2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canım...bence de gitme vakti gelmiş senin..
hayırlı haberlerini bekliyoruz..

safkan dun sana bebegin gunde 10 defa hareket etmesi ile ilgili birsey yazmistim okudun mu?

okudum cnm
hareket sayısı degıl hareketlerı yaptıgı anı 1 olarak saymam gerekıyor dımı
tesekur ederım
ozaman hareketlerı dahada azalmıs oluyor oglumun
bugun dra gıdıp sormak ıstıyorum ayrıca ayaklarımda kasıntılarım oluyor
bebegın yerı ıyıce azaldı galıba
bebegın gelısımı tamamlanmısmıdır artık acaba

canım 36 haftadan sonra gelişimleri tamamlanıyor ondan sonra sadece olgunaşıp kilo alıyorlar demişti bana doktorum..

yani artık hepimiz ve bebişlermiz hazır bu topicte..sadece günlerimizi bekliyoruz..

günaydın güzel anneler

iki gündür abimlerin taşınma telaşından giremedim .

heyecanlı güne az kaldı. carsamba sabah ....eyvahedigeldismile

canım Allah hayırlı doğumlar nasibetsin inşallah. sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın. az kalmış gerçekteenn..

selam kizlar benimde carsamba gunu saat 9 da olacak sezeryanim. cok heyecanliyim umarim saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

selam kizlar benimde carsamba gunu saat 9 da olacak sezeryanim. cok heyecanliyim umarim saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

canım sana da hayırlı doğumlar dilerim. çarşamba günü 2 tane daha bebeğimiz geliyor inşallah.Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasibetsin. bize de zaman çabucak geçsin inşallah. ben artık dayanamıyorum.sabah konuştum doktorla 16sına kadar dayanın 16sından önce almam diyor.

merhaba kızlar
doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum
inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz opuyorumnanaktan

yaklaşık 1 hafta 10 gündür bir "ishal" durumundaydım. en sonunda bugün doktorumu aradım. reflor verdi. ishal ilacı. geçmezse haberim olsun dedi...
böyle ishal olan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…