2010 Temmuz Anneleri : )

biz geldik teyzeleri...kalktık kalkalı babamız nöbette diye ewin altını üstüne getirdik.şimdi de ölüyoruz yorgunluktan...
siz nasılsınız?

Ben de dondurma yedim şimdi.:icecream:Hamilelikte hiç dayanamıyorum dondurmaya.Normalde de çok severim.Oğlum şimdi başlar hareketlenmeye.:dance:

hoşbuldukk canımmm...
Ewet bugün temizlik yaptık.daha yemeğimizin adını bile koymadık.acaba ne yapsam ki akşama?cadıarzu
ne zor be kadın olmakkkkafamçokkarıştı

pratik bir şey yap ben öyle yapıyorum halim yoksa

kıymalı makarna karpuz yada süperfreş mantı yoğurt karpuz falan

Ben de hic dusunmedım valla yemegi sanırım yine menemen + karpuz takılıcaz zaten sıcaklarda da bısey yenmıyor yanına da bı makarna oldu bitti : ))

pratik bir şey yap ben öyle yapıyorum halim yoksa

kıymalı makarna karpuz yada süperfreş mantı yoğurt karpuz falan

ayy ewet haklısın oğluşumla ikimiziz nasılsa bugün.pratik bişiyler yapayım bugün.ama azcık sizle burda dinleneyim de...

Ben de dondurma yedim şimdi.:icecream:Hamilelikte hiç dayanamıyorum dondurmaya.Normalde de çok severim.Oğlum şimdi başlar hareketlenmeye.:dance:

BENİMDE CANIM YEDİĞİM DONDURMANIN HADDİ HESABI YOK İLK MAĞNUM YİYORDUM ONDAN BIKTIM KORNET ONDAN BIKTIM KİLOLUK OLANLARDAN ŞİMDİDE ŞU HASAN USTANIN DONDURMALARI VAR YA CANIM ONDAN İSTİYOR LİMON VE VİŞNESİ GERÇEK GİBİkafamçokkarıştı

Kızlar benım kocam geldi eve iyice yerlesmeden cıkmam lazım yoksa evden dısarı cıkmıyor sımdıde bılgısayarını acmaya basladı : ))) Hadi ben dus alıp onu gezmeye ıkna edetim bye byeeeeee

Kızlar benım kocam geldi eve iyice yerlesmeden cıkmam lazım yoksa evden dısarı cıkmıyor sımdıde bılgısayarını acmaya basladı : ))) Hadi ben dus alıp onu gezmeye ıkna edetim bye byeeeeee

iyi gezmeler cnm.hoşçakallopuyorumnanaktan

bizde yorulduk azıcık dinlenip devam edelim :)

gel gülüm çok yorma kendini.ne yaptın hazırladın mı yemekleri...
pazar günü öyleydim ben de hem yemekli hem de doğum günü için misafirim vardı.iki gün gelemedm valla kendime.kafamçokkarıştı.kalabalık mı olacak gelenler gül?

kızlar doktor dedıkı senın bebek en fazla 3 kılo olur dedımkı doktora ne yesem bebek kılo alsa dedıkı senın elınde deĞıl o
ben kendım beŞ kılo aldım Şu ana dek ama
dÜn aĞustos annelerınde arkadaŞ epey kılo almıŞ bebeĞı en fazla 2900 olucakmıŞ bebek almamıŞ kılo neden acaba

yemekleri yaptım şimdide bi üzerinden ortalığın tozunu alıcam zaten yeni temizlik yapmıştım :)) yaa eltimle kaynım gelecekte eltim çok lafçıdır. şurası söyle burası böyle diye laf eder. iyiki çocuklarından biri köydeymiş o olsa yanmıştım çok şımarıktır.

sinir oluyorum öyle insanlara yaa.seni mi görmeye geliyorlar yoksa ewimi.ben aynı sen gibiydim geçen hafta.gelenlerin içinde bizm de öleleri vardı.aslında hiç görüşmemek lazım böyle insanlarla ama kan bağı olunca olmuyor görüşmeden...
hakiki dost dediğin daha açık olacağına kapatmalı ama ne yazık kii böyleleri de var...

ya şişmeye göre değişiyo ya da yenilenlere.ben de çok anlamıyorum doğrusu...
oğlumda 15 kilo aldım ben 3215gr doğmuştu.
şimdi kızımda 6.5kilo aldım en sın 15 gün önce 2315 gr dı.bakalım doğumca ne kadar olucak....
geçen hastahanede kızlar daha minyon oluyo daha az kilolu oluyo dediler ama ne kadar gerçektir bilemiyorum orasınıCADIARZU

yaaa yanında bişey yapmayı hiç istemem hemen başlar o öylemi yapılır ben hiç öyle yapmam kalbinide kırmak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum. bu evimize ilk defa geliyorlar şimdi heryeri gezmek isterler. öğrensin ders alsın diye bişeyler yapmaya çalışıyorum ama nafile hiç anlamıyor.

çok zor böyle misafir...
böyle bikaç kişi var bizde de mesafe kuralım dedik eşimle kurduk ama hala huyundan vazgeçmedi.insan ewinin üzerinde bişiy de diyemiyor...

ÇOK SICAK KIZLAR YAKINDA BAYILICAM:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…