nazoş geçmiş olsun canım. bende bir kaşık kahve iyi geliyor diye duymuştum ama 1 kaşık kahveyi yiyebilirmisin bilmiyorum. yanlış yönlendrmekte istemem içinde bebiş var. rahatsız olmayın sonra. inşallah düzelirsin canım benim. geçmiş olsun tekrardan.yanlış birşey yemem pek mümkün değil. yani o kadar çok dikkat ediyorum ki...
ara sıra mide bulantısı da yapıyor...
neyse artık bekleyip göreceğiz, hayırlısı bakalım :çok üzgünüm:
merhabalar güzel hamisler ve annelerımız.bebegım sarılık oldu ıkı gün hastanede yattık.bebegınızı sakın ac bırakmayın ben mama verdıgım halde oldu hayırlısı ıle atlattık.bıde gögüs ucu ıcın lansınoh alın benım cok yara oldu sımdı daha ıyıce krem fayda ettı.
selam kızlarrr :)
nazoş geçmiş olsun canım. bende bir kaşık kahve iyi geliyor diye duymuştum ama 1 kaşık kahveyi yiyebilirmisin bilmiyorum. yanlış yönlendrmekte istemem içinde bebiş var. rahatsız olmayın sonra. inşallah düzelirsin canım benim. geçmiş olsun tekrardan.
yok canım olmayadabilir
canım bende geçtiğimiz cumartesi gecesi çok sancı oldu. doğuruyorum sandım. doktorum ishale bağlı gaz sancısı dedi.
kafam karıştı bugün çok şu ishal yüzünden benim ishalim 1 haftadır devam ediyor ama... günde 3ü geçmiyor. halsizlik ateş falan olmadığı için önemsememiştim
nazoş geçmiş olsun canım. bende bir kaşık kahve iyi geliyor diye duymuştum ama 1 kaşık kahveyi yiyebilirmisin bilmiyorum. yanlış yönlendrmekte istemem içinde bebiş var. rahatsız olmayın sonra. inşallah düzelirsin canım benim. geçmiş olsun tekrardan.
selam kızlarrr :)
saol güzelim...
bakalım yarında geçmezse doktoru arayacağım, öyle dedi...
sonrası ne olur inan hiçbir fikrim yok...
geçer inşallah:Saruboceq:
bize de haber vermeyi unutma canım:CüvCüv:
sen normal mi sezeryan mı istiyordun?
hoşbulduk canım ay kızlar çok az kalmış hepinizinde
ıyı teyzeleri am zayıf oglum 2800 dogdu sonra 2600 düstü sımdı aldı tekrar 2800 olmus.
ıyı teyzeleri am zayıf oglum 2800 dogdu sonra 2600 düstü sımdı aldı tekrar 2800 olmus.
birkaçımızn birkaç haftası daha var. zaman geçmek bilmiyor mesela ben :gitme:
birkaçımızn birkaç haftası daha var. zaman geçmek bilmiyor mesela ben :gitme:
çok geçmiş olsun canım şimdi iyisinz umarım...
ben senin bugünkü halinde 1 günlük anneydim 36+2 de doğum yapmıştım
9 temmuzdada doğum gününü kutlayacağız oğlumun
dün gittik resim çekildik eşim oğlum ben denizci kıyafeti almıştım oğluma onla çekildi çok şirin oldu çookk2 poz ayrı çekildi 1 pozda 3 çümüz çekildik
ıyıyız teyzelerı uyuyor şimdi ama gece hep emmek ıstıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?