2010 Temmuz Anneleri : )

Akşam akşam güldürdün beni yaa :))) evet bu ısımlere kesın boyle seyler soylenir ben Kuzey düşünüyorum Kuzeyle dalga gecmezler herhalde deme : )) Ismıne baglı olarak bıraz agır ve soguk olur dıye dusunuyorum ben boyle erkeklerı begendıgım ıcın agır olsun ıstıyorum ...Buarada Behnan ısmı cok romantik ama bu ısımle de baya sorun yaşar bence eşin iyi dusunmus Mert cok guzel bı ısım belkı bebekken soylemesı zor ama buyuyunce karizma olma ıhtımalş cık yuksek sempatiksalakcinni[/QUOTE]

benim kızım olacak ama erkek olsa aras koyardım.
bence çok ağır ve oturaklı bir isim.
onunla da dalga geçebilirler gerçi amalaelaelaelaelae

Akşam akşam güldürdün beni yaa :))) evet bu ısımlere kesın boyle seyler soylenir ben Kuzey düşünüyorum Kuzeyle dalga gecmezler herhalde deme : )) Ismıne baglı olarak bıraz agır ve soguk olur dıye dusunuyorum ben boyle erkeklerı begendıgım ıcın agır olsun ıstıyorum ...Buarada Behnan ısmı cok romantik ama bu ısımle de baya sorun yaşar bence eşin iyi dusunmus Mert cok guzel bı ısım belkı bebekken soylemesı zor ama buyuyunce karizma olma ıhtımalş cık yuksek sempatiksalakcinni[/QUOTE]
behnan ısmını yase arkadasım dusunuyordu cnm ısımler karıstı bız mertı dusunuyoruz ama karar veremedım
bence kuzey karızmatık ve cekıcı bır ısım begendım senın ıcın
her yönunu dusunmeye calısıyorum ıllakı okul yıllarında isimlere bı kulp takarlar ama yınede bız dusunebıldıgımız kadar dusunup bulalım dıyorum

canım üşenme bence git dra.
birşey çıkmaz inşallah ama için rahat eder.
valla cok usenıyorum zaten kadın devlet hastanesı gıbı bı yogunku sorma bıde c.tesı cok yogun olur bu 2 gun hareketlerı gözlemleyım olmassa p.sıgiderim bıde amelyaya almasın benım çarsanba gunu işim vardhadı hayırlısı

benim kızım olacak ama erkek olsa aras koyardım.
bence çok ağır ve oturaklı bir isim.
onunla da dalga geçebilirler gerçi amalaelaelaelaelae[/QUOTE]
kuzeye bıse bulamadım dalga geçececeklerı ama arasa bı aras kargo derler kesın

Bende benim hastanedeki dogum fiyatlarını vereyim kızlar . Benim gittigim hastanede 10 gunde bir nst - muaneye ucreti alınıyor . 30 ytl nst ucreti 57 ytl muayene . Onceleri heray sadece muayene ucreti oduyorduk sımdı ıse herhafta muayene var . hem nst hem de muayene bir hafta verıyoruz dıger hafta vermıyoruz . Normal dogum ucreti : 1050 ytl . Sezeryan : 1800 ytl . Epidural istenirse : 300 ytl gibi bisey . Bi de ben yenıdogan sunneti istiyorum . Bır hafta ıcın de oda 500 ytl ama hastanenın bashekımı yapıyormus : )) ama bana sunnet pahallı geldı buyuzden kucuk bi hastanede 250 ytl cıvarına yaptırmayı dusunuyorum . Onceki hastanem Medical Park bahcelıevlerdi fakat bana cok soguk ve buyuk geldi 3 aydan sonra sımdıkı hastaneme gectım . Medical Parkta sezeryan 2500 cıvarıydı . Burası daha sıcak bı ortam ve temiz . Hizmet hastanesi bahcelievlerde hemen yanında pazar kuruluyor hastane camiası paragoz degil park ucretı yok hemen yanında cok şirin bi pazar kuruluyor ınsanlar hastaneye park edıyorlar ellerinde domates salatalık sallana sallana arabalarına bınıyorlar ve guvenlık gorevlılerı vs hıc bısey demıyor bu bana cok insancıl geldi . Medical Parkta ıse direk girişte valeler karsılamıs hemen yanındaki Metroporta ucretsiz park ettikleri halde bizden 10 dakıka ıcın 5 ytl almıslardi . Ben hastanemden buyuzden cook memnunum herkese de tavsiye ederim arkadaslar ..

Flowersun nıye ayrılıcaksın cnm ayrılma . Yaa dogumlarımız cok yaklastı hepımız Temmuz Annesı olucaz ınsallah ve gerilmemiz cok normal kaldı surda bı kac hafta buyuzden hepımızın sınırlerı tepesın de :)) Bide internet basında saatlerce kalınca ınsan daha bi tuhaflasıyor korkulara kapılıyor . Onceleri sadece bı kac dakıka facebooka bakar sonra dogum haftamı kontrol eder gazete vs okur cıkardım sımdı buraya bakıyorum baktıkca saatler gecıyor ve ıyıce paranoyalara kapılmaya baslıyoruz en ıyısı fazla takılmamak ben de dogumdan sonra daha cok bakarım dıye dusunuyorum surda bı kac hafta kalmısken sureklı dogum dusunmek ıstemıyorum burada ıse sureklı bundan bahsedıyoruz buyuzden gerılmıs olabiliriz . Facebooktakı gruptan ben de ayrıldım .. yazamıycam seye uye olmaya gerek yok yaa ..

kizlar hamileligin ilk gunlerinde ada cayi icmeyin deniliyordu burada hatirliyorum, ama nedenini hatirlayamadim acilmaya mi neden oluyordu, hatirlayan var mi eger oyleyse hemen icmeye baslayayim, benim gunum gecti henuz tik yok:hulya:
canım günün daha geçmemiş ki ticker a bakılırsa...40 haftan geçince günün geçmiş olur öyle değil mi sıkma canını çünkü ben son 1 hafta mı günüm geçti diye stres yapmıştım 40+6 da doğurmuştum..hurmada çok yedim ama son gün sezeryan korkusuna çok yol yürüdüm ototbüse bindim temizlik yapıp belime sıcak su tuttum ancak öyle gelmişti kızım...

şimdi koca tabak karpuz yedim bebişim coştu nerdeyse dışarı çıkacak sanki..
kaydirigubbakcemile3
Ben 1 tane narı ayıkladım buzluğa koydum bebişim doğduğunda birkaç damla verecem bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş forumlaın birinde okuduydum bakalım deniyecem işe yaracak mı.
bencede dene...neticede hazır meyva suyu vermiyorsun 1 damladan hiç bir şey olmaz canım ben denemediğime pişmanım ...doğuma giderken minik bir kavanoza koyup çay kaşığı ile verebilirsin ecüükten bişiy olmaz ..

ii geceler kızlar...
dünden beri bilgisayarımz yoktu tamirden yeni geldi.çok özledim valla sizi....
siz nasılsınz,bebişler nasıl?
dün kontrolümüz vardır bizim de.nts ye girdik.herşey normal gidiyor.doğumu bekliyoruz bakalım zamanla.hala bi net tarihi yokk...

hoşbulduk hayatım nasılsın bebiş nasıl bakalım:ecrin_bebek:a.s.

çok şükür iyiyiz :)) siz nasılsınız bakalım :)))

hoşgeldin canım alışınca zor oluyor ayrı kalmak :)) hadi hayırlısı bakalım herşeyin yolunda olması güzel :)

çok şükür iyiyiz :)) siz nasılsınız bakalım :)))

hoşgeldin canım alışınca zor oluyor ayrı kalmak :)) hadi hayırlısı bakalım herşeyin yolunda olması güzel :)

ewet aranıza çok sonra katılsam da o kadar çok alışmışım ki size...
sen nasılsın ağrın vardı en son ben buralardayken?

ewet aranıza çok sonra katılsam da o kadar çok alışmışım ki size...
sen nasılsın ağrın vardı en son ben buralardayken?

canım ara ara oluyor yine ağrılarım ama perşembeyi beklicez inş.. hayırlısıyla :))

güll çok az kaldı senin.benim sata göre 26 temmuz görünüyo.normal olduğu için de bi tarih de belli deil.çatlıcam valla düşünmekten ne zaman olacak diye...

kıs ben seni bugün hiç göremedim merak ettim :))

ewet buqün eşimle alışwerişe qittiikk laf aramızda bebeqi biras kıskandı hep ona bişeyler alıyosun beni unuttun diyee bende artık buqün ona alışweriş yaptık...daha doqmadan böyleyiz..sonrası allah kerim:bbo:

güll çok az kaldı senin.benim sata göre 26 temmuz görünüyo.normal olduğu için de bi tarih de belli deil.çatlıcam valla düşünmekten ne zaman olacak diye...

haklısın canım yaa beklemek çok zor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…