2010 Temmuz Anneleri : )

panik yapma canım benim herkes doğuruyor öyle de böyle de doğuracaz bi şekilde.bana da doktorum tansiyonunuz yüksek olsaydı sizi daha erken sezeryane alırdım ama ağrınız var diye alamam demişti. yüksek tansiyon tehlikeli sanırım onu bence kontrol ettir sık sık. ve doktoruna güven. senin için nasıl uygunsa ya da kısmetinde ne varsa o olacaktır. inşallah bebeğine sağlıkla kavuşacaksın.

valla benim doğuma çook var ama ölüyorum ağrıdan.

ewet canım haklısın doktor ultrasona göre hareket etti ne kadar cahillik işte
sancı çıkması doğumun yaklaştığını gösterir ama açılma olduğunda zaten doğum başlamış oluyor. Sancıların sıklaşıyosa açılma da olur yakında zaten bencee.

yok canımm sancım sıklaşmadı hiçç zaten ben hissetmedim nstde çıktı açıklıkda 1 cm den ileri gitmedi 3 hafta oldu bu olay olalı 3 haftadır bi sorun yok bebek hareketlerini takip ettim normal hepp

yani doğum bazen mide bulantısı ishal şeklinde başlayabiliyormuş. görümcem de midemi üşütmüşüm hem alttan hem üstten gidiyorum çok fenayım demişti o gece doğurdu ama tek başına ishal bilmiyorum yediklerinde şüpheli bişiler var mı? yağlı şeyler yediysen ya da mikrop aldıysan doğumla ilgisi olmayabilir ama olabilir deee. bekleyip görücen canım.

üzülme canım belkide doğumun habercisidirrr bi sağlık ocağına gidip ebeylede görüşebilirsinn

aynı şikayetler war canımm vajinamda ağrılı acı oluyo bazen bişii baskı yapıyooo

kasma kendini boşver olur 1 haftaya kadar heralde.

valla benim doğuma çook var ama ölüyorum ağrıdan.

benimde son bir aydır var bu ağrılar doktora sordum normal magnezyumunu aksatma dedi
acaba açılmadan dolayımı ağrı oluyo CADIARZU bide benim kız vajinama kafa atıp duruyo o çok canımı yakıyo bazen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla magnezyum içiyorum minoset içiyorum ama kalça bel ağrısından duramıyorum bana siyatik sinirine baskı yapıyor dedi ama açılmadan da oluyomuş bilmiyorum. son 10 günüm benim geçirmeye çalışıyorum.

yanlış birşey yemem pek mümkün değil. yani o kadar çok dikkat ediyorum ki...
ara sıra mide bulantısı da yapıyor...
neyse artık bekleyip göreceğiz, hayırlısı bakalım :çok üzgünüm:

slm canım.hayırlıs bakalım ben dogum yaptım gülerımız yakındı galıba.

zeymuş en doğrusunu sen bilirsin ama biz kilodaş olarak şişko olduumuz için biraz sıkıntılı olcak sanırım. bende 30 kg yi tamamladım bundan sonraki kilo alımlarım hep sıkıntı olcak. katrem 31 kg da doğum yaptı. en iyisini sen bilirsin ama istersen hiç sıkıntıya girmeden sezaryana gir. hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun.ama isterimki normal doğum yap. şartlarıda fazla zorlama derim. yani en iyisi senin bileceğn.hangisine hazırsan onu yap arkadaşım.

yarın nst ye bağlanıcaz bakalım ne çıkıcak bu sefer boshayallersmile

selam kızlar:)
ben de bugün ishal oldum ama ben idrar yolları enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyorum ondan diye düşünüyorum
doğum belirtisi olarak düşünmemiştim hiçeyvahedigeldismile
ama herhalde doğumla alakalıysa sancı filan da olur di mi kızlar?

canim ultrasona gore benim 30 haziran son gunumdu sat a gore cuma gunu (10 temmuz) son gunum.Ama ultrasona gore degerlendirme yapiliyor, burada ki sisteme gore soyle yapiliyor ; gunun gecince ilk hafta elleriyle cati acma islemi yapiyorlar, bebek gelemzse 2. hafta islem tekrarlaniyor yine gelmezse 12.gun suni sanci veriliyor.Benim ilk islem yapildi bir sey olmadi bu carsamba tekrar deneycekler yine olmazsa pazartesi suni sanci verilecek.
Ilk etapta suni sanci verceklerini sanmiyorum sana belki beklerler biraz ama dedim ya orada nasil yapiliyor bilmiyorum.Allah yardimcin olsun en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin insallah.

geçmiş olsun nefertiti şimdi nasılsınız bebiş nasıl büyüdümü annesi ? :ecrin_bebek:

yok canım olmayadabilir

inş. Canım sesnde en kısa zamanda alırsın bebğini kucağına bakalım çarşamba gittiğmde noolcak

canım bende geçtiğimiz cumartesi gecesi çok sancı oldu. doğuruyorum sandım. doktorum ishale bağlı gaz sancısı dedi.
kafam karıştı bugün çok şu ishal yüzünden benim ishalim 1 haftadır devam ediyor ama... günde 3ü geçmiyor. halsizlik ateş falan olmadığı için önemsememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…