bizim bebek çok fazla önden gidiyo 4 hafta kadar haftaya pzt doktor belki alırız dedi bakalım ne olucak
Cnm şeker cıktı mı sende genelde hamılelık şekeri olanların onde gıdıyor dıye bılıyorum ablamında onde gıdıyordu 36 + 4 te sezeryan olmustu
bizim bebek çok fazla önden gidiyo 4 hafta kadar haftaya pzt doktor belki alırız dedi bakalım ne olucak
cnm baktılar ama normal çıktı hatta qeçen hastanede yattıqımdada baktılar normal çıktı..bizim bebek fazla qelişmiş onun için önden qidiyomuiş[/QUOTT
Tosuncuk gelıyor :içelim:: ))
4 hafta mı oh maşallah..
hiç duymamıştım bu kadar önde gideni de..
cnm baktılar ama normal çıktı hatta qeçen hastanede yattıqımdada baktılar normal çıktı..bizim bebek fazla qelişmiş onun için önden qidiyomuiş[/QUOTT
Tosuncuk gelıyor :içelim:: ))
walla hayırlısıyla tosuncuk dr kesinlikle sen normal doquramazsın diyor
walla hayırlısıyla tosuncuk dr kesinlikle sen normal doquramazsın diyor
aman en azından erken erken bellı olmus ıste bızım gıbı son anda bellı olmuycak ..
Kızlar aslında canım cok sıkıldı annem Izmırden gelıyor babam yalnız kalamadıgı ıcın zaten en fazla ıkı hafta kalabılıcek yanımda . Ablamında 5 aylık bebegı var oda neymıs annem torununu ozlemıyormuy mus 5 ay olmus daha gormeye gelmemıs dıye bı yaygara cıkardı . Ben de tamam ozaman ıkı gun sen de kalsın sonra bana gelır dedım . Ben heran dogum yapabılırım ama o hala kendını dusunuyor . Onunkınde 1 ay kalmıstı ama kıstı . Ama yazın ıslerıde oldugu ıcın ben 2 - 3 hafta yeter demıstım . ee sımdı zaten dogumuma 2 hafta var ee ya erken gelmezse bebek dogumdan hemen sonra gıtmek zorunda kalıcak . ve been ablama kızgınım benım karnım burnumda hala kendını dusunuyor . Sırf onda da kalıcak dıye erken gelmesını ıstredım ama cok mu erken acaba ??
gull slm nasılsın nasıl gidiyor ?perşembe büyük güne az kaldı heyecan varmı
Kızlar aslında canım cok sıkıldı annem Izmırden gelıyor babam yalnız kalamadıgı ıcın zaten en fazla ıkı hafta kalabılıcek yanımda . Ablamında 5 aylık bebegı var oda neymıs annem torununu ozlemıyormuy mus 5 ay olmus daha gormeye gelmemıs dıye bı yaygara cıkardı . Ben de tamam ozaman ıkı gun sen de kalsın sonra bana gelır dedım . Ben heran dogum yapabılırım ama o hala kendını dusunuyor . Onunkınde 1 ay kalmıstı ama kıstı . Ama yazın ıslerıde oldugu ıcın ben 2 - 3 hafta yeter demıstım . ee sımdı zaten dogumuma 2 hafta var ee ya erken gelmezse bebek dogumdan hemen sonra gıtmek zorunda kalıcak . ve been ablama kızgınım benım karnım burnumda hala kendını dusunuyor . Sırf onda da kalıcak dıye erken gelmesını ıstredım ama cok mu erken acaba ??
yok canım...
oğlum yapı olarak da çok uysal, laf dinleyen bir çocuktur..
zarar verecek boyutta bie kıskançlık yaşayacağını hi. sanmıyoruz..
İnan benden hevesli.
Alışveriş merkezlerine gittiğimizde bize zorla kardeşine ıvır zıvır hediyeler aldırıyor..
Bu benim hediyem doğunca vericem, ben uyutucam onu falan filan..
yani çok hevesli ama bilemem tabii..bilmiyorumkismile
erken gelmesinin sana bir faydası olacak mı?
asıl doğumdan sonra büyük insan lazım..
şimdi eşinle kendinle idare edersin ama özellikle dopumdan sonraki ilk 1 hafta -10 gün anne lazım..
o şekilde ayarlayın bence..
iyi akşamlar kızlar..nasılsınız..ben bir kaç gündür giremiyorum..annem burada.yalnız bırakmak istemiyorum onu..şimdi o haberler bakıyor bende takıliim dediim
canım bencede asıl doğumdan sonra yanında olması önemli o yüzden doğumdan birkaç gün önce gelse yeter bence. bak bizim perşembe doğum annem yarın sabah geliyor 20 gün falanda kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?