2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın safkan...
günde 10 un altına inmediği sürece tehlike yok biliyorsunki...
büyüyorlar, yerleri daralıyor... hareketleri sınırlanıyor haliyle...

bu günde 10 hareketıde tam anlamadım ben
mesela sabah 3 defa arka arkaya tekmeledı bunu 1 mı sayıyoruz yoksa 3 mu
yanı mesela sabah 10 defa arka arkaya tekmeledı sora tum gun bıdaha oynamadı dıyelım bu normalmı yoksa bu 1 mı sayılıyor yoksa 10 mu onu anlamadım
bıde benım oglan masallah hızlı kılo alıyor
gecen muayenede 10 gunde 500 gr almıs ben 69 dun 69 500 olmusum bebekte 2300 du 2800 olmus tum gramajı oglan almıs yanı
bu 10 gundede 500 gr almıs olsa 3200 gr olur kı yerı hızlıca daralmıs olur oyuzden dıkkat edıyorum
karnım cok genıs degıl benım dar ve uzun yanı sıvrı cınsten oyuzden cocuk dar alanda kalmıs sanırım
cunku dr dedıkı bebek yerı dar oldugundan ayagını ensesının arkasına atmıs dedı
oyuzden hareketlrıne dıkkat etmeye calısıyorum

buraya katılım ıyıce azalmıs bugun c tesı ondan sanırım
esler evde kahvaltılıar yapıyor sanırım
alısverıslerde tamamlanır bugun
bende bırazdan cıkıcam besık bakıcaz
herkese ıyı hafta sonlarııı:gitme:zemuszemus

kımse yok sanırım
bırazdan benı almaya gelecekler
onlar gelene kadar takılayım demıstım ama kımse yok sanırım

canım şu kadar günde şu kadar alır diye plan yapma benim gibi.bende 500 gram alır diyodum ama 2 haftada sadece 200 gram almış

senin düşündüğünü bende düşünmüştüm.. ama mantıklı gelen arka arkaya yaptıklarını değilde uzun aralıklarla yaptıklarını saymak gibi geliyor. doktora sorayım bari..
bizimkininde hareketleri az bugün. sabah kahvaltıda nutella falanda yedim ama çok fayda etmedi. neyse ütüm bitsin kızıma yoğunlaşayım bakalım...

slm herkese...nasılsınız kızlar?
biz dün doktordaydık.3270 gr olmuş oğlum.
nstde sancı görünmedi.
baş geliş duruyo ama doğum kanalına gimemiş daha.
doktor dediki panik olma niye doğum kanalına girmemiş diye.haftaya perşembeye günü doluyo ama suyu yeterli olursa,nstde bi sorun çıkmazsa 5-6 gün daha bekliyoruz normal doğum için dedi.
beklemedeyiz yani:CüvCüv:

kızlar doğum fiyatlarını yazmışsınız.ne kadar pahalı öyle yaa.benim doktorum normal doğuma 300,sezeryana 400 tl istiyo.fiyatlar o civarda burda..normal doğuma 1800tl isteyen hastaneleri duyunca çok şaşırdımmakannehir pesss bu doktorlaraklava:

merhaba, hoşgeldin a.s.
maşallah bebişine kilosu falan yerinde
onun keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek annesi, demekki daha keyfi iyi kaydirigubbakcemile3
yani maksimum 10 gün kadar sonra kollarında olacak Allah'ın izni ile :Saruboceq:

bende az önce onu araştırıyordum. biz doktorumla daha konuşmadık. ne kadar isteyecek bilmiyorum. sizlerden öğreneyimde dedim bize bir fiyat verdiğinde kafamda bir fikir oluşsun...
kaynım doktora doğumda 1800tl ödemişti ocak ayında. bana çokk geldi açıkçası

inşallah canım hayırlısıyla...doğum kanalına girmez de sezeryan olmak zorunda kalırım diye korkuyorum ben
sezeryandan korkuyorum yaa.delmiyim neyim.herkes normal doğumdan korkarkaydirigubbakcemile3

inşallah canım hayırlısıyla...doğum kanalına girmez de sezeryan olmak zorunda kalırım diye korkuyorum ben
sezeryandan korkuyorum yaa.delmiyim neyim.herkes normal doğumdan korkarkaydirigubbakcemile3

sorma aynı şey bende de var.. bende sezeyandan korkuyorum. ameliyat olduğu düşüncesi beni ürkütüyo eyvahedigeldismile
ama ikiside günümüzde en iyi şartlarda yapılıyo. doktorun iyiyse, gebeliğinde normal seyrindeyse gerisi Allah'a kalmış . birazda tevekkül etmek lazım a.s

kesinlikle canım.ben önceleri çok tırsıyodum illa normal olsun diye stres yapıyodum.
ama artık sağlıklı doğsun da nasıl olursa olsun dyiyorum.Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyorum.hepimiz için...

ya boğazım ağrrıyo çok kötü.gece camı açmasam sıcaktan uyuyamıyorum.açınca da hasta oldum işte.gidiyim de yatıyım biraz.iyileşiyim.görüşürüz :CüvCüv:

Slm kızlar...Geçmişi okudum geldim..
Artık çalışmazken günleri karıştırır oldum bu gün neydi diye düşünüyorum bana tatil yaramadı. Canım çok sıkılıyor burasıda olmasa catlarım herhalde..
ıyi ki varsınız kızlar..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…