Selaam kızlar.Bugün çok sıcak vardı resmen pestilim çıktı neyseki duş aldıktan sonra rahatladım..Bende bugün adet sancıları gibi hafif hafif sancılar var ama birkaç saaattir iyiyim neyseki..
ewet o kadar çok sıcak kiii bek kapadım valla her yeri açtım klimayı.yoksa tansiyonum yükseliyo çarpıntım tutuyor.14 / 8 di dayanamadım açtım klimayı...
son haftalarda oldu mu sizde kızlar yaa.benim hemen yükseliveriyo tansiyonum.druma gidiyorm onun yanında da düşük çıkıyo.offf napıcamı bilemiyorm...kafamçokkarıştı
selammmmmmmmmmm
yarın saat 10 da kavuşuyorum kızıma
dua edin arkadaşlar
çok heyecanlıyım ya dün gece de uyumamıştım bu gece de uyuyamıcam galibadelikafadulden
aynen bende senın gıbıyım ormalden korkmuyorum sezeryanden korkuyorum ama tahmınımce bana sezeryan yaparlarHerkese slm.Biz de kalktık kahvaltımızı yaptık.Kahvaltıdan sonra oğlum hemen hareketlendi.Günler giderek azalıyor.3 hafta kaldı.Bir yandan oğluma kavuşacağım için seviniyorum ama bir yandan da korkuyorum acemilik nasıl olacak diye.:bbo:Gerçi doğumu memlekette yapacağım annemler yanımda olacak ama.kafamçokkarıştıHakkımızda hayırlısı olsun.Ben de özelde mi yapsam devlette mi diye kararsızım.Normal doğum istiyorum aksilik olmazsa inşallah.:Saruboceq:Sezeryan beni de korkutuyor nedense.Aslında normal doğum daha çok acı çektiriyor ama.Artık hangisi daha hayırlı ise hakkımızda o olsun.:Saruboceq:Herkese iyi haftasonları.
çikolata ye cnm uzan bak nası oynar ben bugun cay ıctım baya oynadı cok sukurbugün kızım pek hareketli değil :çok üzgünüm:
endişelenmeye başlamak üzereyim yani az kaldı...
amınnnazocum dünden önceki gün benimki kıpırdamadı bile.. çok korkmuştum ama dün baktık keyfi yerindeymiş. sende endişelenme. Allaha emanet meleklerimiz
selam canım. haklısın tabii ama gün geçtikçe endişelerim, kaygılarım artıyor. annelik dedikleri böyle birşey herhalde. Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun :Saruboceq:
ya sorma
allah ömürlerini güzel ve mutlu etsın butun yavruların
onlar bambaska bı duygu gıbı daha yasamadım ama kısmet bakalım hayırlısıyla
şimdi az biraz çikolata yiyip uzanacağım canım, bakalım umarım işe yarar...
ben artık ayaklarımı tanıyamıyorum akannehir
2 numara büyük terlik aldım o bile ara sıra sıkıyor. sonra onları kim giyecek bilmem.
kocam giysin bari :roflol:
selam kızlar ben geldiiiimm dr.dan.
nst normal ve 2 kat kordon var. Çok istiyorsan normali deneyeyim ama bebek aşağı bile inememiş. Bu haftada doğumlar bile oluyor,seninki kanala bile girememiş dedi. Normal deneriz ama %90 kordondan sıkışır dedi. Riske atmadım bende. 12 Temmuz'da kavuşuyorum kızıma.Anestezi için testler de yapıldı. öyle işteeee, heyecan arttı :)
selammmmmmmmmmm
dua edin arkadaşlar
çok heyecanlıyım ya dün gece de uyumamıştım bu gece de uyuyamıcam galibadelikafadulden
aman son haftalarda tansiyona dikkat et canım..tuzu ve hamuru çuıkar hayatından..benimde korkulu rüyam tuz...çok severim ama..bende şişmeye başladım..pruteinde çıktı idrarda..korkuyorum şimdi.gebelik zehirlenmesi filan allah korusun..
benım adet sancısı gıbı olmuyor bazen kasıklarıma baskı oluyor hemen gecıyor zaten karnım hala ınmedı yukardaSelaam kızlar.Bugün çok sıcak vardı resmen pestilim çıktı neyseki duş aldıktan sonra rahatladım..Bende bugün adet sancıları gibi hafif hafif sancılar var ama birkaç saaattir iyiyim neyseki..
hadı darısı bıze hayırlısıylaselammmmmmmmmmm
dua edin arkadaşlar
benımkıde utulerımı yapsa keske manyetık alan yapıyorya utu oyuzden yapmak ıstemıyorum gene bırıktıbenim daha 1 ayım var aklinialirimsmile
benımde 1 ayım var sanırım
ütü müüüüüüü yasakkelime
valla benim koca yapıyo aylardır sağolsun :kedi:
ah nerde boyle hayırlı akrababenimde eşimin yeğeni geldi sağolsun bana çok yardımcı oluyor.
yine ona kıyamıyorum yaptırmamaya çalışıyorum ama hemen elimden alıyor o bana yaptırmıyoralkisalkisalkis
ben balık yemedım ama balık yagı yanı omega 3u aylarca kullandım suan bıraktım cunku bebek ırıymısbende bir görünüp bir kayboluyorum.
hemen bi bakayım yine kaçarım dedim
karşıyakaya balık-ekmek yemeye gidicez eşimle. hala balık olayında ısrarlıyım sürekli balık yiyorum delikafadulden
sizde yiyin, son haftalarda olsa çok iyi kullanırmış bebişler balığı...
aynen dedıkoducu ınsanlara gıcık oluyorum vardırya öyle tıplersinir oluyorum öyle insanlara yaa.seni mi görmeye geliyorlar yoksa ewimi.ben aynı sen gibiydim geçen hafta.gelenlerin içinde bizm de öleleri vardı.aslında hiç görüşmemek lazım böyle insanlarla ama kan bağı olunca olmuyor görüşmeden...
hakiki dost dediğin daha açık olacağına kapatmalı ama ne yazık kii böyleleri de var...
kızlar ben bugun cok gezdım
besıgımızı aldık cok sukur
beyaz buyuyen cınsten oda takımı almıcam cunku yatagın cekmecelerı var ayrıca kapaklı bı dolabım vardı fazladan
hafta ıcı gelıp kuracaklarmıs kısmetse
bugun cok guzel yerlerı gezdık
gollerı parkları falan ohh ıcım acıldı valla
evde otur otur sıkılmıstım ıyı oldu sagolsun abıcım gezdırdı bızı
ohh ii yapmışsınz benim yerime de gezeydinn tüm gün ewdeydikk çok sıkıldık daa:kedi:
beşiğiniz hayırlı olsun gülüm.allah içinde bebğinin mışıl mışıl uyumasını nasip etsin...:Saruboceq:
amın cnm amın
sızede anlatıyorumkı hayal edınce bıle ınsanın ıcı acılıyor
ben hatırladıkca oh dıyorum bende tum hafta evde oturuyordum
bugun gollerın ıcınde kuguların oldugu dagların ıcınde bıyerlere gıttım cok temızdı havası kendıme geldım
allahım dedım boyle yerlerde yasamak kısmet olurmu
ıstanbulun karmasasından bıkmısız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?