saol güzelim. eşime söyleyeyimde bugün gelirken alsın bari...
kızlar sezeryandan sonra korse takılabiliyo mu?
ha tabi patates haşlamasını da es geçme. kahvenin içine limon sık ye koyu demli çay iç gibi şeyler de var.ama muzu bana doktor söylemişti.
koyu demli çayı içtim sabah..
doğru bak aklıma gelmemişti, papateste haşlayayım. CADIARZU
yaa canım çok biliyomuş gibi tavsiye verir oldum ama bir de bool su iç sakın ihmal etme çok su kaybedior insan ishalde.
cnm gözün aydın bebişi güle güle büyütttmerabalar arkadaşlar.. biraz fırsat buldum giriyim dedim. herkes iyi mi? eskilere bakmaya vaktim yok. doğum yapan varmı?
merabalar arkadaşlar.. biraz fırsat buldum giriyim dedim. herkes iyi mi? eskilere bakmaya vaktim yok. doğum yapan varmı?
sezeryandan sonra korse takılıyor arkadaşlar. dr. um çok sıkı olmamak koşuluyla 5. günden sonra takabilirsin dedi. dikişlerinizin durumunada bağlı biraz. allahtan benimkiler hızlı iyileşiyor.
epidural oldun canım di mi?
bi de ne kadar sürede iyileşiyo dikişler acaba
ne kadar çok soru sordum ya
cnm gözün aydın bebişi güle güle büyüttt
evet canım.. çok rahat bi sezeryan geçirdim. sezeryan olacaklara kesinlikle epidurali tavsiye ederim. dikişlerim hızla iyileşiyor. ilk iki gün bir zorluğu var. yatıp kalklmak zor oluyor. ama çabuk toparlanıyorsun canım..
amin amin inşallah cnmmmhihoyyytsağol canım benim. inşallah siz de sağlıkla kucaklarınıza alırsın bebişlerinizi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin papatyacım,nasılsın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?