2010 Temmuz Anneleri : )

eşimi yanımızdan oturma odasına tayin etmiştik oğlumla :)) pztesi günü annemler geliyor şimdi eşimi yeniden yanımıza alıcaz gece foruma giremicem ((

canım normal sezeryan fark etmiyo dedi..ama epudural ayrı demedi

yarın bi tlfon edip sorayım bari bizimde sezeryan normal farketmiyor deyince hiç aklımıza gelmedi :))) 1 gece yatış 1 refakatçi ve doğum 750 tl demişlerdi. ilave yatış gerekirse yanlış hatırlamıyorsam geceliği 120 tl idi.

eşimi yanımızdan oturma odasına tayin etmiştik oğlumla :)) pztesi günü annemler geliyor şimdi eşimi yeniden yanımıza alıcaz gece foruma giremicem ((

ara sıra kaçamak yaparsn belki yaa...
benimki yanında bile yazsam uyanmaz.davul misaliikaydirigubbakcemile3
bu akşam kasıklarımda hafiften sancı vardı.o kadar yorulmuş ki bugün söyle kızına sakın doğmasın diye tembihleyerek uyudu.o derece yaniikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne kadar uygunmuş fiyatııı:1shok:
2000 istedi bizden drumuz...

kıslar az önce kendimi gece bebeğim ağlıyor uykudan uyanıyorum ve emziriyorum şeklinde hayal etmeye çalıştım pek başarılı olamadım sanırım ((

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu yönden pek rahattr kız benim eşim.oğlumda sancım tutmuştu hiç unutmuyorum.geece uyandırdım ben eşimi kalk hadi dayanamıcam gidelim diye.YAT ORAYA YOK BİŞİYİN demişti hiç unutmuyorum...:kedi: ben içerdeyken de hep uyumuş.aileler gelesiye vakit nasıl geçmiş hiç anlamamış ben o kadar acı çekerken içerde...
şimdi öyle olmam diyor ama bu geceki tavrı bence herşeyin ispatııkaydirigubbakcemile3

yaaa bi kerede daha evli değiliz beni acile kaldırdılar sancılandım okulda final zamanıydı aradım hayatım hastanedeyiz diye benimkide yatıp uyumaya devam etmişti halen başına kakarım. ama eminin gece doğuma gitsek benimkide uyur ben doğumdayken.

kıslar az önce kendimi gece bebeğim ağlıyor uykudan uyanıyorum ve emziriyorum şeklinde hayal etmeye çalıştım pek başarılı olamadım sanırım ((

annelik öyle güzel bi duygu ki bize bahşedilen,hiç kimse için kalkmazsın belki ama bebeğin için kalkarsın emin ol.ben emzirme harici arada nefes alıyor mu acaba diye bakar dinlerdim hep:asigim:
korkma sen de kalkarsınnn....
inş sağ salim bi kavuşalım da yavrularımıza...:Saruboceq:

hımmm yok biz askeri personellerde geçerli olmuyo sözleşmeleri yok özel hastahanelerle...
ne kadar güzel yaa sgk lı olmak...

canım bizimde sgk olmasa 2500 civarı fiyatlar. ben şimdi işsizlik maaşı alıyorum sırf bunun için işten çıkartılmış gösterildim anlaşmalı olarak. ekime kadarda maaşım devam ediyor o zamana kadar faydalanmaya devam sonrasındada doğumdan sonra işe başıcam zaten.

ne kadar uygunmuş fiyatııı:1shok:
2000 istedi bizden drumuz...

canım bu sadece dktor fiyatımı yoksa hastane ve doktor beraber fiyat mı???
doktorun kim bu arada çok merak ettim...
biz daha fiyat konuşmadıkta...
benim bildiğim doktor 1800tl üzeri isteyemiyor. tabibler odası birliğinin fiyarı 1800tl...

oğlum 5 yaşından gün aldı ben hala kakıyorum başına ama hiç pişman gibi durmuyo sanırm...kafamçokkarıştı ama bunda da yaparsa bilemem yine bi 5 yıl daha kakarım herhalde başınakaydirigubbakcemile3 şakaya vurduruyorum napayımm onu da böyle kabul ettim ben...

kıslar size iyi qeceler benimki yatıyo küsüyomuş öle diyooo..bende qidim hiç uykum yok ama
iyi geceler canımmopuyorumnanaktan

hımmmCADIARZU

hatay askeri hastahanede cem kınık ismi drumun.
ayrıca da egepolle anlaşmalı...
doktor hastahane içinde herşey 2000 dedi en son.
çok geldi bana ne yalan söleyeym.bakalım o yüzden hala karar veremedm ben.CADIARZU

canım karar verememekte haklısın az paramı 2000 tl. iyice ticarete döküldü bu işler

canım karar verememekte haklısın az paramı 2000 tl. iyice ticarete döküldü bu işler

ewet yani hele etrafın dediğin egöre çok paracı diyorlar drumuz için.ama mecburuz ona gitmeye askeriyedeki tek dr o.özeline gitmezsen hayatta ilgilenmiyorlar...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…