ya boğazım ağrrıyo çok kötü.gece camı açmasam sıcaktan uyuyamıyorum.açınca da hasta oldum işte.gidiyim de yatıyım biraz.iyileşiyim.görüşürüz :CüvCüv:
Slm kızlar...Geçmişi okudum geldim..
Artık çalışmazken günleri karıştırır oldum bu gün neydi diye düşünüyorum bana tatil yaramadı. Canım çok sıkılıyor burasıda olmasa catlarım herhalde..
İyi ki varsınız kızlar..:1hug:
bugün kızım pek hareketli değil :çok üzgünüm:
endişelenmeye başlamak üzereyim yani az kaldı...
nazocum dünden önceki gün benimki kıpırdamadı bile.. çok korkmuştum ama dün baktık keyfi yerindeymiş. sende endişelenme. Allaha emanet meleklerimiz
Tatlı bişeyler ye.Uzan bekle bir beş dakika kadar işe yarayacaktır.
benimde ayaklar yine davul gibi kocaman ve şiş :1shok:
ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:
ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:
slm herkese...nasılsınız kızlar?
biz dün doktordaydık.3270 gr olmuş oğlum.
nstde sancı görünmedi.
baş geliş duruyo ama doğum kanalına gimemiş daha.
doktor dediki panik olma niye doğum kanalına girmemiş diye.haftaya perşembeye günü doluyo ama suyu yeterli olursa,nstde bi sorun çıkmazsa 5-6 gün daha bekliyoruz normal doğum için dedi.
beklemedeyiz yani:CüvCüv:
Slm kızlar...Geçmişi okudum geldim..
Artık çalışmazken günleri karıştırır oldum bu gün neydi diye düşünüyorum bana tatil yaramadı. Canım çok sıkılıyor burasıda olmasa catlarım herhalde..
İyi ki varsınız kızlar..:1hug:
selam kızlar ben geldiiiimm dr.dan.
nst normal ve 2 kat kordon var. Çok istiyorsan normali deneyeyim ama bebek aşağı bile inememiş. Bu haftada doğumlar bile oluyor,seninki kanala bile girememiş dedi. Normal deneriz ama %90 kordondan sıkışır dedi. Riske atmadım bende. 12 Temmuz'da kavuşuyorum kızıma.Anestezi için testler de yapıldı. öyle işteeee, heyecan arttı :)
hadi canım gözün aydın. sende saymaya başlıyorsun. kucağına almayı nasip etsin Allahımselam kızlar ben geldiiiimm dr.dan.
nst normal ve 2 kat kordon var. Çok istiyorsan normali deneyeyim ama bebek aşağı bile inememiş. Bu haftada doğumlar bile oluyor,seninki kanala bile girememiş dedi. Normal deneriz ama %90 kordondan sıkışır dedi. Riske atmadım bende. 12 Temmuz'da kavuşuyorum kızıma.Anestezi için testler de yapıldı. öyle işteeee, heyecan arttı :)
akşama misafirim var az önce arayıp söylediler ymek falan yapıcam kıslarr öpüyorum hepinizi :gitme:
slm herkese...nasılsınız kızlar?
biz dün doktordaydık.3270 gr olmuş oğlum.
nstde sancı görünmedi.
baş geliş duruyo ama doğum kanalına gimemiş daha.
doktor dediki panik olma niye doğum kanalına girmemiş diye.haftaya perşembeye günü doluyo ama suyu yeterli olursa,nstde bi sorun çıkmazsa 5-6 gün daha bekliyoruz normal doğum için dedi.
beklemedeyiz yani:CüvCüv:
selam kızlar ben geldiiiimm dr.dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?