canım hiç istemio sanırm sıcaklardan.buharlaşıcaz resmen burda.klimasız hayatta durulmuyoo.ben de yiyemiyorm soğuk soğuk süt içiyorumm...
inş faydası olur bebeğime...
kilosu dert oldu içime inş kilo aldırıyorumdur ona...
acı oluyorsa da en fazla 3 gün dediler ya kızlar...bi hafta da ayaklanılıyormuş en fazla...
zaten ennlik heyecanıyla yatılmıyo kolay beri.sen de kalkarsın çabucak inş ayağa...
yaaa canım sağlıklı olsunda gerisini boşver. bak bizimkide çok hızlı kilo alıyordu son haftalarda benim iştahım kesildi bebeişiminde kilo alımı yavaşladı doktor söyleyince kilosunu üzüldüm bende doktorda kızdı ne üzülüyorsun çok kilo alınca ne oluyor sanki dedi. bende baktım mantıklı üzülmedim ondan sonra.
inşallah canım yaaa hiç kendimi yatarken sızlanırken düşünemiyorum.
canım sen nasıl off görünüyorsun yaaa sanki forumda değilsin gibi nerden yaptın onu????
güll son günlerimizde bol bol gece uykusu yapmamız lazımken biz burda uyumuyorz kıskaydirigubbakcemile3ilerde çok arıcaz bu saatlerde uyumayı...
ama çok sıcakk ve koca bi göbekten ötürü uyuyamıyorm benkaydirigubbakcemile3
offf ewet yaa uyuyamıyorm ben de...
çok sıcak çokkkklmaz:
hiç uykum yok ama yine de yatayım bakalım.yoksa sabah bıcırık oğlum kalkarsa tüm gün koşamam peşinde.çok öpüyorumm cnm seni.allah rahatlık versin.ii geceler..a.s.
iyi uykular canımmmm benim oğluşum şuan halay çekiyor karnımda o biraz sakinlesin bende uyumayı deneyim bari :)))
günaydın
bende facedekı gruptan ayrıldım kufur olayından sonra ama arada bakıyorum bırakmıs degılım
bıde kafam karıstı ya kım kımdı burdan daha ıyı oluyor bencede
bebek hareketlerım cok azaldı yaa
eskıden karpuz yıyınce bebek horon teperdı sımdı kucucuk bı tekme okadar
aynı sekılde dus aldıktan sorasa oynardı
gene bı tekme okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?