Evet cok haklısın aslında ama bıletını aldı : )) Aksam yola cıkıyor bende soyle dusundum hanı gelır de psıkollojımı rahatlatır dıye ama ıkı haftada cok erken gıbı dıy mı yaa neyse artık yapıcak bısey kalmadı .. Ben de babamı ıkna edıcem artık 1 ay kalabılmesi icin tabı bakalım .
eh abartmış o biraz..Allah yardımcıları olsun.ben zaten bizim eşkiya gibisini görmedim.kardeşime ne alıyosanız bana da aynı parayla bişi alcaksınız diye tutturoyor ona 10 milyon verip mama alıyosunuz ben cips istiyorum almıyosunuz diye kıyametleri koparıyor ama anneleri de çok şımartmış ne zaman ağlasa cıngar çıkartsa ne isterse alıyorlar o da bulmuş yolunu ama en fenası o kocaman cipsleri yeni doğmuş bebeğe yedirmeye çalışıyor. ağzından koca şekeri çıkarıp kaşla göz arasında bebeğin ağzına sokuyor saçını çekmeleri cimciklemeleri saymıyorum bile uyuyan bebeği uyandırıp kucaklıyor sonra düşürdü elinden yani bebek zebil ziyan büyüdü abisinin elinde ama 1 yaşında şimdi maşallah bişi de olmadı zehir gibi bi kız abisinin de hakkından gelecek kadar yaramaz. ama onu da şımarık yetiştiriyolar malesef.
iyiyiz valla şükür..gün sayıyoruz..sen nasılsın?iyi akşamlar kızlar..nasılsınız..ben bir kaç gündür giremiyorum..annem burada.yalnız bırakmak istemiyorum onu..şimdi o haberler bakıyor bende takıliim dediim
bu ablalar bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar anlamış deqilim yani..daha fazla kalamazmı annen
gull benim annemde yarın sabah geliyor aynı sehirdeyiz zaten biz sıkı sık görüşüyoruz yarın evimi barkımı toplayacak çarsambada yengem gelecek persembede ablam ve yengem doguma gelecek az kaldı çok heyecanlıyım ama ben aklıma hiç getirmek istemiyorum.sürekli bişeylerle ugrasıyorum.ve normal yine muayeneye gidecek gibi gidecegim aklımdan dogumu sildim.yoksa panik olurum..eyvahedigeldismile
canım bencede asıl doğumdan sonra yanında olması önemli o yüzden doğumdan birkaç gün önce gelse yeter bence. bak bizim perşembe doğum annem yarın sabah geliyor 20 gün falanda kalacak.
benim annemler antalyaya taşındılar canım 3 hafta falan oluyor valla yanımda olduğu zamanları çok özledim.(( bende çokkkk heyecanlıyım kendimi bebekle hayal etmeye çalışıyorum kucağımda yatağında yada ne bileyim emzirirken falan ))) hayırlısıyla perşembeyi atlatsaydık bi :))
Cok haklıısn da cnm ben de abla faktorü var habire bana annem ne zaman gelıcek dıyor benım dogumumu gectı kendı bebegıne bakıcak dıye tarıh sorup duruyordu benım de kafam karıstı cagırıverdım hanı onda da kalıcak barı erken gelsın dıye .. Bunlar yuzunden sezeryan olucam ben galıba yaa((((((((
benim annem 1 aydır yanımda valla doğumdan sonra da kalacak sonra beraber foçaya gidicez. zor oluyo aslında anne ve eş arasında uzun süre denge kurmak ama ben uzun zamandır ağır vaziyetteyim
benim annemler antalyaya taşındılar canım 3 hafta falan oluyor valla yanımda olduğu zamanları çok özledim.(( bende çokkkk heyecanlıyım kendimi bebekle hayal etmeye çalışıyorum kucağımda yatağında yada ne bileyim emzirirken falan ))) hayırlısıyla perşembeyi atlatsaydık bi :))
Hosgeldın cnm :))
ablan da kusurabakmasın yanii.
kendimi senin yerine koydum da kızdım bak şimdi..
zor zamanlarını atlamış ablan..
senin ne zaman annenle işin bitirse z o aman anneni yolla..
Onun dışında sakın yollama..
Aaaa kızarım ben de olsam yani..
Sen mecburen canım..dediğin gibi sen uzun zamandır ağırlaştın..
kızlar karnınızda sık sık kasılma sertleşme oluyormu..???bnm iki gündür çok geriliyor karnım..canım acıyor..biraz okşayınca geçiyor..yumuşacık oluyor.neden acaba???gidemedim doktorakötükedihüso
benim annem 1 aydır yanımda valla doğumdan sonra da kalacak sonra beraber foçaya gidicez. zor oluyo aslında anne ve eş arasında uzun süre denge kurmak ama ben uzun zamandır ağır vaziyetteyim
Dr.un kim oldu?Ben Ümit Beye gidiyordum çok da memnunum.Ama doğum memlekette olacak o nedenle onda olamayacak.Geçen 2 arkadaş da epidural sezeryan oldu yaşamda Ümit Bey yaptırdı.Çok da memnundular.Ümit Beyi öneririm sana da.Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?