2010 Temmuz Anneleri : )

hg canım:)
bizimki de babası konuşunca hareketleniyoopuyorumnanaktan
ben de onlara diyorum siz baba-kız takılırsınız beni almazsınız aranıza diyeeyvahedigeldismile

ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:

benim de ayaklarım çok şiş
dün pedikür yaptırdım ojeyle filan bile birşeye benzemedidelikafadulden

hayırlı olsun canımmm şafak saymaya başladın artık :)))[/QUOTE]

evet canım sağol.. benimkide 3400 gr çıktı maşallah ama kafası kanalda olmadığından büyük gözüküyor, fazla yuvarlıyor olabilir. Ama en az 3200 dedi. 40.haftayı beklesem demekki yine zor olcaktı belkide:)

benim branş giyim endüstrisi canım.32.haftada ayrıldım ben hemen izne.okul çok yoğun oluyo benim atölye işleri filan..dayanamazdım yani.eylülde başlamayı düşünmüyorum canım.ya rapor alcam ya ücretsiz izin.birinci dönemi oğlumla geçireyim istiyorum.benim okul yarım gün de olmuyo.ders programımı da ayarlayamayız yani.hayırlısı olsun bakalım

ay evet canım yaaa epidurale karar verdim. eşleride almıyormuş dr.um içeri. boşuna dil dökmüşüm ikna etmek için yanii. ama foto çekimi oluyormuş. az kaldı bu hafta geçmez bize :)

evet geri sayıma geçtik..akannehir
çok heyecanlanıyorum bazen..akannehir
bakalım bizim doktor eşimi içeri alacak mı?bilmiyorumkismile

özel hastane sanırım alırlar ama yine de belli olmaz.bilmiyorumkismile

salı günü son randevum var sorucam

kızlar yarın Malatya'ya gezmeye gidelim diyorum.ama eşim bırakmıyo..çok yakın bize 1 saatlik yol.çok sıkıldım evde oturmaktan gezmek istiyorumm..hem daha doğum kanalına girmemiş oğlum.eşimi ikna edemiyorum ama..deli olcam.yollarda doğururum diye korkuyoakannehir

ben almama ihtimalini düşünmedim bile. Hisar Hospital'de yapacağım doğumumu. özel olduğu için sanmıyordum. Ama senin için steril olmaz, yakınları almayı istemiyorum dedi.
Son kez nstye çağırdı h.içi beni bi de.. Odaları falanda gezmiştik, birşey kalmadı :)
Hastaneye altın yastığı götürecek misiniz siz ?Kiminde görüyorum, çoğundada olmuyor gerçi..

40.haftaya girmisşin canım..biraz dikkat et artık sen bilirsin yine de...

Aaa o zaman belki bizim de almazlar bakalım..bilmiyorumkismile

hastaneye altın yastığı götürmücem, bizde hastanede kimse altın falan takmaz..
Burda hastanede kimsede de yastık görmedim ben..
Her yer farklı tabii.sen bilirsin.

Bende çok az kişide gördüm, genelde eve gelmeyen iş arkadaş çevresi takabilir.. Neyse artık bi o eksik kalsın :)) Doğumun saat kaçta 12 Temmuzda, benim 10:00'da..?

bugün bebek şekerleimi alıcam..tamamlanmış aradılar..
foto eklerim ..

HAYIRLI OLSUN ŞEKERİM
FOTOSUNU BEKLİYORUZ :hulya:

hg canım:)
bizimki de babası konuşunca hareketleniyoopuyorumnanaktan
ben de onlara diyorum siz baba-kız takılırsınız beni almazsınız aranıza diyeeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selamlar bugun sabah kalktıgımda bacaklarımın arasında bır agırlık :)) Bebek uyurken asagı mı ınıyor ne sankı kafası cok asagıda gıbı geldı ayagımı kaldıramadım . Hemen annemı ablamı esımı arkadasımı aradım kımse cevap vermedı dogursam fılan kımsenın haberi olmuycak : )) Pazartesı gunu annemı cagırmaya karar verdım sehır dısından gelıcek zaten .. aslında stres yapmayım dıye son anda dusunuyordum ama onun burda olması daha ıyı olucak gıbı ..

ne şanslısın çağıracak bir annen var benim annem ve kayınvalidem vefaat etti

Yok cnm altın yastıgı fılan goturme bence bıraz garıp olur : )) ben evde takılanları da hemen cıkarıcam oyle asılı kalması bana bıraz gorgusuzluk gıbı gelıyor.. en fazla nazar boncuklu bı tane takılırsa o kalır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…