ÇOK SICAK KIZLAR YAKINDA BAYILICAM:bbo:
ewet o kadar çok sıcak kiii bek kapadım valla her yeri açtım klimayı.yoksa tansiyonum yükseliyo çarpıntım tutuyor.14 / 8 di dayanamadım açtım klimayı...
Son haftalarda oldu mu sizde kızlar yaa.benim hemen yükseliveriyo tansiyonum.druma gidiyorm onun yanında da düşük çıkıyo.offf napıcamı bilemiyorm...kafamçokkarıştı
Bende çok az kişide gördüm, genelde eve gelmeyen iş arkadaş çevresi takabilir.. Neyse artık bi o eksik kalsın :)) Doğumun saat kaçta 12 Temmuzda, benim 10:00'da..?
kızlar hamilelikte sodalı içecekler tüketmek iyi değil diye okudum dün
ama bu benim bildiklerimle çelişiyo
hamilelikte maden suyu içerdiği mineraller açısından yararlı diye biliyodum
acaba sodalı içecekten farklı birşey kastedilmiş olabilir milmaz:
ÇOK SICAK KIZLAR YAKINDA BAYILICAM:bbo:
bugün bursa da yanıyor..ohaoldumsmile
biraz ütü yapayım dedim, oturduğum yerden,ütü masasını alçattım falan ama bocuk boncuk ter aktı..fazla yoktu zaten bitti..
ütü biriktirmemeye çalışıyorum artık zaman azaldı..akannehir
2 gömlek de olsa yapıyorum hemen.:hulya:
kızlar doktor dedİkİ senİn bebek en fazla 3 kİlo olur dedİmkİ doktora ne yesem bebek kİlo alsa dedİkİ senİn elİnde deĞİl o
ben kendİm beŞ kİlo aldım Şu ana dek ama
dÜn aĞustos annelerİnde arkadaŞ epey kİlo almıŞ bebeĞİ en fazla 2900 olucakmıŞ bebek almamıŞ kİlo neden acaba
6 temmuz salı günü son randevum var saati o zaman söyliycek galiba..geçen sefer sormadım bende unututum..sanırım benim de sabahtan olur.genelde sabahtan oluyor çünkü.
bitti zaten hamilelik ben o gözle bakıyorum canım..sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
bugün Bursa da yanıyor..ohaoldumsmile
biraz ütü yapayım dedim, oturduğum yerden,ütü masasını alçattım falan ama bocuk boncuk ter aktı..fazla yoktu zaten bitti..
ütü biriktirmemeye çalışıyorum artık zaman azaldı..akannehir
2 gömlek de olsa yapıyorum hemen.:hulya:
denizcim ben biraz akşam üstü olsun diye bekiliyorum iş yapmak için belki azda olsa serinler öğle vakti ütü yapma bence
ütü müüüüüüü yasakkelime
valla benim koca yapıyo aylardır sağolsun :kedi:
Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?