kızlar gunaydın,
hastane çıkışında eve gelecek olan misafirlere ikram olarak ne sunmayı düşünüyorsunuz ? asadece şerbet ya da limonata mı yoksa yanında börek baklava falan da vericek misiniz ? ben henuz karar veremedim eger yiyecek de veriliyorsa pastaneden birkaç tepsi sipariş edicem...nasıl oluyo acaba bilen varmı ?
sağol canım..iyiyz napalım işte herkes gün sayıyor.
mersizemuszemus
lohusa şerbeti ve yanına 1 parça kek vermişti annem sadece oğlumda hatırladığım..
bunda da öyle olur galiba..
kızlar gunaydın,
hastane çıkışında eve gelecek olan misafirlere ikram olarak ne sunmayı düşünüyorsunuz ? asadece şerbet ya da limonata mı yoksa yanında börek baklava falan da vericek misiniz ? ben henuz karar veremedim eger yiyecek de veriliyorsa pastaneden birkaç tepsi sipariş edicem...nasıl oluyo acaba bilen varmı ?
Gunaydın cnm ben mevlute cagırıcam herkesı mevlut ıcın ıse logusa serbeti ; soguk ıcecekler , bıraz ev pocagası bırazda pastaneden alırım okadar.. Bıde hepsını plastık bardakta ve tabakta verıcem valla kımse kusura bakmasın bız bebekle yorgun olucaz bıde kalabalıgın tabagı ve bardagıyla ugrasamıycam bız ablamda oyle yapmıstık cokda rahat oldu ..
kızlar gunaydın,
Gunaydın cnm ben mevlute cagırıcam herkesı mevlut ıcın ıse logusa serbeti ; soguk ıcecekler , bıraz ev pocagası bırazda pastaneden alırım okadar.. Bıde hepsını plastık bardakta ve tabakta verıcem valla kımse kusura bakmasın bız bebekle yorgun olucaz bıde kalabalıgın tabagı ve bardagıyla ugrasamıycam bız ablamda oyle yapmıstık cokda rahat oldu ..
oh ıyı ama yan yatınca karın ıçlerımde acıyoSafkan istesek de karnımızın üzerine yatamayız meraklanma..yan yatmanın zararı olmaz bebeğe başka çare yok zaten..
ben de çok zorlanıyorum yatarken artık..off az kaldıbilmiyorumkismile
[/B]
canım sen daha iyi bilirsin de ben evde plastik tabakla ikram yapılmasını güzel bulmuyorum:bbo:
bulaşık makinen varsa atıverirler sana yardım etcek birileri olucaktır evde nasıl olsa..
bu benim fikrim sakın yanlış anlama...
hastaneden eve yengemler abimler annemler gelir onlarada z. yaglı yaprak etli mantı hazırladım gelince onları hazır pişiririz.bide yarın ablam baklava yapacak ondanda ikram ederim gelenlere sonra kalkarsam ben ayaga ben diger uzak misafirlere ikramlık günlük hazırlarım
canım sen daha iyi bilirsin de ben evde plastik tabakla ikram yapılmasını güzel bulmuyorum:bbo:
bulaşık makinen varsa atıverirler sana yardım etcek birileri olucaktır evde nasıl olsa..
bu benim fikrim sakın yanlış anlama...
valla 82 parca yemek takımı almısım okada rpara verıp onlarla koyucam bende aynene makınaya koyar yıkarım cunku kırkım cıktıgında mevlut yapmayı dusundugum ıcın ozamana kadar ıyılesırım dıye dusunuyorum
denız skerlerınm cok sekermıs
benımkılerde sepetın ıcınde bebek var cok guzeller
resım ekleyıp gostermek ısterdım ama ben tam bır bılgısayar kullanma özurluyum
hayatta beceremem resım eklemeyı
yazılardan coklu alıntı yapmayıda burdan bı arkadas sagolsun gozterdıde ögren dım onuda bılmıyordum
maşallah nasıl sardın kız yapraklarıalkisalkisalkis
valla ben yemeği bile artık tek çeşit yapıyorum, yanına salata bile yapmaya halim yok karpuz yiyoruz...
hala enerjin varsa süpermiş:)
Yok cnm da ben Istanbullu degılım zaten evıme de arkadaslarım dısında oyle akrabalar fılan dogru duzgun gelmedıler bile : )) Buyuzden gerek gormuyorum kırk yılın basında gelenler ıcın bıde coluk cocuk harala gurele benım ablamın mevludunde 20 - 30 kısı vardı dusun artık kım kıme dum duma bırı catal ıster bırı cocuguna bardak .. Ben gerek gormuyorum ama senın yardım edenın cok olucaksa neden olmasın tabıı en guzel sekılde agırlamak lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?