2010 Temmuz Anneleri : )

valla çok erken geliyormş..işi gücü olmasa gelsin kalsın tabii ama baban falan da.....neyse herşeyde bir hayır vardır.

eh abartmış o biraz..Allah yardımcıları olsun.

iyi akşamlar kızlar..nasılsınız..ben bir kaç gündür giremiyorum..annem burada.yalnız bırakmak istemiyorum onu..şimdi o haberler bakıyor bende takıliim dediim
iyiyiz valla şükür..gün sayıyoruz..sen nasılsın?

bu ablalar bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar anlamış deqilim yani..daha fazla kalamazmı annen

Canım evet bencıllık yapıyor bız onunla aynı anda hamıleydık ben 5 aylık hamıleyken o dogum yapmıstı ben koca karnımla onun bebegını kaldırmaya calısıyordum bıde kayınvalıdesı lagusada sende yardım edersın demıstı . Bende bısey yapamam benım karnın sıs dıyınce aa ben son ana kadar ıs yapmıstım demesın mı ?? Tabı ben logusada bacak bacak ustune atıp ınadına kılımı kıpırdatmadım .. Sımdı de her haftasonu gıdıyorum ablama sorun yok ama suanda ıhtıcı olan benım .. Annem benım yanımda olmalı ama bunlar kendılerını dusunuyor hala ona kızıyorum .. Annem bana da gelsın dıye yaygara cıkarmasaydı dogumum baslayana kadar kalsın sende dıycektım ama sımdı sadece ıkı gunnn ızın verıcem .. Valla kımse kusura bakmasın annem benım ıcın gelıyor dıycem .. :lepi:

benim annemler antalyaya taşındılar canım 3 hafta falan oluyor valla yanımda olduğu zamanları çok özledim. (( bende çokkkk heyecanlıyım kendimi bebekle hayal etmeye çalışıyorum kucağımda yatağında yada ne bileyim emzirirken falan ))) hayırlısıyla perşembeyi atlatsaydık bi :))

canım bencede asıl doğumdan sonra yanında olması önemli o yüzden doğumdan birkaç gün önce gelse yeter bence. bak bizim perşembe doğum annem yarın sabah geliyor 20 gün falanda kalacak.

Cok haklıısn da cnm ben de abla faktorü var habire bana annem ne zaman gelıcek dıyor benım dogumumu gectı kendı bebegıne bakıcak dıye tarıh sorup duruyordu benım de kafam karıstı cagırıverdım hanı onda da kalıcak barı erken gelsın dıye .. Bunlar yuzunden sezeryan olucam ben galıba yaa ((((((((

benim annem 1 aydır yanımda valla doğumdan sonra da kalacak sonra beraber foçaya gidicez. zor oluyo aslında anne ve eş arasında uzun süre denge kurmak ama ben uzun zamandır ağır vaziyetteyim

az kaldı çok az.alkisalkisalkis

benimde bir türlü günüm belli olmadı..
cuma günü gitmem gereken kontrolüme bugün eşim izine ayrılıyo beraber gideriz diye gitmemiştim..bugünde doktor yokmuymuşş çarşambaya kadar yokmuş..ay sanki ben 3 asır beklıcekmışım gibi geliyooo..gün verecekti sezaryan için..ölücem meraktan..bu hafta sonuna planlıuyorduk doğumu... ayy nasıl geçecek bugünler.

ablan da kusurabakmasın yanii.
kendimi senin yerine koydum da kızdım bak şimdi..
zor zamanlarını atlamış ablan..
senin ne zaman annenle işin bitirse z o aman anneni yolla..
Onun dışında sakın yollama..
Aaaa kızarım ben de olsam yani..

benim annem 1 aydır yanımda valla doğumdan sonra da kalacak sonra beraber foçaya gidicez. zor oluyo aslında anne ve eş arasında uzun süre denge kurmak ama ben uzun zamandır ağır vaziyetteyim

Sen mecburen canım..dediğin gibi sen uzun zamandır ağırlaştın..

Gull senınle benım tarıhım aynı 38 haftalıgız .Zaten sezeryan olsayfım ben de persembeyı ıstıycektım esımı ıkı haftasonunu bırlestırır diye .

Evet aynen oyle yapıcam cok haklısın ..bugun gelemez utu yapmamız lazım , bebısın kıyafetlerını yıkıycaz yok alıs verısımız var ıslerım bıtsın gelır sana da dıycem : ))) nede olsa onda kalırken bana bır gun bıle yollamamıstı .. Neyse hamılelık hassasıyetı de var sanırım uzerımde sanırım herysey batıyor bana fazla kımseyı kırmadan bu son zamanları da atlatmak lazım ama bakalım neler olucak : ))

kızlar karnınızda sık sık kasılma sertleşme oluyormu..???bnm iki gündür çok geriliyor karnım..canım acıyor..biraz okşayınca geçiyor..yumuşacık oluyor.neden acaba???gidemedim doktorakötükedihüso

Bende olmuyor cnm Nst de sancı cıkmıyorsa korkmana gerek yok yaa ..Benım Nst de bı tarafa dogru toplanıp sısıyor karnım guyya buda sancıydı ama doktor kagıda bakınca sancı yok dıyor ..

kızlar doktorum bol bol su ıc dedı aklınızda olsun . Buarada sımıt de dokunuyor sanırım karnım burnuma geldı bı tanecık sımıt yuzunden ..

Cok sanslısın yaa herseyıne yardım etmıstır ama senınkının engelı yok sanırım ıstedıgı kadar kalabılıyor . Focaya bebek kac aylıkken gıdıceksınız zor olmuycak mı arabayla mı gıdıceksınız ? bende tatılı dusunuyorum cunku : ))ben de Izmırdekı yazlıgımıza gıtmek ıstıyorum ama bayramda bıle 3 aylık fılan olucak yollar nasıl ( 10 saat suruyor )cekılıcek onu dusunuyorum ..

canım benim doktorum yaşamda songül hanımdı. ama hastaneden ayrıldı şimdi. yerine abdurrahman bey gelmiş. onuda çok övmüşlerdi bana.

pazartesi günü ona muayene olacağım beğenirsem doğumu onunla yapacağım olmazsa songül hanımı çağıracağım dışarıdan.

ama dediğin gibi ümit beyin bir hastası ile tanışmıştım oda çok memnundu. o galiba ssk da da çalışıyomuş.

kızlar bu sabah dışarı çıkmıştım. hastanenin önünden geçiyordum dedim bir oğluşuma bakayım nasılmış.

muayenimizi olduk oğluşum3150 gr olmuş. doktor eğer istersen ayın 19 unda sezeryana alabiliriz dedi. gelişimi için çok iyi dedi. hatta gününü beklersen biraz iri olabilir dedi. galiba benim oğluşumda ayın 20 si gibi kolllarımda olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…