Eşimle konustuk... o nasıl iyi hissedeceksen diyor ama ben hala karar veremedim...bilmiyorumkismile
Canım 6 ay önce dogum yapan arkadasımda bana dun aynen bunu soyledii...
Benim doktorumda en basından beri normal dogum dedi.. ama ben panık oluyorum ve korkuyorum... bırde cok duzenlı olan tansıyonum doktorun yanında 9.14 e cıkıyor... ve dogum belırtısı hıç yok bende... artık ellerım kollarım dayanılmaz şekılde agrıyor ve uyusuyor mafoldumben
dr. son anda tansıyon sorunu yasarsan, normal dogumdayken senı sezeryana alırım dıyor.. ve bana oyle gelıyorkı sen normal doguramıcaksın dıyor...
gercekten alllak bullak oldum... normalden korkuyorum... sezeryandan korkuyorum.. ben bittimmmm kafamçokkarıştı
slm kızlarrrrr....
benim kız içerde çok rahat heralde çıkmaya niyeti yok
son 3 günümüz ama bizimkinden tık yok
sadece aşırı derecede vajina kemiklerimde ağrı var yürürken oturup kalkarken yatakta dönerken falan çok fena oluyorum siz de de var böle şikayetler ???
ewet canım haklısın doktor ultrasona göre hareket etti ne kadar cahillik işteyasmincim burda ultrasona göre doğum tarihi belirliyor bazı arkadaşlar doktorlar söylüyor heralde ama benim doktorumun ısrarla söylediği bişey var. Ultrasonda bebeğin önde olmasının bir anlamı yok o sadece bebeğin normalden daha iri doğacağını gösterir erken doğacağını göstermez doğum tarihi her zaman sata göre olandır der hatta kağan kocatepenin de böyle videoları vardı uzman tvde. Muhtemel doğum tarihi sata göre belirlenir ultrasonda önde olması doğum tarihini değiştirmez diye.yani bu durumda bebeğin önde lması değil sata göre senin doğum tarihin henüz gelmemiş bence 1 hafta 10 gün bekleyebilirsin ama bence doktora mutlaka git son günlerimizde mutlaka doktora gitmemiz lazım çok gerekmiyorsa neden suni sancı versin ki sana verilmesi gerekiyorsa da verilir doktorun bileceği bişi artık.
sancı çıkması doğumun yaklaştığını gösterir ama açılma olduğunda zaten doğum başlamış oluyor. Sancıların sıklaşıyosa açılma da olur yakında zaten bencee.
doktorum ilaç verdi. geçmezse mutlaka haberim olsun dedi.
yarına kadar bekleyeceğim. eğer geçmezse ne olacak hiçbir fikrim yok.
kendimce yapabileceğim herşeyi yaptım.. daha da geçmezse bu hiç iyiye işaret değildir zaten :çok üzgünüm:
üzülme canım belkide doğumun habercisidirrr bi sağlık ocağına gidip ebeylede görüşebilirsinndoktorum ilaç verdi. Geçmezse mutlaka haberim olsun dedi.
Yarına kadar bekleyeceğim. Eğer geçmezse ne olacak hiçbir fikrim yok.
Kendimce yapabileceğim herşeyi yaptım.. Daha da geçmezse bu hiç iyiye işaret değildir zaten :çok üzgünüm:
slm kızlarrrrr....
Benim kız içerde çok rahat heralde çıkmaya niyeti yok
Son 3 günümüz ama bizimkinden tık yok
sadece aşırı derecede vajina kemiklerimde ağrı var yürürken oturup kalkarken yatakta dönerken falan çok fena oluyorum siz de de var böle şikayetler ???
ewet canım haklısın doktor ultrasona göre hareket etti ne kadar cahillik işte
yok canımm sancım sıklaşmadı hiçç zaten ben hissetmedim nstde çıktı açıklıkda 1 cm den ileri gitmedi 3 hafta oldu bu olay olalı 3 haftadır bi sorun yok bebek hareketlerini takip ettim normal hepp
valla benim doğuma çook var ama ölüyorum ağrıdan.
benimde son bir aydır var bu ağrılar doktora sordum normal magnezyumunu aksatma dedi
acaba açılmadan dolayımı ağrı oluyo CADIARZU bide benim kız vajinama kafa atıp duruyo o çok canımı yakıyo bazen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yani doğum bazen mide bulantısı ishal şeklinde başlayabiliyormuş. görümcem de midemi üşütmüşüm hem alttan hem üstten gidiyorum çok fenayım demişti o gece doğurdu ama tek başına ishal bilmiyorum yediklerinde şüpheli bişiler var mı? yağlı şeyler yediysen ya da mikrop aldıysan doğumla ilgisi olmayabilir ama olabilir deee. bekleyip görücen canım.
slm kızlarrrrr....
benim kız içerde çok rahat heralde çıkmaya niyeti yok
son 3 günümüz ama bizimkinden tık yok
Kızlar bugun nstye baglandım... nstde hiç sancı cıkmadı .. dr.a korkularımı anlattım... sezeryan hakkında konuştuk biraz... bana 2 gun sonra tekrar nstye gel ve son kararını ver dedi... eger karar verırsem cuma gunu sezeryana alıcak beni... ama okadar kafam karışık ki anlatamam.. normal doguma karar verirsem ve sancım gelmezse 41 haftayı beklıcekmısız ve suni sancı verecekmişş mafoldumben
normal doguma karar vermen senı son anda sezeryana almıcam anlamına gelmez dedi... bir sorun cıkarsa 41. haftanda sezeryan olursun dedii..mafoldumben
birde aşırı kilo aldıgım için tereddüt ediyorum... sezeryan sonrası dikişlerde sorun akıntı fln daha fazla oluyormuşmafoldumben
offfffffffffffffffffffffffffffff ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa
slm canım.hayırlıs bakalım ben dogum yaptım gülerımız yakındı galıba.
yani doğum bazen mide bulantısı ishal şeklinde başlayabiliyormuş. görümcem de midemi üşütmüşüm hem alttan hem üstten gidiyorum çok fenayım demişti o gece doğurdu ama tek başına ishal bilmiyorum yediklerinde şüpheli bişiler var mı? yağlı şeyler yediysen ya da mikrop aldıysan doğumla ilgisi olmayabilir ama olabilir deee. bekleyip görücen canım.
kızlar çarşamba günü adet tarihime göre son günüm ultrasona göre son günüm geçti ama doğum olmadı
çarşamba doktora gitmelimiyimmm gidersem suni sancımı werirler
suni sancı nasıl bişiii uff
slm canım.hayırlıs bakalım ben dogum yaptım gülerımız yakındı galıba.
yanlış birşey yemem pek mümkün değil. yani o kadar çok dikkat ediyorum ki...
ara sıra mide bulantısı da yapıyor...
neyse artık bekleyip göreceğiz, hayırlısı bakalım :çok üzgünüm:
merhabalar güzel hamisler ve annelerımız.bebegım sarılık oldu ıkı gün hastanede yattık.bebegınızı sakın ac bırakmayın ben mama verdıgım halde oldu hayırlısı ıle atlattık.bıde gögüs ucu ıcın lansınoh alın benım cok yara oldu sımdı daha ıyıce krem fayda ettı.
yok canım olmayadabilirselam kızlar:)
ben de bugün ishal oldum ama ben idrar yolları enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyorum ondan diye düşünüyorum
doğum belirtisi olarak düşünmemiştim hiçeyvahedigeldismile
ama herhalde doğumla alakalıysa sancı filan da olur di mi kızlar?
canim ultrasona gore benim 30 haziran son gunumdu sat a gore cuma gunu (10 temmuz) son gunum.ama ultrasona gore degerlendirme yapiliyor, burada ki sisteme gore soyle yapiliyor ; gunun gecince ilk hafta elleriyle cati acma islemi yapiyorlar, bebek gelemzse 2. Hafta islem tekrarlaniyor yine gelmezse 12.gun suni sanci veriliyor.benim ilk islem yapildi bir sey olmadi bu carsamba tekrar deneycekler yine olmazsa pazartesi suni sanci verilecek.
ılk etapta suni sanci verceklerini sanmiyorum sana belki beklerler biraz ama dedim ya orada nasil yapiliyor bilmiyorum.allah yardimcin olsun en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin insallah.
selam kızlar:)
ben de bugün ishal oldum ama ben idrar yolları enfeksiyonu yüzünden antibiyotik kullanıyorum ondan diye düşünüyorum
doğum belirtisi olarak düşünmemiştim hiçeyvahedigeldismile
ama herhalde doğumla alakalıysa sancı filan da olur di mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?