muz+haşlanmış patates+su üçlüsü. sempatiksalakcinni
ama azimle işeyen taşı delermiş. ishalim kesildi. :jeyyar:
canim gecmis olsun, senin ki gercekten ishalmis demek ki.
e bu sıcaklarda tulum giyidremeyiz kibilmiyorumkismile
:dance: saol gülüm benimde bugün moralim düzeldi...ayy çok sevindimm aklım sendeydi benim de:))
hadi gözün aydın cnm hastahaneye yatmaktan kurtuldunnnalkisalkisalkis
ama bu sıcaklar valla insanı mahveder hiç halim yok ter atıyorum evin içinde bile halbuki benim evim nasıl serin olurdu.bu arad bebegi eve getirdiginiz zamn üzerine ne sereceksinz pike takımımı yorgonını mı üşürmü küçük oldugu için nasıl yatırsak bide yıkayacakmısınz bebişleri
arkadaşlar ben 0-6 ay bebekler ve çocuklarda ilk yardım kursuna gitmiştim. orda bebeğin üstünün asla pike,yorgan, battaniye vs. ile örtülmemesi gerektiğini önemle vurguladılar. bunun yerine hem yazlık hem kışlık uyku tulumları var giysi gibi giydiriliyor. onlardan kullanmak çok daha sağlıklı.
çünkü çocuk kaşla göz arasında yüzünü kapatabiliyor.
Nasıl kızlar?
En saglıklısı pike aslında yaa ben guzel bı pıke almayı dusunuyorum sonra elı ayagı soguk gıbı olursa yorganda orterım .. Bide erkek bebek doguracak olanlar yeni dogan sunneti dusunuyor mu arkadaslar ?
bende bir tane el havlusu koydum. bide bir rulo kağıt havlu. aslında çantada o kadar gereksiz şeyler olduki bence. burdaki her listede ne gördüysem koydumda koydum. şimdi çıkarmakta istemiyorum. öyle hazır dursun alıp gidicem.
ee napıcaz tutlumlar agır gelmezmı hem herkes ortuyo bebegın ustunuarkadaşlar ben 0-6 ay bebekler ve çocuklarda ilk yardım kursuna gitmiştim. orda bebeğin üstünün asla pike,yorgan, battaniye vs. ile örtülmemesi gerektiğini önemle vurguladılar. bunun yerine hem yazlık hem kışlık uyku tulumları var giysi gibi giydiriliyor. onlardan kullanmak çok daha sağlıklı.
çünkü çocuk kaşla göz arasında yüzünü kapatabiliyor.
herkesın degısık oluyor gercektendeben geçengün komşunun bebişini görmeye gittim. bir lokum, bir kurabiye bir bardakta şerbetimsi turuncu bir içecek ikram ettiler. sanırım herkes bütçesine göre hazırlıyor.
arkadaslar kadınların sadece %5ımı ne sata gore cıkan tarıhte doguruyor genelde 1-2 hafta once doguruluyormusokuyunca çok şaşırdımm allah hayıra çıkarsın denizimm....
demin komşum uğradııı inmiş baya aşağı karnın dedi ama benim sata göre 26 temmuz.gelir mi acaba daha erken değil mi güülüm yaaa?kafamçokkarıştı
allah hayra çıkarsn gülüm rüyanı.hayırlı haberler veririm inş....
e bu sıcaklarda tulum giyidremeyiz kibilmiyorumkismile
valla resmen ses geliyor hareket ederken,bilmiyorumkismileherzaman değil tabii arada,bilmiyorumkismile tıkırt bırrtttt gırrttt diye..
kemiklerinin sesi diycem de kemikleşmemiştir henüz kıkırdak sesi..:ecrin_bebek:
kayınvalidem de dedi bacaklarını kollarını yerleştirirken ses gelebilir öyle dedi..
Eeee büyüdüler artık yerleri de daraldı..
Onlar için de zor, 2 büklümler içerde.:sm_confused:
En saglıklısı pike aslında yaa ben guzel bı pıke almayı dusunuyorum sonra elı ayagı soguk gıbı olursa yorganda orterım .. Bide erkek bebek doguracak olanlar yeni dogan sunneti dusunuyor mu arkadaslar ?
kızlar peki bu refakatçi işi nasıl olacak ? bildiğim kadarı ile tek refakatçi kalabiliyor ama annem ve eşim arasında acayip kararsız kaldım şu açıdan annelerimiz bize daha iyi bakar ilk gece özellikle sezeryan için ama eşlerin de ilk gece kalmak hakkı sonuçta ailece ilk gecemiz olacak düşünsenize...yani anne mi eş mi kalmalı ilk gece acaba ? ikinci gece de diğeri kalır ama ilk gece hangisi kalacak sizinle ? eşi kalacak olan var mı ?
ben de duyuyorum o sesleri ama gaz die düşünüyodum ama şüoheleniyodum gaz gurultusuna da benzemiyo diye bebekten mi geliyomuş.
kızlar peki bu refakatçi işi nasıl olacak ? bildiğim kadarı ile tek refakatçi kalabiliyor ama annem ve eşim arasında acayip kararsız kaldım şu açıdan annelerimiz bize daha iyi bakar ilk gece özellikle sezeryan için ama eşlerin de ilk gece kalmak hakkı sonuçta ailece ilk gecemiz olacak düşünsenize...yani anne mi eş mi kalmalı ilk gece acaba ? ikinci gece de diğeri kalır ama ilk gece hangisi kalacak sizinle ? eşi kalacak olan var mı ?
benim 2 gece de annem kalacak canım ama eşim de gece 11lere kadar kalır eve yatmaya gider heralde.babam da var ikisi evde kalırlar diye düşünüyorum. annem gibi bakamaz eşim.
benim ilk gece annem kalacak Allah kısmet ederse. ama benim eşimde gecenin körüne kadar kalır yanımızda mutlaka. eve uyumaya gider sadece.
istediği kadar kalabilir bence ama yazık, uyusunda enerji toplasın...
benim eşim kalacak çünkü diğer seçenek yok.
çatı genıslıyorya ondan olabılır
vucudunuz kendını normal doguma hazırlıyor aslında
aynen benımde ozellıkle yatınce kuyruk sokumumda bazen belımde agrı hıssedıyorum yan yatınca gecıyor
arkadaslar yan yatmanın bebegezararı varmıdır sızce
yada gece ustune yatarsak ezılırmı zarar gorurmu bebecık
ınsallah uyurken yanlıs bı hareket yapmıyorumdur cunku uykulu oldugum ıcın kalkamıyorum uykum agırdır ama bebegın tekmeledıgını hıssediyorum cunku bızım kı pozısyonunu vs begenmedıgı zaman tekmelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?