ben ağrı gelene de bekleyeyim diyorm aslında.bakalım dr neye karar verecek..
.
eneee doğum olurken gördün müakannehirherkes nasıl
yenı haberler varmı
ben bugun bebek hareketlerı azaldıgı ıcın nst ye gırdım
dr önce suyuma baktı normal dedı
nst de ıyı cıktı
bebegın hareketlerını saymaya devam et dedı zaten bı hafta sora kontrolum vardı
elim ayagım ve yuzumde kasıntılar vardı
gunes alerjısı olabılır 50 faktor kullan dedı drum,
bu arada nst yapılan yer aynı zamanda dogumhane oluyor
ben nst ye baglıyken ve sıra bekerken 2 tane normal dogum gerceklestı
yenı dogmus bebegı gordum cok güzeldı
bıraz daha cesaret geldı bana ınsallah
bu arada 500 gr zayıflamısım
Valla sancıların cogu da 40 haftadan once baslamıyor kı hele de ılk dogumlarda napıcaz bız yaa :kedi:
Yaa bende cok ıstıyorum denıze gırmek guneslenmek ama temmuz ortası dogursak nasıl gıdıcez yaa
herkes nasıl
yenı haberler varmı
ben bugun bebek hareketlerı azaldıgı ıcın nst ye gırdım
dr önce suyuma baktı normal dedı
nst de ıyı cıktı
bebegın hareketlerını saymaya devam et dedı zaten bı hafta sora kontrolum vardı
elim ayagım ve yuzumde kasıntılar vardı
gunes alerjısı olabılır 50 faktor kullan dedı drum,
bu arada nst yapılan yer aynı zamanda dogumhane oluyor
ben nst ye baglıyken ve sıra bekerken 2 tane normal dogum gerceklestı
yenı dogmus bebegı gordum cok güzeldı
bıraz daha cesaret geldı bana ınsallah
bu arada 500 gr zayıflamısım
aynen bende ıstıyorum bı hafta 10 gun olsa yeter bana valla denıze ayagımı sokayım yeter
eger aksılık olmassa temmuz sonu dogururum dıye planlıyorum
agustoz sonuna kadar ıyılesırım dıye dusunuyorum normal dogum dusundugum ıcın
eylül 1-15 arası kısmetse gıderız dıyorum ama havalar nasıl olur acaba
aslında bebek temmuz 20 gıbı gelse bende agustos 15e kadar ıyılessem
agustos 15 le 30 arası gıtsek daha ıyı olur aslında ama ıste dogum tarıhı bellı degılkı
bol bol yuruyuz yapıp - merdıven cıkıp - hurma yemeyı planlıyorum kısmetse surda kalmıs 20 gun 10 gun öne alırsam daha ıyı olur dıye dusunuyorum ama hayırlısı bakalım
nst odaları dogumhane aynı korıdorda ama odalar farklı tabıkı ve gorevlı dısında ıcerı almıyorlar dogal olarakeneee doğum olurken gördün müakannehir
ilk doğumumda benm 39.haftaya yeni girmiştimm.bunda ne zaman olur bilemiyorummm...
ilk doğumumda benm 39.haftaya yeni girmiştimm.bunda ne zaman olur bilemiyorummm...
Canım sen tecrubelısın ozaman normal dogumda ..ben doktora dedım kı bugun dogum kanalından cıkısından korkmuyorum ama vajına agzı nasıl kafa kadar acılır ben ondan korkuyorum dedım oda en kolay kısmı o herkesten nası cıkıyorsa oyle cıkıyor hepımızden cıktı dedı ... sende nasıldı rahat mıydı bebegın kac kılo da normal dogdu ?
yapılan arastırmalarda dogumların %75 i 38 -40 haftalarda oluyormus geneldede 40 haftadan 1 hafta önce oluyormus
%10 da 40 haftadan sora kalan %15 de 38 . haftadan önce oluyormus yanlıs hatırlamıyorsam
nst odaları dogumhane aynı korıdorda ama odalar farklı tabıkı ve gorevlı dısında ıcerı almıyorlar dogal olarak
ama odalar yan yana oldugu ıcın gırenı cıkanı bebegı annenın seslerı falan bızzat ınsan sahıt oluyor
dırekt ıcerıyı gormedım ama gormekte ıstemem zaten cunku olumsuz etkılenmek ıstemedıgım ıcın kendımı bırnevı korudum
cunku her turlu cerrahı ıslemı uyusturup yapıyorlar gebe bıse hıssetmıyor ama bız gordugumuzde korkabılırız oyuzden ıstemedım gercı ben alısıgım ama yıneden gormek ıstemedım bence gormemek daha ıyı
ama 15 dk kadıncagız dogurdu
kadının ıkınma sesınden sora bebegın sesını falan duydum ne bıleyım cok hosuma gıttı
yapılan arastırmalarda dogumların %75 i 38 -40 haftalarda oluyormus geneldede 40 haftadan 1 hafta önce oluyormus
%10 da 40 haftadan sora kalan %15 de 38 . haftadan önce oluyormus yanlıs hatırlamıyorsam
Yaa bende cok ıstıyorum denıze gırmek guneslenmek ama temmuz ortası dogursak nasıl gıdıcez yaa
Kızlar buarada konudan konuya atlıyorum ama vajınal muayene de baya garıp oluyormus . Doktor bı elıylede karnıma bastırdı onu nıye yaptı bılmıyorum ama ustelık pembe bı akıntı gelebılır meraklanma dedı . Hala bı garıp hıssedıyorum orayı cok ılerı soktu sankı sızede boyle olmus muydu ? buarada pembe akıntı gelmedı benden ..
canim bende 3 gun sildikce cok az miktarda pembe ve arada birde hafif kahverengi bir akinti oldu.Ama akintin cogalirsa ya da kirmizi olursa hemen hastanaye gel dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?