2010 Temmuz Anneleri : )

a.s.Ben de uyudum 1 saat kadar iyi geldi.Aslında geç kalktım ama çabuk yoruluyorum.İyice de ağırlaştım heralde ondan.Burası çok sıcak.Bir duş alayım.Sonra da yemek yeriz.Kendinize iyi bakın güzel anneler.sositososito

mrb kızlar.ya bu ne sıcak böyle erzurum gibi bi yerde bu sıcak varsa batıyı düşünemiyorum açıkcası..allah yardımcınız olsun..

huu huuu bende geldimm..nasılsınız bakalım dünden berii.doğuran varmı ben girmeyeli acabaakaydirigubbakcemile3

selammmmmmmmmmm
yarın saat 10 da kavuşuyorum kızıma
dua edin arkadaşlar
çok heyecanlıyım ya dün gece de uyumamıştım bu gece de uyuyamıcam galibadelikafadulden

aman son haftalarda tansiyona dikkat et canım..tuzu ve hamuru çuıkar hayatından..benimde korkulu rüyam tuz...çok severim ama..bende şişmeye başladım..pruteinde çıktı idrarda..korkuyorum şimdi.gebelik zehirlenmesi filan allah korusun..

selammmmmmmmmmm
dua edin arkadaşlar
çok heyecanlıyım ya dün gece de uyumamıştım bu gece de uyuyamıcam galibadelikafadulden

İnşallah hayırsıyla kavuşursun bebişine...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Heyecanlanmamak elde değil. Darısı başımıza bizim günde çabucak gelir inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bide son haftalar mide yanması azalır diyolar, benim daha da azdı resmen alev alıyor bi yandan sıcak bir yandan mide yanması mahfetti beni bugün-tatlicadiarzu-.

aynen bende senın gıbıyım ormalden korkmuyorum sezeryanden korkuyorum ama tahmınımce bana sezeryan yaparlar
enfeksıyon ver
gebelıkte seker var
bıde bebekte irilik olabılır
ayrıca hareketlerı azaldı heran alabılırler
bunlar benım tahmınımce ama kendılıgınden de tesrıf edebılır beyfendı

bugün kızım pek hareketli değil :çok üzgünüm:
endişelenmeye başlamak üzereyim yani az kaldı...
çikolata ye cnm uzan bak nası oynar ben bugun cay ıctım baya oynadı cok sukur

nazocum dünden önceki gün benimki kıpırdamadı bile.. çok korkmuştum ama dün baktık keyfi yerindeymiş. sende endişelenme. Allaha emanet meleklerimiz
amınn

ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:

selammmmmmmmmmm
dua edin arkadaşlar

ayy yeni bi bebiş daha gelio aramıza..hihoyyyt
gözün aydın canım.sağ salim kavuşursun inş kuzucuğuna.
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...

çok dikkat ediyorm tuz yememeye ama çıkıo tansiyonum.tüm gün inmedi 14ten.bakalım idare edicez doğuma kadar.sana da çok geçmiş olsun cnm...allah korusun kötü bişiy getirme aklına...

Selaam kızlar.Bugün çok sıcak vardı resmen pestilim çıktı neyseki duş aldıktan sonra rahatladım..Bende bugün adet sancıları gibi hafif hafif sancılar var ama birkaç saaattir iyiyim neyseki..
benım adet sancısı gıbı olmuyor bazen kasıklarıma baskı oluyor hemen gecıyor zaten karnım hala ınmedı yukarda
daha var doguma baya galiba

selammmmmmmmmmm
dua edin arkadaşlar
hadı darısı bıze hayırlısıyla

benim daha 1 ayım var aklinialirimsmile

benımde 1 ayım var sanırım

ütü müüüüüüü yasakkelime

valla benim koca yapıyo aylardır sağolsun :kedi:
benımkıde utulerımı yapsa keske manyetık alan yapıyorya utu oyuzden yapmak ıstemıyorum gene bırıktı

benimde eşimin yeğeni geldi sağolsun bana çok yardımcı oluyor.
yine ona kıyamıyorum yaptırmamaya çalışıyorum ama hemen elimden alıyor o bana yaptırmıyor
alkisalkisalkis
ah nerde boyle hayırlı akraba
aman işlerini bize yaptırmasınlarda kocam tarafı
ama benım taraf ıyıdır sagolsunlar yardımcı olurlar

ben balık yemedım ama balık yagı yanı omega 3u aylarca kullandım suan bıraktım cunku bebek ırıymıs

aynen dedıkoducu ınsanlara gıcık oluyorum vardırya öyle tıpler
ev halı hersey olabılır o tıpler bı eksıgını gorunce yayarlar bıseyını begenıncede kocalarından ısteyıp evlerınde huzursuzluk yaparlar
neyse

kızlar ben bugun cok gezdım
besıgımızı aldık cok sukur
beyaz buyuyen cınsten oda takımı almıcam cunku yatagın cekmecelerı var ayrıca kapaklı bı dolabım vardı fazladan
hafta ıcı gelıp kuracaklarmıs kısmetse
bugun cok guzel yerlerı gezdık
gollerı parkları falan ohh ıcım acıldı valla
evde otur otur sıkılmıstım ıyı oldu sagolsun abıcım gezdırdı bızı

ohh ii yapmışsınz benim yerime de gezeydinn tüm gün ewdeydikk çok sıkıldık daa:kedi:
beşiğiniz hayırlı olsun gülüm.allah içinde bebğinin mışıl mışıl uyumasını nasip etsin...:Saruboceq:

amın cnm amın
sızede anlatıyorumkı hayal edınce bıle ınsanın ıcı acılıyor
ben hatırladıkca oh dıyorum bende tum hafta evde oturuyordum
bugun gollerın ıcınde kuguların oldugu dagların ıcınde bıyerlere gıttım cok temızdı havası kendıme geldım
allahım dedım boyle yerlerde yasamak kısmet olurmu
ıstanbulun karmasasından bıkmısız valla

hem güzel hem de zorlukları çok sanırım istanbulun.
burası da git gide istanbula benzer oldu...
insnaın içi açılıo öyle güzel yerlere gidince.inş yaşamak nasip olur...

ulaşım zor oluyo büyük şehirlerde.benim de doğum yapmak istediğim hastahanenin yollarında kazı çalışmaları var metro yapımı için.benim şansıma tabi(
bakalım sancı falan gündüz tutarsa nasıl yetişebilicez hastahaneye yollarda doğurmadankaydirigubbakcemile3

Selamlar ben geldiim . Bebeğimizin eksikleri icin Emınonune gıttık .Portbebe seti aldım, yan yatma yastıgı aldım bide 30 tane bebek şekeri aldık. Bebek şekerleri emzıkli olanlardan resmını eklerdim ama nasıl eklenıyor bılmıyorum .Denerim bi ara . dısarısı cok sıcaktı eve kendımızı zor attık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…