2010 Temmuz Anneleri : )

iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın

saol hayatım bendende aynı öyle işte iyi diyip iyi olmak isteyenlerdenim
çok sıcak bunaltıcı we çok çabuk yoruluyorum artık cnm hiçbirşey istemiyor...bir an önce bi doqsaydı saq saqlim şu bebekler:Saruboceq:

11 günüm var resmen gün değil saat sayıyorum.

evet valla..zaman daraldıkça iyice sıkıldığımı hissediyorum..bilmiyorumkismile

haftaya bugün Allah kısmet ederse kızım kollarımda olacak..

Biran önce kurtulsak hayırlısı ile..:Saruboceq:

senin daha fazla zamanın var sanırım 36+1desin.

evet valla..zaman daraldıkça iyice sıkıldığımı hissediyorum..bilmiyorumkismile

haftaya bugün Allah kısmet ederse kızım kollarımda olacak..

Biran önce kurtulsak hayırlısı ile..:Saruboceq:

inşallah senin oğlan napıcak bakalım.kıskanıcak mı kardeşini.kaydirigubbakcemile

inşallah senin oğlan napıcak bakalım.kıskanıcak mı kardeşini.kaydirigubbakcemile

bilmem..bilmiyorumkismileşu ana kadar hiçbir kıskançlık belirtisi yok.
her sabah ''anne 7 gü kaldı anne 6 gün kaldııııııı:teytey:'' diye gn sayıyor ama doğduktan sonra bilemem tabii..

zaten kardeşi o çok istedi..inş.kıskanmaz.olumunekankayizsmile

ıyıyız teyzelerı uyuyor şimdi ama gece hep emmek ıstıyor.

aynı sorunu bende yaşıyorum.kızım geceleri memeden ayrılmak istemiyor.sabaha kadar memenin başında emmek istiyor.son 3 gündür böyle alıştı.uykusuz kalmamak için kızım gündüz uyurken bende onunla beraber yatıyorum.karnımdayken bu kadar zor değildi.ama ne yapalım onlar için değer

illaki kıskanır da bizim eşimin yeğeni gibi zarar vermesin de. o da kardeş diye kafasınn etini yemişti de doğunca çocuğa yapmadığını bırakmadı. ufak kıskançlıklar huysuzluklar olabnilir normal.

Selamlar bugun Nst ye baglandım sancım cıkmadı ama vajınal muayenende 1 cm acılmam varmıs Yumuşamada baslamıs. Yarın Izmırden annem gelıyor ve artık sancılarımı beklemeye basladım ama bana son haftaya kadar bısey olmuycak gıbı gelıyor ..

illaki kıskanır da bizim eşimin yeğeni gibi zarar vermesin de. o da kardeş diye kafasınn etini yemişti de doğunca çocuğa yapmadığını bırakmadı. ufak kıskançlıklar huysuzluklar olabnilir normal.

yok canım...
oğlum yapı olarak da çok uysal, laf dinleyen bir çocuktur..
zarar verecek boyutta bie kıskançlık yaşayacağını hi. sanmıyoruz..
İnan benden hevesli.

Alışveriş merkezlerine gittiğimizde bize zorla kardeşine ıvır zıvır hediyeler aldırıyor..
Bu benim hediyem doğunca vericem, ben uyutucam onu falan filan..
yani çok hevesli ama bilemem tabii..bilmiyorumkismile

zaman yaklaşmış hayırlısı

zaman yaklaşmış hayırlısı

Saol cnm hepımız ıcın : )) Valla doktorum ıstersen sezeryanda yapabılırım sana kalmıs dıyor ama kararsızım eger kı sezeryana karar verırsem bu hafta bile gelebilir bebişim ..Ama kafam cok karısık normal dogurmak cok ıstıyorum aslında keske sancılarım baslasa da denesem ama 40 haftaya kadar hatta sonrasını beklemekten tedırgın oluyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…