2010 Temmuz Anneleri : )

aaa flowersun çok geçmiş olsun canım...

geçmişi okudum ama kaçırmışım rahatsız olduğunu.

sağol teşekkürler şimdi daha iyiyim kötü bir gece ve gündüz geçirdim inşallah bu gece uyursam biraz rahatlar. acil nst vajinal muayene herşeye bakıldı ağrılar içinde kıvranıyorum ama nstde hiçbişey çıkmadı kasılma filan. bebek iyi dedi doktor baskıdan oluyor ama dayancaksınız dedi 2 tane minoset içtim şimdi biraz daha iyiyim bakalım yarına hayırlısı. bana oluyor bu ağrılar arada.

biz de bugün kontrole gittik kıslarkaydirigubbakcemile2
bebişin keyfi yerinde 37+4 günlüğüz henüz gelmeye niyeti yokmuş yawrucuğumunsempatiksalakcinni kilosu 3740gr boyu 53.5 bakalım doğuma kadar ne olur bilinmez normal düşünüyorumsancı falan çıkmadı ama yalancı sancılarım oluyor.oğluşum ultrosonsa hep üzgün ya dudakları hep büzük büzükk:gitme:neden acaba anlamadım.
babasıda bugün bizi gezdirdi artık sıcaklardan ne yapıcağmızı şaşırdık sarıyer sahilinde baya oturdukbirazdanda ortaköye götürcek bizi:lepi:gezcem son günlerimi iyi değerlendirmem lasımeyvahedigeldismile

sağol bebeğim bayaa ağırlaşmış sanırım o yüzden baskı yapıyor sinirlere bir de uykusuzluk eklenince baya kötüydüm bakalım 2 hafta daha nasıl geçicek.
izmiri bilmez miyim izmirliyim ben.

aaa hemşeriymişiz gell bi öpiiimmmŞeniz
allah beterinden korusun inş dayanırsınn ağrılara.ben ilk kez senden duydum hiç duymamıştımm bu baskı olayını.inş çok çabuk geçer şu 2 hafta...

ama sürekli klima da bayıyor beni,
en iyisi 24 saat küvetin içinde yatmak

ama ben yazda olsa çok sıcak suyla banyo yaparım.

banyodan çıktığımdada kalbim yerinden çıkacak gibi olur.

bir saat kendime gelemem.

bu fikir benim için pek uygun değil galiba

ooo maşallah bebişeee annesiii
gez gez son günleri ii değerlendirmek lazım...
yarın benim de gelsn eşim alt üst edeceğim izmirikaydirigubbakcemile3

maaşallah bebeğine. .

tosuncuk geliyor desene.

neyseki nst de sancı falan çıkmamıiş.

bebişimiz ne kadar geç gelirse o kadare iyi annesi.

sıkıcaz artık dişimizi..

aaa hemşeriymişiz gell bi öpiiimmmŞeniz
allah beterinden korusun inş dayanırsınn ağrılara.ben ilk kez senden duydum hiç duymamıştımm bu baskı olayını.inş çok çabuk geçer şu 2 hafta...

canım gebelik kesesi siyatik sinirine baskı yapıyormuş ama anlatamam sana kasıklarım kalçalarım belim sırtım başım yani bütün vücudum ağrıyodu zaten yürüyemiyodum bir kolumda annem bir kolumda eşim götürdüler doktora beni ayağımın üstüne basamıyodum şimdi biraz daha iyiyim ayrıca pencere açık yatıyorum üşüttüm mü bilmiyorum bir-iki kere daha böyle olmuştum siyatik dedi doktor valla minosetle filan 15 gün daha idare edin dedi. şimdi yürüyebiliyorum baya bir azaldı.inşallah idare edebilirim.

inş idare edebilirsin gülümm yaa kıyamam ben sana...
çokkk geçmiş olsunnna.s.

maşallah senin bebek te benimki gibi iri biraz biz 36+5 günlüğüz 3500gr 52cm dedi doktor ve hiç gelmeye niyeti yokmuş nstde hiç kasılma çıkmadı hareketleri de çok iyiydi ama aynen yüzü hep asık buruşuk hatta benim eşim de asık suratlı görünür dışardan biz babası kılıklı diye dalga geçiyoruz hep dudakları uzatıp yüzü buruşturuyor 2 defadır. artık sıkıştılar da yerlerinde ama neyse kısmet 39 haftadan önce almıcam diyor doktorum. beklicez mecburen.

maşallah bebeğine cnmmm

hoşgeldinn canımmmopuyorumnanaktan
nasılsın ,bebiş nasıl?

saol hayatım buqün babamız sonkez bizi pikniqe qötürdü :dance:bende epey yürüdüm karnım iyice aşaqı indi beni qören herkezz akannehiraaa sen neden daha qeziyosun diyooo..eşimde sakın diyo 10 qün sık dişini doqurma dedi..kafamçokkarıştıama çok yorulmuşum we çokk sıcakkkk

valla bizimkide babasına çekmiş o zamansempatiksalakcinni kız aldığımız kıyafetleri fazla giyemcek bu tosuncuklar:kedi:
ya nstde en fazla 160 gösterio benim sancı olduğu zaman kaç gösterio br bilgin varmı?

ooohh ne ii be ne güzell gezdi bizim annelerin hepsi bugünnn.sen de benim yerime gezseydinn bacımmm:kedi: benim inmedi henüz aşağıya karnım nedenkineee?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…