ewet buqün eşimle alışwerişe qittiikk laf aramızda bebeqi biras kıskandı hep ona bişeyler alıyosun beni unuttun diyee bende artık buqün ona alışweriş yaptık...daha doqmadan böyleyiz..sonrası allah kerim:bbo:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 oooooo bizimkide bebeğin odasını kıskanmıştı onun pc odasını bebek odası yaptık bir balkonumuzuda kapattırdık orayıda hem kiler gibi hemde eşime pc odası yaptık :))) günlerce bebeğin odası var benim odam yok diye dolanmıştı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğum yapan var mıı? o kadar çok okuyamadığım geçmiş var kii dayanamadan size sorayım dedimmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 desene hepsi aynı
aaaa canım bugün bereketliydi :))) esraben, krikitos, elifbetül, cansam :)))
a.s.Herkese iyi geceler.Geçmişi okudum ancak bitti.:bbo:
a.s.Herkese iyi geceler.Geçmişi okudum ancak bitti.:bbo:
ben doğum yaptımmmm :)))))))))
çok iyiyim çok şükür bebeğimde çok iyi maşallah ona eşim sen sıkılırsın ben pc yi alayım kk da yazışırsın dedi çok ta iyi oldu şimdiden sıkıldım kalktım dolandır durdum koltuğa oturdum emzirdim şimdi tekrar yattım hiç korkunuz olmasın öpüyoz sizi oğlumla
3.150 ve 47 santim minnacık bi bebeğim var çok şükür çok iyiyiz
ayy ayyyy maşallahhh
hepsininkini allah analı babalı büyütsün inş...
darısı başıma ne diiiim:lepi:
iyi geceler herkese :teytey:
amanın pek hoş... Allah analı babalı büyütsün. bugün aklım sendeydi.... rahatladım okuyunca
opuyorumnanaktan
ayy ayyyy maşallahhh
hepsininkini allah analı babalı büyütsün inş...
darısı başıma ne diiiim:lepi:
amin cnm darısı hepimizeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi geceler canımmmm :))
nazosan hoşgeldinn cnmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?