2010 Temmuz Anneleri : )

doktora ısrarla sordum perşembeye kadar bişey olmaz demi dedim.Hayır bekleyelim kanala girer belki dedi ama bu saatten sonra zor sanırım..Olmaz merak etme ama hareketlerine dikkat et dedi..Allah'ıma bin şükür Hareket ediyor bebeğim ama önceki
kadar çok değil..Belkide yeri daraldığı içindir deim hayır dei doktor..Korkuyorum açıkçası böyle devam ederse beklemem yarın giderim.Ne yaparsa yapsn artık..Sağ salim kucağıma alayımda..tek isteğim bu..

inş. sağsalim kucağına alırsın cnm ihmal etme başka bi doktorada gözükkk derim ama ben benide 15 gün önce nst de kalp sesleri zayıfladı die sezeryana alıyolardı taki doktor inceleyene kadar hiç gereği yokmuşş yanii
o yüzden üzülme canım başka doktora da gitmeni tavsiye ederim..

kızlar kim ishal olduuu ishal doğum başlangıcı biliyorsunuz değilmiii ne olur olmaz yani

Kızlar bugun nstye baglandım... nstde hiç sancı cıkmadı .. dr.a korkularımı anlattım... sezeryan hakkında konuştuk biraz... bana 2 gun sonra tekrar nstye gel ve son kararını ver dedi... eger karar verırsem cuma gunu sezeryana alıcak beni... ama okadar kafam karışık ki anlatamam.. normal doguma karar verirsem ve sancım gelmezse 41 haftayı beklıcekmısız ve suni sancı verecekmişş mafoldumben
normal doguma karar vermen senı son anda sezeryana almıcam anlamına gelmez dedi... bir sorun cıkarsa 41. haftanda sezeryan olursun dedii..mafoldumben

birde aşırı kilo aldıgım için tereddüt ediyorum... sezeryan sonrası dikişlerde sorun akıntı fln daha fazla oluyormuşmafoldumben

offfffffffffffffffffffffffffffff ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa

canım üzülme hayırlısı nasılsa öyle olsunn
sezeryan olursan da hayırlısı artıkk eşinle oturup konuşun karar werin..

en doğru kararı sen kendin verirsin canım, ama doktorunun sezeryanden yana olması kötü yani, bizim doktor beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyordu hatta acil bi durum olursa seni dinlemem normal doğurturum bile dedi ama ben artık bekleyemiyorum kesin sezeryan istiyorum dedim ama vücut senin sen normal doğurucam dedikten sonra kimse sana karışamaz en tabii hakkın istediğğin gibi doğurmak

ben ishal oldummmm eyvahedigeldismile
hiç duymadım doğum başlangıcı olduğunu , öylemi gerçektende? :uhm:

ewet canım eltim de 1 ay önce doğum yaptı ishalden dolayı gittik sağlık ocağına bebek yerleşmişş dedi günüde gelmişti zaten mide bulantısı we ishal de zaten doğum yakın demek dedi ertesi gün sağlıklıca suni sancıyla doğum yaptı açılmasıda warmış şimdi çok sağlıklı..

merhabalar güzel hamisler ve annelerımız.bebegım sarılık oldu ıkı gün hastanede yattık.bebegınızı sakın ac bırakmayın ben mama verdıgım halde oldu hayırlısı ıle atlattık.bıde gögüs ucu ıcın lansınoh alın benım cok yara oldu sımdı daha ıyıce krem fayda ettı.

Nstde sancı Çıkması doĞum olcaĞı anlamınamı gelır 3 hafta Önce sancı Çıktı beım hep ama 1 cm aÇıklıkdan fazlası olmadı doĞumda olmadı sancıda gerı Çıktım hastaneden

zeymurancımm canım sıkma canını.. çok şükür bebeğin sağlıklı, sen sağlıklısın. doğum şeklini senin seçecek olman seni biraz sıkıntıya sokmuş anlaşılan. canım hayırlısı neyse o olur. akışına bırak. dua et Allahtan hayırlısını iste. gör bak hiç sorun çıkmayacak... :teselli:

çok geçmiş olsun cnmm bebeğinde hayırlı olsunnn yeni duyuyorum bebişin olduğunu erkek oldu dimi allah analı babalı büyütsün kuzumuuuu darısı başıma senle aynıymışız ama önce doğum olmuş:)

ewet canım da benim keyfimyok fazla kaburgalarım çok ağrı ve batma yapıyoo vajinama bişiy baskı yapar gibi ağrıılı acıma başladııı 1 haftadırr

yasmincim burda ultrasona göre doğum tarihi belirliyor bazı arkadaşlar doktorlar söylüyor heralde ama benim doktorumun ısrarla söylediği bişey var. ultrasonda bebeğin önde olmasının bir anlamı yok o sadece bebeğin normalden daha iri doğacağını gösterir erken doğacağını göstermez doğum tarihi her zaman sata göre olandır der hatta kağan kocatepenin de böyle videoları vardı uzman tvde. muhtemel doğum tarihi sata göre belirlenir ultrasonda önde olması doğum tarihini değiştirmez diye.yani bu durumda bebeğin önde lması değil sata göre senin doğum tarihin henüz gelmemiş bence 1 hafta 10 gün bekleyebilirsin ama bence doktora mutlaka git son günlerimizde mutlaka doktora gitmemiz lazım çok gerekmiyorsa neden suni sancı versin ki sana verilmesi gerekiyorsa da verilir doktorun bileceği bişi artık.

canım üzülme hayırlısı nasılsa öyle olsunn
sezeryan olursan da hayırlısı artıkk eşinle oturup konuşun karar werin..
Eşimle konustuk... o nasıl iyi hissedeceksen diyor ama ben hala karar veremedim...bilmiyorumkismile

ben ishal oldummmm eyvahedigeldismile
hiç duymadım doğum başlangıcı olduğunu , öylemi gerçektende? :uhm:
Canım 6 ay önce dogum yapan arkadasımda bana dun aynen bunu soyledii...

Benim doktorumda en basından beri normal dogum dedi.. ama ben panık oluyorum ve korkuyorum... bırde cok duzenlı olan tansıyonum doktorun yanında 9.14 e cıkıyor... ve dogum belırtısı hıç yok bende... artık ellerım kollarım dayanılmaz şekılde agrıyor ve uyusuyor mafoldumben
dr. son anda tansıyon sorunu yasarsan, normal dogumdayken senı sezeryana alırım dıyor.. ve bana oyle gelıyorkı sen normal doguramıcaksın dıyor...
gercekten alllak bullak oldum... normalden korkuyorum... sezeryandan korkuyorum.. ben bittimmmm kafamçokkarıştı

Nstde sancı Çıkması doĞum olcaĞı anlamınamı gelİr 3 hafta Önce sancı Çıktı beİm hep ama 1 cm aÇıklıkdan fazlası olmadı doĞumda olmadı sancıda gerİ Çıktım hastaneden

sancı çıkması doğumun yaklaştığını gösterir ama açılma olduğunda zaten doğum başlamış oluyor. sancıların sıklaşıyosa açılma da olur yakında zaten bencee.

İNŞAALLAH canım... ALLAHIM hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsinn.... :Saruboceq:

doktorum ilaç verdi. geçmezse mutlaka haberim olsun dedi.
yarına kadar bekleyeceğim. eğer geçmezse ne olacak hiçbir fikrim yok.
kendimce yapabileceğim herşeyi yaptım.. daha da geçmezse bu hiç iyiye işaret değildir zaten :çok üzgünüm:

slm kızlarrrrr....
benim kız içerde çok rahat heralde çıkmaya niyeti yok
son 3 günümüz ama bizimkinden tık yok
sadece aşırı derecede vajina kemiklerimde ağrı var yürürken oturup kalkarken yatakta dönerken falan çok fena oluyorum siz de de var böle şikayetler ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…