inan selva oturdum kendi başıma 1.5 kilo taze yaprak sardım masanın başında 2 hafta oldu dolaba attım.yapıyorum halen işimi gücümüyoksa nasıl zaman geçecek ama şimdi hiç bir yere ellemiyorum dinlenip oturuyorum.çamasır attım makinaya bugün birazdan onu asacagım sonra yatacagım
Kızlar hastane cantanıza neler koydunuz ? Havlu fılan lazım olur mu acaba ?
ama bu sıcaklar valla insanı mahveder hiç halim yok ter atıyorum evin içinde bile halbuki benim evim nasıl serin olurdu.bu arad bebegi eve getirdiginiz zamn üzerine ne sereceksinz pike takımımı yorgonını mı üşürmü küçük oldugu için nasıl yatırsak bide yıkayacakmısınz bebişleri
hastaneden eve yengemler abimler annemler gelir onlarada z. yaglı yaprak etli mantı hazırladım gelince onları hazır pişiririz.bide yarın ablam baklava yapacak ondanda ikram ederim gelenlere sonra kalkarsam ben ayaga ben diger uzak misafirlere ikramlık günlük hazırlarım
Gunaydın cnm ben mevlute cagırıcam herkesı mevlut ıcın ıse logusa serbeti ; soguk ıcecekler , bıraz ev pocagası bırazda pastaneden alırım okadar.. Bıde hepsını plastık bardakta ve tabakta verıcem valla kımse kusura bakmasın bız bebekle yorgun olucaz bıde kalabalıgın tabagı ve bardagıyla ugrasamıycam bız ablamda oyle yapmıstık cokda rahat oldu ..
benimde haşlanmış patates yemekten içim çıktı -tatlicadiarzu-
ama bu sıcaklar valla insanı mahveder hiç halim yok ter atıyorum evin içinde bile halbuki benim evim nasıl serin olurdu.bu arad bebegi eve getirdiginiz zamn üzerine ne sereceksinz pike takımımı yorgonını mı üşürmü küçük oldugu için nasıl yatırsak bide yıkayacakmısınz bebişleri
Kızlar hastane cantanıza neler koydunuz ? Havlu fılan lazım olur mu acaba ?
muz+haşlanmış patates+su üçlüsü. sempatiksalakcinni
ama azimle işeyen taşı delermiş. ishalim kesildi. :jeyyar:
bir tatlı bir tuzlu olabilir bence..
sadece şerbet sönük kalır gibi...
bence hastaneden eve sadece cok yakın akrabalarım gelır dıye dusunuyorum oda annem ve kardeslerım
onlarda zaten acsa basının caresıne bakarlar yada gıder esım lahmacun vs yaptırır onu hıc dusunemem valla lohusa halımle
ama dogumdan önce evımı ıyıce temızletmeyı dusunuyorum
belkı kısmet olursa dogumdan 1 gun önce 1 kek yapar z. yaglı dolma yapar gıderım veyada esıme börek aldırırım
benım planlarım şöyle
hastaneye bebek sekerlerımı götururum
bıde cıkolata aldırırım kurabıye karısıkta olabılır
okadar gelenlere ıkramım bu
evde belkı lohusa serbetı yapar annem gelen olursa onu ikram ederler
bebegın 40ında mevlutte tabıkı yemek yada caylık tarzı bıseyler dusunuyorum
ozamana kadarda ınsallah ıyılesmıs olacagım ıcın her türlü ikramı yaparım artık kısmet
ayyy heyecan bastı yine o anları hatırlatmayın kızlar
oğlumun olacagı
vs cok heyecan basıyor ve mutlu oluyorum ama kendımı bu mutluluga alıstırmal ıstemıyorum cunku aksılık olursa hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyoruz oyüzden doğum sonrasını sonra dusunmek ıstıyorum hele bı saglıkla dogsunda gerısı kolayy
inan selva oturdum kendi başıma 1.5 kilo taze yaprak sardım masanın başında 2 hafta oldu dolaba attım.yapıyorum halen işimi gücümüyoksa nasıl zaman geçecek ama şimdi hiç bir yere ellemiyorum dinlenip oturuyorum.çamasır attım makinaya bugün birazdan onu asacagım sonra yatacagım
Kkgm rüyamda senle uğraştım..toplu halde senin mutğaı temizliyorduk..evinde temizlik vardı yani senin.
hayır olsun..
bence senin zamanın yaklaştı.
muz+haşlanmış patates+su üçlüsü. sempatiksalakcinni
ama azimle işeyen taşı delermiş. ishalim kesildi. :jeyyar:
geçmiş olsun canım geri gelmesin birdaha gitsin uzaklara
arkadaşlar ben 0-6 ay bebekler ve çocuklarda ilk yardım kursuna gitmiştim. orda bebeğin üstünün asla pike,yorgan, battaniye vs. ile örtülmemesi gerektiğini önemle vurguladılar. bunun yerine hem yazlık hem kışlık uyku tulumları var giysi gibi giydiriliyor. onlardan kullanmak çok daha sağlıklı.
çünkü çocuk kaşla göz arasında yüzünü kapatabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?