ben cıktım hayırlı dogumlar sıze)
canım sen normal mi yapmıştın sezeryan mı? kaç kg doğmuştu?
direk ilgimi çekti günler aynı olunca kaydirigubbakcemile3
sancı mı olmayabilir diyosun canım?
benim de sabah biraz gaz sancısı oldu.
sonra da zaten ishal olduğumu anladım ama antibiyotikten diye hiç üstünde durmadım:bbo:
kuru kahveyi limon sıkıp yemek gerekiyor sonbaharcım evet ama ben de tereddüt ettim yesem mi diyebilmiyorumkismile
zaten uyku filan yok bir de öyle kahveyi yersem hortlarım heraldesempatiksalakcinni
ben cıktım hayırlı dogumlar sıze)
güle güle canım dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz...Kızlar ben Çıkıyorum hepİnİze hayırlı doĞumlar doĞuma kadar gİremeyebİlİrİm allah hepİmİzİn yardımcısı olsunnn dualarım sİzİnlee
doğumdan sonra, bebiş doğduğu ağırlığın 100 ila 500 gram altına düşebilirmiş zaten kızlar çünkü suyun içinde bebiş yumuk yumuk şişmiş oluyormuş. yuttuğu suyun ve vücudundaki şişliğin bir kısmını attıkça ağırlında düşüş oluyormuş. bu normalmiş ben bunu okumuştum sizlerinde aklınızda bulunsun
canım bende gebelik zehirlenmesi vardı birde tansiyon
o yüzden benim sezeryan oldu ben kontrole gittim 13,15 de drun odasındaydım
14,00 da ameliyathanede çok karışık ve ani yani benim kaydirigubbakcemile3
oğlum benim 3,150 gr doğdu
sonra sütüm gelmedi göğüslerimde yaralar oldu bebek 2,730 gr ma düştü
süt gelmeyince mama desteğine başladık 2 hafta öncesine kadar da emmeyi bırakmadı
şimdide 11 kg
yanlış birşey yemem pek mümkün değil. yani o kadar çok dikkat ediyorum ki...
ara sıra mide bulantısı da yapıyor...
neyse artık bekleyip göreceğiz, hayırlısı bakalım :çok üzgünüm:
doğumdan sonra, bebiş doğduğu ağırlığın 100 ila 500 gram altına düşebilirmiş zaten kızlar çünkü suyun içinde bebiş yumuk yumuk şişmiş oluyormuş. yuttuğu suyun ve vücudundaki şişliğin bir kısmını attıkça ağırlında düşüş oluyormuş. bu normalmiş ben bunu okumuştum sizlerinde aklınızda bulunsun
canım dün eltim söyledi doğumun 1 hafta falan öncesinde ishal olurum midem bulanır hatta kusarım bile diye. 3 doğum yaptı 3 üde öyle olmuş.
evet canım şişlikleri oluyor.
ay haftaya bugün kısmetse kızım kucağımda olacak. beklemekle zaman geçmiyor yaaaa
selam kızlarr nasılsınızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?