biz geldik teyzeleri...kalktık kalkalı babamız nöbette diye ewin altını üstüne getirdik.şimdi de ölüyoruz yorgunluktan...
siz nasılsınız?
Hosgeldiniz temizlik mı yaptınız ?
hoşbuldukk canımmm...
Ewet bugün temizlik yaptık.daha yemeğimizin adını bile koymadık.acaba ne yapsam ki akşama?cadıarzu
ne zor be kadın olmakkkkafamçokkarıştı
pratik bir şey yap ben öyle yapıyorum halim yoksa
kıymalı makarna karpuz yada süperfreş mantı yoğurt karpuz falan
Ben de dondurma yedim şimdi.:icecream:Hamilelikte hiç dayanamıyorum dondurmaya.Normalde de çok severim.Oğlum şimdi başlar hareketlenmeye.:dance:
Ben de hic dusunmedım valla yemegi sanırım yine menemen + karpuz takılıcaz zaten sıcaklarda da bısey yenmıyor yanına da bı makarna oldu bitti : ))
Kızlar benım kocam geldi eve iyice yerlesmeden cıkmam lazım yoksa evden dısarı cıkmıyor sımdıde bılgısayarını acmaya basladı : ))) Hadi ben dus alıp onu gezmeye ıkna edetim bye byeeeeee
bizde yorulduk azıcık dinlenip devam edelim :)
gel gülüm çok yorma kendini.ne yaptın hazırladın mı yemekleri...
pazar günü öyleydim ben de hem yemekli hem de doğum günü için misafirim vardı.iki gün gelemedm valla kendime.kafamçokkarıştı.kalabalık mı olacak gelenler gül?
yemekleri yaptım şimdide bi üzerinden ortalığın tozunu alıcam zaten yeni temizlik yapmıştım :)) yaa eltimle kaynım gelecekte eltim çok lafçıdır. şurası söyle burası böyle diye laf eder. iyiki çocuklarından biri köydeymiş o olsa yanmıştım çok şımarıktır.
kızlar doktor dedİkİ senİn bebek en fazla 3 kİlo olur dedİmkİ doktora ne yesem bebek kİlo alsa dedİkİ senİn elİnde deĞİl o
ben kendİm beŞ kİlo aldım Şu ana dek ama
dÜn aĞustos annelerİnde arkadaŞ epey kİlo almıŞ bebeĞİ en fazla 2900 olucakmıŞ bebek almamıŞ kİlo neden acaba
sinir oluyorum öyle insanlara yaa.seni mi görmeye geliyorlar yoksa ewimi.ben aynı sen gibiydim geçen hafta.gelenlerin içinde bizm de öleleri vardı.aslında hiç görüşmemek lazım böyle insanlarla ama kan bağı olunca olmuyor görüşmeden...
hakiki dost dediğin daha açık olacağına kapatmalı ama ne yazık kii böyleleri de var...
yaaa yanında bişey yapmayı hiç istemem hemen başlar o öylemi yapılır ben hiç öyle yapmam kalbinide kırmak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum. bu evimize ilk defa geliyorlar şimdi heryeri gezmek isterler. öğrensin ders alsın diye bişeyler yapmaya çalışıyorum ama nafile hiç anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?