2010 Temmuz Anneleri : )

bugün yine çok yoruldum.

bir akrabanın mevlütü vardı oraya gittim. fazla ayakta kalınca ayaklarım fena şişiyorlar.

siz neler yaptınız bakalım?

ben de sancılar içinde doktora gittim 2 tane minoset içmek zorunda kaldım şimdi biraz daha iyiyim ama doğumla ilgisi yokmuş sancıların siyatik sinirine baskıdan kaynaklanıyomuş.ama sancı da çeksem 2 hafta daha bebeği almıyacakmış doktor. zaten doğrusu da o ama inşallah beni perişan etmez sancılar ağrılar.

istanbulda öğle ama annemlerin ev arka tarafta kalıyo onun için çok serin geceleri falan gayet rahat ediyoruz.

şanslıyım yani....kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzelllhihoyyyt
ben artık yapışık ikiz oldum sanırım klimayla...neredeys her daim beraberizzz yoksa buharlaşıyorum kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzelllhihoyyyt
ben artık yapışık ikiz oldum sanırım klimayla...neredeys her daim beraberizzz yoksa buharlaşıyorum kaydirigubbakcemile3

aman dikkat etcanım doğumüstü klimaya.klima üşütmesi fena oluyor. insan hamileyken ayarını bilemiyor bazen ben de dolaptan su içiyorum habire korkuyorum boğazlarım şişçek diye.

canımm benimmm çok geçmiş olsunnnŞeniz
umarım çok daha kötü olmadan bebişine kavuşursun...:Saruboceq:

aman dikkat etcanım doğumüstü klimaya.klima üşütmesi fena oluyor. insan hamileyken ayarını bilemiyor bazen ben de dolaptan su içiyorum habire korkuyorum boğazlarım şişçek diye.

inan o kaadar sıcak ki burasıı hasta olmayı bile göze aldım desem yeridir.ama inş olmam çünkü doğum üstü toparlanmam zor olur....

aaa flowersun çok geçmiş olsun canım...

geçmişi okudum ama kaçırmışım rahatsız olduğunu.

inan o kaadar sıcak ki burasıı hasta olmayı bile göze aldım desem yeridir.ama inş olmam çünkü doğum üstü toparlanmam zor olur....

canımm benimmm çok geçmiş olsunnnŞeniz
umarım çok daha kötü olmadan bebişine kavuşursun...:Saruboceq:

sağol bebeğim bayaa ağırlaşmış sanırım o yüzden baskı yapıyor sinirlere bir de uykusuzluk eklenince baya kötüydüm bakalım 2 hafta daha nasıl geçicek.
izmiri bilmez miyim izmirliyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…