2010 Temmuz Anneleri : )

canım sen normal mi yapmıştın sezeryan mı? kaç kg doğmuştu?
direk ilgimi çekti günler aynı olunca kaydirigubbakcemile3

canım bende gebelik zehirlenmesi vardı birde tansiyon
o yüzden benim sezeryan oldu ben kontrole gittim 13,15 de drun odasındaydım
14,00 da ameliyathanede çok karışık ve ani yani benim kaydirigubbakcemile3
oğlum benim 3,150 gr doğdu
sonra sütüm gelmedi göğüslerimde yaralar oldu bebek 2,730 gr ma düştü
süt gelmeyince mama desteğine başladık 2 hafta öncesine kadar da emmeyi bırakmadı
şimdide 11 kg

ewet cnm sancı olmayabilir eltim öyle doğum yaptı ama beraberinde bulantıda oldu ona

Kızlar ben Çıkıyorum hepınıze hayırlı doĞumlar doĞuma kadar gıremeyebılırım allah hepımızın yardımcısı olsunnn dualarım sızınlee

Kızlar ben Çıkıyorum hepİnİze hayırlı doĞumlar doĞuma kadar gİremeyebİlİrİm allah hepİmİzİn yardımcısı olsunnn dualarım sİzİnlee
güle güle canım dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz...

doğumdan sonra, bebiş doğduğu ağırlığın 100 ila 500 gram altına düşebilirmiş zaten kızlar çünkü suyun içinde bebiş yumuk yumuk şişmiş oluyormuş. yuttuğu suyun ve vücudundaki şişliğin bir kısmını attıkça ağırlında düşüş oluyormuş. bu normalmiş ben bunu okumuştum sizlerinde aklınızda bulunsun

evet onu bende duymuştum şişleri inince zayıflıyolarmış
ama yinede sağlık sorunu olmadıkça toparlarlar kendilerini bizim akıllı bebişler

aman aman maşallah oğluşuna... şimdi iyi ya ona bakmak lazım
doğduğunda da kilosu çok iyiymiş haftasına göre.

bende kaçayım kızlar biraz dinleneyim görüşmek üzere

pilav yapmam lazım benim...
akşama tekrar girerim şekerler
kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan

yanlış birşey yemem pek mümkün değil. yani o kadar çok dikkat ediyorum ki...
ara sıra mide bulantısı da yapıyor...
neyse artık bekleyip göreceğiz, hayırlısı bakalım :çok üzgünüm:

canım dün eltim söyledi doğumun 1 hafta falan öncesinde ishal olurum midem bulanır hatta kusarım bile diye. 3 doğum yaptı 3 üde öyle olmuş.

evet canım şişlikleri oluyor.

canım dün eltim söyledi doğumun 1 hafta falan öncesinde ishal olurum midem bulanır hatta kusarım bile diye. 3 doğum yaptı 3 üde öyle olmuş.

evet canım şişlikleri oluyor.

inşallah öyle olmaz valla zaten heryerin ağrıyor uykusuzum bir de ishal olursa doğumdan sonra beni yoğun bakıma kaldırırlar heralde bebek filan görmez gözüm. doğuma kadar güçsüz düşmekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…