2010 Temmuz Anneleri : )

oğlumun karnı acıkmış..yemek hazırlayım.
ayrıca pc yi istiyor ..
iş bitmiyor cocuk olunca..

sonra görüşürüz kızlar.

ben bir haftadır hurma yiyorum.ev 5. kat.hergün inip çıkıyorum mutlaka.bazen 2 kez...
sanırım oğlumun keyfini beklicez.doktor da öyle dedi.perşembeye kadar gelmezse 5 gün daha bekleriz dedi.pek nazlı çıktı benimki canım kaydirigubbakcemile3

biraz da sana bağlıymış bol bol hemşireleri çağırıp çekinmeden bebek bakımını sorup öğrenmek lazım....onlar bir yere kadar gösteriyorlar sonrasında beceremediğin anda hemen çağırıp nasıl yapacağını sormak lazım..kısacası ağlamayana meme yok durumu gibi birşey..gösterirler bence hangi hastane olursa olsun yeter ki sen de çekinmeden bebek bakımını sor...

slm kızlar
birazdan nst için hastaneye gidicem biraz sancım var gibi ama gaz sancısınada benziyo
ayırt edemiyorum tam olarak belkide doğurup gelirim kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum şekerler bayyyyyyy

dogru dıyorsun sunny
aglamayana meme yok
bız aglamayan bebege meme veryomuyuz :)
her seyı sormak lazım ınsallah unutmam bıseütelefon numaralarını alırım aklıma geldıkce eve gelsemde arar sorarım

slm kızlar
birazdan nst için hastaneye gidicem biraz sancım var gibi ama gaz sancısınada benziyo
hadı bakalım allah kurtarsın
aman altı ustu 1 gun degılmı bende artık hayırlısıyla dogurup kurtulmak ıstıyorum hemen

kızlar sımdı pazara gıdıp geleyım evde yemeklık bıse kalmadı
oglanda hareketlı oynuyor ama napalım pazara gıtmesem olmaz
byyyyyeeeee

sırtüst yatmak hele ki son aylarda hem sana hem bebeğe çok zararlı canım. yani 5-10 dakkadan bişi olmuyormuş gerçi ama arkada bulunan ve kalbe temiz kan taşıyan 2 tane anadamara gebelik kesesi baskı yaptığı için kalbe ve beyne oksijen azalıyormuş ve vücut ta bebeğe giden oksijeni kesip anneye veriyormuş dolayısıyla bebek oksijensiz ve besinsiz kalıyormuş bu durum eğer çok uzun sürerse bebeğin kalbinde soru n olması riski varmış ama en büyük problem anne açısından annenin tansiyonu düşüyor ve işte bazı sorunlar baş gösterebiliyormuş. ama herkeste olacak die bişi yok bir de gece uyandınız baktınız sırtüstü yatıyosunuz endişe etmeyin diyorlar sadece uzun süre sırtüstü yatmayın son ayda diyorlar.doktorlar söyler aslında sırtüstü yatma diye sana söylemedi mi? ben nstye bile sol yana yatarak bağlanıyorum artık hiç yatamıyorum sırtüstü.

slm kızlar

yaşasın bir bebeğimiz daha gelecek inşallahzemuszemus hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?

sattan 10 gün önce alınıyor diye duymuştumm ben ama bilemiyorumm...39.hafta sayılıyor 38+4 çok da erken deil.sonuçta gelişimleri 36.haftada tamamlandı.şimdi sadece yağ depoluyorlar...

bizldiğim kadarı ile senin bebekte tosuncuktubence bir problem olmaz eşin ne istiorsa öyle olsun hem hafta sonunu bağlamış olursunuz süper olurŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…