2010 Temmuz Anneleri : )

kıss kaçma allahın emriyle git kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gece gece banada ne olduysa soğuk soğuk espirilere daldım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada ben hala bulamadm drubu face de yaa.nedenkineCADIARZU

ewet yani hele etrafın dediğin egöre çok paracı diyorlar drumuz için.ama mecburuz ona gitmeye askeriyedeki tek dr o.özeline gitmezsen hayatta ilgilenmiyorlar...:umursamaz:

evet devlet hastaneleride öyle oldu özelime gel parayı bayıl ki işin yürüsün diyorlar.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada ben hala bulamadm drubu face de yaa.nedenkineCADIARZU

2010 temmuz yaz canım sonra çıkan sayfaları bi tara bebiş resmi var ondan tanırsın.4 sayfa falan dolaş.

evet devlet hastaneleride öyle oldu özelime gel parayı bayıl ki işin yürüsün diyorlar.

biz burda onu da araştırdık bilio musun...
tanıdık vs soktuk devreye 7 aydan sonra kabul etmediler proflar özeline bile...
iyice bi ara sinirlerimiz gerilmişti.şimdi herşeyi olurunua bırakıyorum yoksa geriliyorum çok.
bakalım nasıl olacak doğumumuz...

hipokratın kemiklerini sızlatıyorlar bide yemin ediyor şerefsizler.

akıl sır ermiyor inan ki güll.insan bu kadar değersiz mi demekten alıkoyamıyorsun kendini...
ama dediğim gbi allah bilir herşeyi.hayırlı olan neyse o olur inş hepimiz için...

akıl sır ermiyor inan ki güll.insan bu kadar değersiz mi demekten alıkoyamıyorsun kendini...
ama dediğim gbi allah bilir herşeyi.hayırlı olan neyse o olur inş hepimiz için...

inşallah canım hakkımızda hayırlısı.

senin kesin ne güzel...
ben bakalım inş normal olur da razıyım aslında gün beklemeye...
hemen kalkmam lazım doğumdan sonra....

senin kesin ne güzel...
ben bakalım inş normal olur da razıyım aslında gün beklemeye...
hemen kalkmam lazım doğumdan sonra....

canım inşallah allah gönlündekini versin. bizim hem aileden gelen bir sıkıntıdan hemde kendime güvenememekten sezeryan oluyor.

olsun sezeryan kötü deil ki artık onla da hemen kalkanlar var ayağa...
epidural olursun dimi?
ilk sen görücen ne güzell bebeğinii:asigim:

açımm ama yememem lazım bi tane da süt kakıtıyorum ben dekaydirigubbakcemile3
keşke yiyebilsem ama hayatta yiyemem ben yoğurt...

olsun sezeryan kötü deil ki artık onla da hemen kalkanlar var ayağa...
epidural olursun dimi?
ilk sen görücen ne güzell bebeğinii:asigim:

evet canım epidural olucam hem bebeğimi ilk görmek istiyorum hemde tamamen uyutulmaktan korkuyorum ((

açımm ama yememem lazım bi tane da süt kakıtıyorum ben dekaydirigubbakcemile3
keşke yiyebilsem ama hayatta yiyemem ben yoğurt...

))) yaaa şuan gözümde damla uyku yok bir bardak süt içtim şimdide yoğurt yedim umarın uykum gelir diye :))) niye yemiyorsun yaaa azıcık bişeyler atıştır hafif şeyler.

ayılırken zor oluyor demişti burda kızlar genelde...
aynıysa uyuşuluyorsa ikisinle de en güzeli epidural olmak bence de..
ağrı çok olmuyo demişlerdi epiduralden sonra...

))) yaaa şuan gözümde damla uyku yok bir bardak süt içtim şimdide yoğurt yedim umarın uykum gelir diye :))) niye yemiyorsun yaaa azıcık bişeyler atıştır hafif şeyler.

canım hiç istemio sanırm sıcaklardan.buharlaşıcaz resmen burda.klimasız hayatta durulmuyoo.ben de yiyemiyorm soğuk soğuk süt içiyorumm...
inş faydası olur bebeğime...
kilosu dert oldu içime inş kilo aldırıyorumdur ona...

ayılırken zor oluyor demişti burda kızlar genelde...
aynıysa uyuşuluyorsa ikisinle de en güzeli epidural olmak bence de..
ağrı çok olmuyo demişlerdi epiduralden sonra...

evet epiduralde ayılma sıkıntısı yok. hep anlatanlar acıyooo diye uyandık diyorlar.

acı oluyorsa da en fazla 3 gün dediler ya kızlar...bi hafta da ayaklanılıyormuş en fazla...
zaten ennlik heyecanıyla yatılmıyo kolay beri.sen de kalkarsın çabucak inş ayağa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…