2010 Temmuz Anneleri : )

ben normal doğum düşünüyorum bakalım hayırlısıyla.
o yüzden kendime iç çamaşırı gibi giyilen gögüs altına kadar olan korseden aldım.
bu sıcaktada ne takılır yaaaaaa offf:çok üzgünüm:

slm kızlar hastaneye gittim bugün sezeryan öncesi tahlillerimi yaptırdım.öğleden sonra da gidip sonuçları alıcam.arabayla gidip geliyorum ama o bile çoook yorucu oluyor kafamçokkarıştı

sizler nasılsınız iki gündür takip edemiyorum var mı bebeğine kavuşan ?

yaa canım çok biliyomuş gibi tavsiye verir oldum ama bir de bool su iç sakın ihmal etme çok su kaybedior insan ishalde.

çok biliyormuş gibi falan olmazsın canım böyle düşünme. ben memnun oluyorum tavsiyelerine.... olumunekankayizsmile
aklıma gelmeyen şeyleri hatırlıyorum. çok çok saol....
şimdi karpuz yedim. dünden beride nerdeyse normalin 2 katı su içiyorum. vücutta istiyor bir yerde sanki...

merabalar arkadaşlar.. biraz fırsat buldum giriyim dedim. herkes iyi mi? eskilere bakmaya vaktim yok. doğum yapan varmı?

sezeryandan sonra korse takılıyor arkadaşlar. dr. um çok sıkı olmamak koşuluyla 5. günden sonra takabilirsin dedi. dikişlerinizin durumunada bağlı biraz. allahtan benimkiler hızlı iyileşiyor.

sezeryandan sonra korse takılıyor arkadaşlar. dr. um çok sıkı olmamak koşuluyla 5. günden sonra takabilirsin dedi. dikişlerinizin durumunada bağlı biraz. allahtan benimkiler hızlı iyileşiyor.

epidural oldun canım di mi?
bi de ne kadar sürede iyileşiyo dikişler acaba
ne kadar çok soru sordum ya

valla çok güzel bir duygu anlatamam arkadaşlar. darısı sağlıkla sizin başınıza. şuan tüm vaktimi alıyor. nasıl geçiyor günler anlamıyorum. 10 gün oldu bile. yavaş yavaş düzene giriyor herşey. ama onu ilk gördüğüm anı kesinlikle unutamam. bambaşka bişey..

epidural oldun canım di mi?
bi de ne kadar sürede iyileşiyo dikişler acaba
ne kadar çok soru sordum ya

evet canım.. çok rahat bi sezeryan geçirdim. sezeryan olacaklara kesinlikle epidurali tavsiye ederim. dikişlerim hızla iyileşiyor. ilk iki gün bir zorluğu var. yatıp kalklmak zor oluyor. ama çabuk toparlanıyorsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…