2010 Temmuz Anneleri : )

Doğum yapanların Allah bebeklerine sağlık versin.:Saruboceq:Allah analı babalı büyütsün.:Saruboceq:

nazosan sen egepol de yapacaktın sanırım dimi doğumu.drun kimdi orda?

nazosan sen egepol de yapacaktın sanırım dimi doğumu.drun kimdi orda?

yok canım benim henüz nerde doğum yapacağım belli değil .. haftaya konuşacağız..
ama benim muhtemelen alsancak özel sağlık ta olur diye düşünüyorum...
benim doktorum tepecik kadın doğum hastanesinde görevli. ama ben özeline gidiyorum.
sen nerde doğum yapacaksın belli mi?

benim de belli deil.askeri personel olduğu için eşim askeriyenin druna gidiyorum özelde.ama bakalım askeriyenin şartları pek denk gelmeyebilir sancı anında.o yüzden dokuz eylül de olabilir.bakalım haftaya belli olur sanırm...

belirtmemde fayda var sanırım...
izmirde oturan arkadaşlar için : ege üniversitesinin yeni doğan polikliniği enfeksiyon nedeni ile kapatılmış. dokuz eylül üniversitesi içinde aynı şey söyleniyor... ama dokuz eylül kesin değil
dikkatli olmak lazım...

duymadım ben hemen bi araştırmaya giriiim bakalım.arkadaşımız eşi orda kadın doğumcu.hemen yarın bi araştırıım ben.saol gülüm uyardığın için...Şeniz

ben de acıktım ama engelliyorum kendimiikaydirigubbakcemile3süt içtim ama hala aranıyorumm mutfaktaa

ben koca bir dilim karpuz yedim. o kadar çok yedim ki midem bulandı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…