2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese slm.Biz de kalktık kahvaltımızı yaptık.Kahvaltıdan sonra oğlum hemen hareketlendi.Günler giderek azalıyor.3 hafta kaldı.Bir yandan oğluma kavuşacağım için seviniyorum ama bir yandan da korkuyorum acemilik nasıl olacak diye.:bbo:Gerçi doğumu memlekette yapacağım annemler yanımda olacak ama.kafamçokkarıştıHakkımızda hayırlısı olsun.Ben de özelde mi yapsam devlette mi diye kararsızım.Normal doğum istiyorum aksilik olmazsa inşallah.:Saruboceq:Sezeryan beni de korkutuyor nedense.Aslında normal doğum daha çok acı çektiriyor ama.Artık hangisi daha hayırlı ise hakkımızda o olsun.:Saruboceq:Herkese iyi haftasonları.

ya boğazım ağrrıyo çok kötü.gece camı açmasam sıcaktan uyuyamıyorum.açınca da hasta oldum işte.gidiyim de yatıyım biraz.iyileşiyim.görüşürüz :CüvCüv:

Kendine dikkat et.Senin az kalmış doğum üstü iyice hastalanma.Sen de öğretmensin branşın ne?Bir de eylülde hemen başlayacak mısın?Sanırım sen doğum öncesi 8 haftayı kullandın.Ben son 3 hafta kalana kadar çalıştım.Ekimin 25i gibi başlayacağım.Burda doğum yapan arkadaşlar hep rapor aldılar izin bitince.Belki ben de bir ay alırım.

bende geçen sene ağustosta işten ayrıldığımda aynı boşluğa düştüm. ilk zamanlar iyi geldi ama sonra bir basmaya başladı hamile kalana kadar öldüm sıkıntıdan...
ama hamile kalınca burası ile tanıştım.. sıkıntımı azalttı epey...
bencede iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

bugün kızım pek hareketli değil :çok üzgünüm:
endişelenmeye başlamak üzereyim yani az kaldı...

benim kızımda dün çok hareketliydi. bu sabahta baya tepişti şuan istirahate çekildi sanırım küçük hanım efendi :ecrin_bebek:

nazocum dünden önceki gün benimki kıpırdamadı bile.. çok korkmuştum ama dün baktık keyfi yerindeymiş. sende endişelenme. Allaha emanet meleklerimiz

nazocum dünden önceki gün benimki kıpırdamadı bile.. çok korkmuştum ama dün baktık keyfi yerindeymiş. sende endişelenme. Allaha emanet meleklerimiz

selam canım. haklısın tabii ama gün geçtikçe endişelerim, kaygılarım artıyor. annelik dedikleri böyle birşey herhalde. Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun :Saruboceq:

Tatlı bişeyler ye.Uzan bekle bir beş dakika kadar işe yarayacaktır.

şimdi az biraz çikolata yiyip uzanacağım canım, bakalım umarım işe yarar...

ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:

Ben de 38 numara terlik aldım.Uzun süre ayakta kalınca onlar bile acıtıyor.Ama dinlenince ayaklarım iniyor benim.Özellikle yukarı uzatmak işe yarıyor.

selam kızlar ben geldiiiimm dr.dan.
nst normal ve 2 kat kordon var. Çok istiyorsan normali deneyeyim ama bebek aşağı bile inememiş. Bu haftada doğumlar bile oluyor,seninki kanala bile girememiş dedi. Normal deneriz ama %90 kordondan sıkışır dedi. Riske atmadım bende. 12 Temmuz'da kavuşuyorum kızıma. Anestezi için testler de yapıldı. öyle işteeee, heyecan arttı :)

maşallahhh canımmm hayırlısı olsun sezeryan yada normal yeterki sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi :)

aynen öyle tatlım kk olmasa çok sıkılırdım :))

hayırlı olsun canımmm şafak saymaya başladın artık :)))

akşama misafirim var az önce arayıp söylediler ymek falan yapıcam kıslarr öpüyorum hepinizi :gitme:

hadi canım gözün aydın. sende saymaya başlıyorsun. kucağına almayı nasip etsin Allahım
akşama misafirim var az önce arayıp söylediler ymek falan yapıcam kıslarr öpüyorum hepinizi :gitme:

kolay gelsin güllcüm :1hug:

maşallah..

hayırlısı olsun, sen hazırlıklarını tamamla da o geleceği zamanı bilir.

hayırlısı canım..

ben de 12 temmuz. aynı gün bebişlerimize kavşucaz inş.:Saruboceq:

biz geldik ama kimsecikler kalmamış topikte
cumartesileri hep sakin oluyo zaten
neyyyse herkesin keyfi yerindedir inşallah
bizim keyfimiz süper maşşallah
oğlum benimle konuşuyo sanki
akşam uzanmış tv seyrediyoduk eşimle
oğlum uyuyo galiba hiç hareket yok dedim
sonra karnımı okşadım konuşmaya başladım hemen hareketlendi
sonra eşimle muhabbete dalıyoruz filan oğlum da sakinleşiyo
sanki onu unuttuğumuzu hissediyo
tekrar onunla konuşmaya başlıyorum gene hareketleniyo
süper bi duygu yaa
eşim de diyo maşşallah siz şimdiden iletişim kurmaya başladınız oğlumla
beni de aranıza alırsınız dimi diye şakacıktan sitem etti
almayız dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…