benim annem 1 aydır yanımda valla doğumdan sonra da kalacak sonra beraber foçaya gidicez. zor oluyo aslında anne ve eş arasında uzun süre denge kurmak ama ben uzun zamandır ağır vaziyetteyim
Gull senınle benım tarıhım aynı 38 haftalıgız .Zaten sezeryan olsayfım ben de persembeyı ıstıycektım esımı ıkı haftasonunu bırlestırır diye .
kızlar bu sabah dışarı çıkmıştım. hastanenin önünden geçiyordum dedim bir oğluşuma bakayım nasılmış.
muayenimizi olduk oğluşum3150 gr olmuş. doktor eğer istersen ayın 19 unda sezeryana alabiliriz dedi. gelişimi için çok iyi dedi. hatta gününü beklersen biraz iri olabilir dedi. galiba benim oğluşumda ayın 20 si gibi kolllarımda olacak...
kızlar karnınızda sık sık kasılma sertleşme oluyormu..???bnm iki gündür çok geriliyor karnım..canım acıyor..biraz okşayınca geçiyor..yumuşacık oluyor.neden acaba???gidemedim doktorakötükedihüso
Cok sanslısın yaa herseyıne yardım etmıstır ama senınkının engelı yok sanırım ıstedıgı kadar kalabılıyor . Focaya bebek kac aylıkken gıdıceksınız zor olmuycak mı arabayla mı gıdıceksınız ? bende tatılı dusunuyorum cunku : ))ben de Izmırdekı yazlıgımıza gıtmek ıstıyorum ama bayramda bıle 3 aylık fılan olucak yollar nasıl ( 10 saat suruyor )cekılıcek onu dusunuyorum ..
canım seninki mecburi bir durum. eşininde anneninde bunu bildiği için daha ılımlı olmaları seni daha fazla zora sokmamaları lazım.
hayırlısı olsun canım umarım bebişin seni çok bekletmeden gelir :))
maşallah canımmm hadi hayırlısıyla seninde gün yaklaşıyor artık o zaman :))
kızlar bu sabah dışarı çıkmıştım. hastanenin önünden geçiyordum dedim bir oğluşuma bakayım nasılmış.
muayenimizi olduk oğluşum3150 gr olmuş. doktor eğer istersen ayın 19 unda sezeryana alabiliriz dedi. gelişimi için çok iyi dedi. hatta gününü beklersen biraz iri olabilir dedi. galiba benim oğluşumda ayın 20 si gibi kolllarımda olacak...
nasılsınz kızlarr?
cnm hoşqeldin biz iyiyz şükür sen nasılsın bakalım nasıl qidiyooo:1hug:
çok da ii sayılmam ben aslında.son haftalara yaklaştığım için mi bilmiyorum ama kızım kıpıradıkça acıyor karnım.kontrole gidince söyleyeceğim dra.vajinam da sızlıyo o kıpırdadıkça.bakalım allah hayırlara çıkarsın.:Saruboceq:
çok iyi bilirima.s aynı dertler bendede warkafamçokkarıştı dr normal dedi ama çok aqrı oluyoosenağlama insanın canı yürümek bile istemiyo cnm benim qeçmiş olsun
benim haftaya bugün yine karnımda olacak benneyaptımki
valla benim de kardeşim var yeğenim var küçük babam orda yanlız annem sürekli diğer torunu sayıklıyor geçengün hatta beni ağlattı burda paylaştım kızlarla ama benim durumum pek iyi değil bırakıp gidemiyor. ama benim kardeşim erkek o bizi boşver ablam önemli sen ona bak diyor babam da ben idare ederim sen kıza bak diyor öyle yani idare ediyoruz. annem sağolsun iyi de biraz fazla konuşur eşim de sıkılır bu durumdan bazen zor durumda kalıyorum.az kaldı neyse ki.bir de doğumdan 20 gün sonra filan arabayla gitmek niyetindeyiz ben arkada emziririm diye düşünüyorum o pusetinde uyur. arabayla normalde 6 saatte filan foçada oluyor eşim ama bebek var diye yavaş giderse 7-8 saati bulur ama doktor eğer gidebilirsiniz derse oğluşum sağlıklı olursa inşallah ağustos 15 gibi gideriz diye düşünüyorum. hatta eylül gibi denize girmek gibi bir planım da var. ben 2 ay filan foçada kalmak niyetindeyim babası gidip gelicek foçaya.
çok teşk ediyorumm cnm. çok zor olmaya başladı bu son günler ve belli olmayan doğum zamanını beklemekCADIARZU
çok teşk ediyorumm cnm. çok zor olmaya başladı bu son günler ve belli olmayan doğum zamanını beklemekCADIARZU
çok zormuş beklemek ben bunu çokeyvahedigeldismile iyi anladım insan ne zaman olacaqını bilmiyo ne olucaqını bilmiyo tam bi karmaşa allahım hepimize yardım etsin :Saruboceq::Saruboceq:
dr normal yada sezeryan demedimi cnmmCADIARZUCADIARZU
Biz de kısmet olursa bayram tatilinde 2-3 gün de olsa biryerlere kaçmayı düşünüyoruz.. 2 aylık falan olucak bebek kısmet olursa..
tabii uslu bir bebek olursa.
Evet yaaa benım doktorum da bu hafta kararını ver dedı cok dusunuyorum acaba normal mı yapsam yoksa sezeryan mı ıkısınden de korkuyorum artık ... Normal ıstıyorum aslında ama 40 haftaya kadar beklemek benı cok urkutuyor .. Keske sancım gelse de denesem dıyorum .... Ama sancı da yok belırtısı de yok . Acaba dıyorum regl tarıhı ıle orantılı olur mu benım hep bı hafta once gelırdı acaba bebekte oyle yapabılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?