok guzel bı ısım belkı bebekken soylemesı zor ama buyuyunce karizma olma ıhtımalş cık yuksek sempatiksalakcinni
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar....
canım günün daha geçmemiş ki ticker a bakılırsa...40 haftan geçince günün geçmiş olur öyle değil mi sıkma canını çünkü ben son 1 hafta mı günüm geçti diye stres yapmıştım 40+6 da doğurmuştum..hurmada çok yedim ama son gün sezeryan korkusuna çok yol yürüdüm ototbüse bindim temizlik yapıp belime sıcak su tuttum ancak öyle gelmişti kızım...kizlar hamileligin ilk gunlerinde ada cayi icmeyin deniliyordu burada hatirliyorum, ama nedenini hatirlayamadim acilmaya mi neden oluyordu, hatirlayan var mi eger oyleyse hemen icmeye baslayayim, benim gunum gecti henuz tik yok:hulya:
şimdi koca tabak karpuz yedim bebişim coştu nerdeyse dışarı çıkacak sanki..
bencede dene...neticede hazır meyva suyu vermiyorsun 1 damladan hiç bir şey olmaz canım ben denemediğime pişmanım ...doğuma giderken minik bir kavanoza koyup çay kaşığı ile verebilirsin ecüükten bişiy olmaz ..Ben 1 tane narı ayıkladım buzluğa koydum bebişim doğduğunda birkaç damla verecem bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş forumlaın birinde okuduydum bakalım deniyecem işe yaracak mı.
selam kızlar naber nasılsınız hepinize iyi akşamlarropuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm
hoşbulduk hayatım nasılsın bebiş nasıl bakalım:ecrin_bebek:a.s.
ii geceler kızlar...
dünden beri bilgisayarımz yoktu tamirden yeni geldi.çok özledim valla sizi....
siz nasılsınz,bebişler nasıl?
dün kontrolümüz vardır bizim de.nts ye girdik.herşey normal gidiyor.doğumu bekliyoruz bakalım zamanla.hala bi net tarihi yokk...
çok şükür iyiyiz :)) siz nasılsınız bakalım :)))
hoşgeldin canım alışınca zor oluyor ayrı kalmak :)) hadi hayırlısı bakalım herşeyin yolunda olması güzel :)
hoşbulduk hayatım nasılsın bebiş nasıl bakalım:ecrin_bebek:a.s.
walla bizde şükür iyiyiz:ecrin_bebek: işte aqrılar kramplar uykusuzluk
wala artık bi doqsadaoda bende rahat etsekk yaaaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
ewet aranıza çok sonra katılsam da o kadar çok alışmışım ki size...
sen nasılsın ağrın vardı en son ben buralardayken?
walla bizde şükür iyiyiz:ecrin_bebek: işte aqrılar kramplar uykusuzluk
wala artık bi doqsadaoda bende rahat etsekk yaaaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
eşim diyor bugün hoca perşembe dedi diye niye hemen kabul ettik yaaa keşke salı olsa falan deseydik kaydirigubbakcemile3 bizdede aynen bi doğsa durumu var yani :))
kıs ben seni bugün hiç göremedim merak ettim :))
güll çok az kaldı senin.benim sata göre 26 temmuz görünüyo.normal olduğu için de bi tarih de belli deil.çatlıcam valla düşünmekten ne zaman olacak diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?