2010 Temmuz Anneleri : )

canim bende gunum gecti diye elle acmaya calsitilar ya gecen hafta, ondan dolayi kanama denemez pembe, kahverengi bir akinti oldu.

bana sadece baktı sonra doğuma daha var bebeğin kafası aşağıda bile değil dedi.kanamadan bahsetmedi zaten.off geçse şu 10 günn.

iyi geceler kızlar....
ishalim geçmedi diye doktorumu tekrar aradım.
yarın sabah 8 de görüşelim hala geçmemiş olursa hastaneye yatırıcam seni dedi ((((
devamı tehlikeli olabilirmiş ama detay bilmiyorum.
dua edin benim için hastaneye falan yatmak istemiyorum (((

eylülde egede ve akdenizde girebiliriz canım hem oraların en güzel zamanı olur. sezeryanden sonra 6 hafta deniz yasak normali bilmiyorum.

Evett eylul ekım gıbı denızın en guzel zamanı olur Egede : )) ben de gec gıtmeyı dusunuyorum ekım gıbı ozamana kadar gırebılırım herhalde

Slm kızlar nasılsınız?
Ben gelmeyeli ne var ne yok biriniz bana özet geçerse sevinirim okumak çok zor geliyor be canlarım.

inşallah bir problem olmaz canım yaa. herşeyin hayırlısı sıkma canını.

Slm kızlar nasılsınız?
Ben gelmeyeli ne var ne yok biriniz bana özet geçerse sevinirim okumak çok zor geliyor be canlarım.

ben de dün yoktum biraz geçmişe gittim ama pek birşey göremedim..

Hosgeldin bizde oglumla yuruyus yaptık dondurrmamızı yedık babamızı yatırdık sımdı oturuyoruz .

hoşbulduk canım hadi bakalım biz de az önce dondurmamızı yedik, kızlara bir bakalım dedik doğuran falan var mı :ecrin_bebek:

:))) Hıc bı gelısme yok cnm benım 1 cm acılmam ve yumusamam var : )))) Gul persembe gunu sezeryan oluyor

Aaaa bak sen bunca gün doğuran olmadı mı ayol?
Şaşırdım nolmuş bizim temmuz bebelerine beklemeye karar verdiler herhalde.
Aman aman beklesinler aferin onlara.
Eee senin açılma başladığına göre yakın görünüyodur canım.
Güllcüğümü de Allah kurtarsın.
B:ulut Kaanla vuslat yaklaşıyor yani.

Ayy ben bugün bebişime biraz daha bebek şekeri aldım.
Çünkü eltimin gönderdikler sanırım sadece en yakınlarımıza yani hastaneye gelenlere yetecek.
Ben de mevlüt için biraz daha sipariş verdim netten.
ama bunlar da gayet güzeller.

Pencere acık mı uyuyıorsun cnm belkı ondan ıshal olmussundur endıselenme

bugün artık makyaj çantamı da hazır edip çantama koydum.
Kırmızı ruclar ve taçlar unutulmasın hatunlar hatırlatayım da:))

nazocum üzülme olurmu belki yarına geçer. belkide dr ilaç verir o zaman geçer. ya da hastanede 1-2 saat istirahat edersin serumla o zaman geçer. kendini üzme olurmu. inşallah hemen atlatırsın şu ishali. :Saruboceq:

Korkma canım benim iyi düşün iyi olsun.
Yoktur bişey inşallah
Muz yesene muz iyi gelir bak.
Ve sakın süt içme tetikler

Pencere acık mı uyuyıorsun cnm belkı ondan ıshal olmussundur endıselenme

benim evin tüm pencereleri açık o halde bile elimde yelpaze ile uyumuşum gece. ama benimde sabahları boğazlarımda sorun oluyr uyandıktan sonra birkaç saat boğazlarım yanıyor ve acıyor. tüm gün soğuk içecekler tüketiyorum gecede pencereler açık yatınca şişiyor.ama yine de kapatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…