2010 Temmuz Anneleri : )

daha iyiyim canım. mesaj attım sana . sen nasılsın?

evet şimdi okudum. çok sağol.içim rahatladı yine cevap yazarım sana şimdi. benim gecelerim biraz ağrılı geçiyor. kalça bacak ve bel ağrısı yapıyor. 3-4 gündür uykusuzum. 16sını kesinleştirdik bugün doktorla inşallah 10 gün daha dayanıcam.

selam ben yeni üye oldum siteye ama normalde hep takip ediyordum. 37+3 deyim az bişey kaldı benim de,benimle aynı olan varsa bebeği kaç kaç kilo oldu yazarsa sevinirim.

kızlar bugün tam 39 haftalığım
Moralim bozuldu ..Sabah nst ye gişrdim bebeğin hareketleri çok az dediler.Kalk gez virdaha bakalım dediler.Birdaha girdim yine olması sonra tekrar birşeyler yedim girdim bu kez gördüler ama çok yavaştı ::kordon dolanmış olabilir dedi(((((

Çatı muayanesi yaptı sonra ne açılma var nede bebeğim doğum kanalına girmiş:1no2:

Perşembe gününekadar bekle dedi..gidicem bakalım o zaman ne dicek..Böyle olursa normal doğum yapamazmışım.Suni sancı önerebilirim dedi ama ben onu istemiyorum yaptıranlar çok ağrılı olduğunu söylüyorlar..
Kafam karıştı moralim bozuldu buraya kadar geldim çok korkuyorum bebeğime birşey olcak diye.İyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor..Normalde çoktan girmiş olması lazımmış kanal.Sizinkiler ne zaman girdi???

herkese selam kızlar doğum yapan warmı yaaa
zelihagok geçmiş olsun canımmm Allah sağsalim kurtulmayı nasip etsin..

benim girmedi henüz ama erken daha benim.sen bence bebek hareketlerine dikkat et eğer hareket etmezse perşembeyi bile bekleme nolur nolmaz herkes sezeryan oluyo bişi olmaz bebeğin kurtulması önemli işallah hareket eder bebeğin canım.

kızlar çarşamba günü adet tarihime göre son günüm ultrasona göre son günüm geçti ama doğum olmadı
çarşamba doktora gitmelimiyimmm gidersem suni sancımı werirler
suni sancı nasıl bişiii uff

ben normal doğum şartlarını çok bilmiyorum ama doktoruna bağlı heralde canım suni sancı da verebilir 1 hafta daha bekleyelim de diyebilir 40+2ye kadar bekliyolar benim bildiğim ultrasonda önde olması bebeğin iri olduğunu gösteriyor çok irileşirse de normal olamıyacağı için suni sancı da verebilirler ama ben ne olursa olsun doktora giderdim heralde. şu doğumun başlaması için yapılan şeyler var ya memeleri sıkmak hurma yemek gibi onları denedin mi?

eğer bebekte bi sorun yoksa suyunda felan da azalma yoksa bir hafta 10 gün daha beklenebiliyor diye biliyorum. ama günün dolduysa doktora gitmelisin bence.

hayır canım bilmiyorum nedir onlar?
benim bebiş ultrasona göre 23 haziranda doğmalıydı adetime göre 2 gün sonra çarşamba gidicem doktora ama git gel yapmak istemiyorum 15 gün öncede hastanede yattım psikolojim bozuldu yine aynısı olmasın

eğer bebekte bi sorun yoksa suyunda felan da azalma yoksa bir hafta 10 gün daha beklenebiliyor diye biliyorum. ama günün dolduysa doktora gitmelisin bence.

ewet gitmeliyim ama yine boşu boşuna hastanede yatmaktan korkuyorumm
15 gün önce doğum war diye yattım 1 gece sancı odasında ne açılma ne sancı ertesi gün çıktım psikolojimin bozulmasıyla kaldım cnmm

ama böyle de bebeğin durumunu bilemezsin ki. Allah korusun ya kötü birşey olursa. sonuçta doğum vaktin gelmiş geçmiş. ben olsam hayatta duramam evde.

yasmin canım erkek bebek 40 haftayı doldurur derler bilirsin. bence hiç panik yapma. doktorla iyice bir konuş. hastaneyede git. eğer bir problem yoksa zaten bekle derler bence. senin bebiş sevdi içersini sanırım. demekki keyfi yerinde.gamyoncuiremsu

ama böyle de bebeğin durumunu bilemezsin ki. Allah korusun ya kötü birşey olursa. sonuçta doğum vaktin gelmiş geçmiş. ben olsam hayatta duramam evde.

ewet bende bişiii olmasından korktuğum için gidicemm hayırlısı artıkk olursa da o gün doğum olur suni sancıyla falan..

ewet canım da benim keyfimyok fazla kaburgalarım çok ağrı ve batma yapıyoo vajinama bişiy baskı yapar gibi ağrıılı acıma başladııı 1 haftadırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…