benim girmedi henüz ama erken daha benim.sen bence bebek hareketlerine dikkat et eğer hareket etmezse perşembeyi bile bekleme nolur nolmaz herkes sezeryan oluyo bişi olmaz bebeğin kurtulması önemli işallah hareket eder bebeğin canım.
doktora ısrarla sordum perşembeye kadar bişey olmaz demi dedim.Hayır bekleyelim kanala girer belki dedi ama bu saatten sonra zor sanırım..Olmaz merak etme ama hareketlerine dikkat et dedi..Allah'ıma bin şükür Hareket ediyor bebeğim ama önceki
kadar çok değil..Belkide yeri daraldığı içindir deim hayır dei doktor..Korkuyorum açıkçası böyle devam ederse beklemem yarın giderim.Ne yaparsa yapsn artık..Sağ salim kucağıma alayımda..tek isteğim bu..
kızlar sezeryandan sonra korse takılabiliyo mu?
ha tabi patates haşlamasını da es geçme. kahvenin içine limon sık ye koyu demli çay iç gibi şeyler de var.ama muzu bana doktor söylemişti.
Kızlar bugun nstye baglandım... nstde hiç sancı cıkmadı .. dr.a korkularımı anlattım... sezeryan hakkında konuştuk biraz... bana 2 gun sonra tekrar nstye gel ve son kararını ver dedi... eger karar verırsem cuma gunu sezeryana alıcak beni... ama okadar kafam karışık ki anlatamam.. normal doguma karar verirsem ve sancım gelmezse 41 haftayı beklıcekmısız ve suni sancı verecekmişş mafoldumben
normal doguma karar vermen senı son anda sezeryana almıcam anlamına gelmez dedi... bir sorun cıkarsa 41. haftanda sezeryan olursun dedii..mafoldumben
birde aşırı kilo aldıgım için tereddüt ediyorum... sezeryan sonrası dikişlerde sorun akıntı fln daha fazla oluyormuşmafoldumben
offfffffffffffffffffffffffffffff ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kim ishal olduuu ishal doğum başlangıcı biliyorsunuz değilmiii ne olur olmaz yani
Kızlar bugun nstye baglandım... nstde hiç sancı cıkmadı .. dr.a korkularımı anlattım... sezeryan hakkında konuştuk biraz... bana 2 gun sonra tekrar nstye gel ve son kararını ver dedi... eger karar verırsem cuma gunu sezeryana alıcak beni... ama okadar kafam karışık ki anlatamam.. normal doguma karar verirsem ve sancım gelmezse 41 haftayı beklıcekmısız ve suni sancı verecekmişş mafoldumben
normal doguma karar vermen senı son anda sezeryana almıcam anlamına gelmez dedi... bir sorun cıkarsa 41. haftanda sezeryan olursun dedii..mafoldumben
birde aşırı kilo aldıgım için tereddüt ediyorum... sezeryan sonrası dikişlerde sorun akıntı fln daha fazla oluyormuşmafoldumben
ben ishal oldummmm eyvahedigeldismile
hiç duymadım doğum başlangıcı olduğunu , öylemi gerçektende? :uhm:
merhabalar güzel hamisler ve annelerımız.bebegım sarılık oldu ıkı gün hastanede yattık.bebegınızı sakın ac bırakmayın ben mama verdıgım halde oldu hayırlısı ıle atlattık.bıde gögüs ucu ıcın lansınoh alın benım cok yara oldu sımdı daha ıyıce krem fayda ettı.
ewet canım da benim keyfimyok fazla kaburgalarım çok ağrı ve batma yapıyoo vajinama bişiy baskı yapar gibi ağrıılı acıma başladııı 1 haftadırr
Eşimle konustuk... o nasıl iyi hissedeceksen diyor ama ben hala karar veremedim...bilmiyorumkismilecanım üzülme hayırlısı nasılsa öyle olsunn
sezeryan olursan da hayırlısı artıkk eşinle oturup konuşun karar werin..
Canım 6 ay önce dogum yapan arkadasımda bana dun aynen bunu soyledii...ben ishal oldummmm eyvahedigeldismile
hiç duymadım doğum başlangıcı olduğunu , öylemi gerçektende? :uhm:
en doğru kararı sen kendin verirsin canım, ama doktorunun sezeryanden yana olması kötü yani, bizim doktor beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyordu hatta acil bi durum olursa seni dinlemem normal doğurturum bile dedi ama ben artık bekleyemiyorum kesin sezeryan istiyorum dedim ama vücut senin sen normal doğurucam dedikten sonra kimse sana karışamaz en tabii hakkın istediğğin gibi doğurmak
Nstde sancı Çıkması doĞum olcaĞı anlamınamı gelİr 3 hafta Önce sancı Çıktı beİm hep ama 1 cm aÇıklıkdan fazlası olmadı doĞumda olmadı sancıda gerİ Çıktım hastaneden
zeymurancımm canım sıkma canını.. çok şükür bebeğin sağlıklı, sen sağlıklısın. doğum şeklini senin seçecek olman seni biraz sıkıntıya sokmuş anlaşılan. canım hayırlısı neyse o olur. akışına bırak. dua et Allahtan hayırlısını iste. gör bak hiç sorun çıkmayacak... :teselli:
ewet canım eltim de 1 ay önce doğum yaptı ishalden dolayı gittik sağlık ocağına bebek yerleşmişş dedi günüde gelmişti zaten mide bulantısı we ishal de zaten doğum yakın demek dedi ertesi gün sağlıklıca suni sancıyla doğum yaptı açılmasıda warmış şimdi çok sağlıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?