biz geldik ama kimsecikler kalmamış topikte
cumartesileri hep sakin oluyo zaten
neyyyse herkesin keyfi yerindedir inşallah
bizim keyfimiz süper maşşallah
oğlum benimle konuşuyo sanki
akşam uzanmış tv seyrediyoduk eşimle
oğlum uyuyo galiba hiç hareket yok dedim
sonra karnımı okşadım konuşmaya başladım hemen hareketlendi
sonra eşimle muhabbete dalıyoruz filan oğlum da sakinleşiyo
sanki onu unuttuğumuzu hissediyo
tekrar onunla konuşmaya başlıyorum gene hareketleniyo
süper bi duygu yaa
eşim de diyo maşşallah siz şimdiden iletişim kurmaya başladınız oğlumla
beni de aranıza alırsınız dimi diye şakacıktan sitem etti
almayız dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugün bebek şekerleimi alıcam..tamamlanmış aradılar..
foto eklerim ..
ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:
hayırlı olsun canım,
Allah güle güle dağıtmayı nasip etsin:Saruboceq:
hadi canım gözün aydın. sende saymaya başlıyorsun. kucağına almayı nasip etsin Allahım
kolay gelsin güllcüm :1hug:
hayırlısı canım..
ben de 12 temmuz. aynı gün bebişlerimize kavşucaz inş.:Saruboceq:
Kendine dikkat et.Senin az kalmış doğum üstü iyice hastalanma.Sen de öğretmensin branşın ne?Bir de eylülde hemen başlayacak mısın?Sanırım sen doğum öncesi 8 haftayı kullandın.Ben son 3 hafta kalana kadar çalıştım.Ekimin 25i gibi başlayacağım.Burda doğum yapan arkadaşlar hep rapor aldılar izin bitince.Belki ben de bir ay alırım.
ay evet canım yaaa epidurale karar verdim. eşleride almıyormuş dr.um içeri. boşuna dil dökmüşüm ikna etmek için yanii. ama foto çekimi oluyormuş. az kaldı bu hafta geçmez bize :)
evet geri sayıma geçtik..akannehir
çok heyecanlanıyorum bazen..akannehir
bakalım bizim doktor eşimi içeri alacak mı?bilmiyorumkismile
özel hastane sanırım alırlar ama yine de belli olmaz.bilmiyorumkismile
salı günü son randevum var sorucam
kızlar yarın Malatya'ya gezmeye gidelim diyorum.ama eşim bırakmıyo..çok yakın bize 1 saatlik yol.çok sıkıldım evde oturmaktan gezmek istiyorumm..hem daha doğum kanalına girmemiş oğlum.eşimi ikna edemiyorum ama..deli olcam.yollarda doğururum diye korkuyoakannehir
ben almama ihtimalini düşünmedim bile. Hisar Hospital'de yapacağım doğumumu. özel olduğu için sanmıyordum. Ama senin için steril olmaz, yakınları almayı istemiyorum dedi.
Son kez nstye çağırdı h.içi beni bi de.. Odaları falanda gezmiştik, birşey kalmadı :)
Hastaneye altın yastığı götürecek misiniz siz ?Kiminde görüyorum, çoğundada olmuyor gerçi..
Aaa o zaman belki bizim de almazlar bakalım..bilmiyorumkismile
hastaneye altın yastığı götürmücem, bizde hastanede kimse altın falan takmaz..
Burda hastanede kimsede de yastık görmedim ben..
Her yer farklı tabii.sen bilirsin.
bugün bebek şekerleimi alıcam..tamamlanmış aradılar..
foto eklerim ..
hg canım:)
bizimki de babası konuşunca hareketleniyoopuyorumnanaktan
ben de onlara diyorum siz baba-kız takılırsınız beni almazsınız aranıza diyeeyvahedigeldismile
selamlar bugun sabah kalktıgımda bacaklarımın arasında bır agırlık :)) bebek uyurken asagı mı ınıyor ne sankı kafası cok asagıda gıbı geldı ayagımı kaldıramadım . Hemen annemı ablamı esımı arkadasımı aradım kımse cevap vermedı dogursam fılan kımsenın haberi olmuycak : )) pazartesı gunu annemı cagırmaya karar verdım sehır dısından gelıcek zaten .. Aslında stres yapmayım dıye son anda dusunuyordum ama onun burda olması daha ıyı olucak gıbı ..
ne şanslısın çağıracak bir annen var benim annem ve kayınvalidem vefaat etti
ben almama ihtimalini düşünmedim bile. Hisar Hospital'de yapacağım doğumumu. özel olduğu için sanmıyordum. Ama senin için steril olmaz, yakınları almayı istemiyorum dedi.
Son kez nstye çağırdı h.içi beni bi de.. Odaları falanda gezmiştik, birşey kalmadı :)
Hastaneye altın yastığı götürecek misiniz siz ?Kiminde görüyorum, çoğundada olmuyor gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?