2010 Temmuz Anneleri : )

ÇOK SICAK KIZLAR YAKINDA BAYILICAM:bbo:

ewet o kadar çok sıcak kiii bek kapadım valla her yeri açtım klimayı.yoksa tansiyonum yükseliyo çarpıntım tutuyor.14 / 8 di dayanamadım açtım klimayı...
son haftalarda oldu mu sizde kızlar yaa.benim hemen yükseliveriyo tansiyonum.druma gidiyorm onun yanında da düşük çıkıyo.offf napıcamı bilemiyorm...kafamçokkarıştı

ben biraz önce domates salatalık yumurta vardı üzerine tuz ekmedim birde tost yedim akmina limonlu soda var eşim ondan içiyo sık sık tansyonu var onunda sende iç. Istersen

soda ii gelir dediler onu da içiyorum her gün.ayrıca da limon dengeliyo dediler onu da yapıyorum ama ancak bu kadar oluyo.daha da yükselirse tehlikeli olur dedi dr.stersiz yaşam,bol dinlenmeyle az kalan yoluna son vericez azcık daha sabır dedi...
geçecek inş...

kızlar hamilelikte sodalı içecekler tüketmek iyi değil diye okudum dün
ama bu benim bildiklerimle çelişiyo
hamilelikte maden suyu içerdiği mineraller açısından yararlı diye biliyodum
acaba sodalı içecekten farklı birşey kastedilmiş olabilir mi lmaz:

Bende çok az kişide gördüm, genelde eve gelmeyen iş arkadaş çevresi takabilir.. Neyse artık bi o eksik kalsın :)) Doğumun saat kaçta 12 Temmuzda, benim 10:00'da..?

6 temmuz salı günü son randevum var saati o zaman söyliycek galiba..geçen sefer sormadım bende unututum..sanırım benim de sabahtan olur.genelde sabahtan oluyor çünkü.

bitti zaten hamilelik ben o gözle bakıyorum canım..sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

ÇOK SICAK KIZLAR YAKINDA BAYILICAM:bbo:

bugün Bursa da yanıyor..ohaoldumsmile
biraz ütü yapayım dedim, oturduğum yerden,ütü masasını alçattım falan ama bocuk boncuk ter aktı..fazla yoktu zaten bitti..
ütü biriktirmemeye çalışıyorum artık zaman azaldı..akannehir
2 gömlek de olsa yapıyorum hemen.:hulya:

denizcim ben biraz akşam üstü olsun diye bekiliyorum iş yapmak için belki azda olsa serinler öğle vakti ütü yapma bence

ben de doktora sorduğumda istersen 20 kg al eğer bebek kilo almayacaksa almaz, bazı kadınlar da 10 kg alır ama bebegi 3,5 kilo doğar demişti..annenin kilo alması ile çok yakın ilişkisi yokmuş..tamamen bebeği besleyen kordonun besinleri taşıma kapasitesine bağlı bu..yemeyle çok fazla ilgisi yokmuş..

benim daha 1 ayım var aklinialirimsmile

ütü müüüüüüü yasakkelime

valla benim koca yapıyo aylardır sağolsun :kedi:

bızımde tÜm ÜtÜ ıŞlerını koca yapıyor gerı kalan ıŞlerıde ben

benimde eşimin yeğeni geldi sağolsun bana çok yardımcı oluyor.
yine ona kıyamıyorum yaptırmamaya çalışıyorum ama hemen elimden alıyor o bana yaptırmıyor
alkisalkisalkis

bende bir görünüp bir kayboluyorum.
hemen bi bakayım yine kaçarım dedim
karşıyakaya balık-ekmek yemeye gidicez eşimle. hala balık olayında ısrarlıyım sürekli balık yiyorum delikafadulden
sizde yiyin, son haftalarda olsa çok iyi kullanırmış bebişler balığı...

Selaam kızlar.Bugün çok sıcak vardı resmen pestilim çıktı neyseki duş aldıktan sonra rahatladım..Bende bugün adet sancıları gibi hafif hafif sancılar var ama birkaç saaattir iyiyim neyseki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…