çok cici olmuşlar canım güle güle dağıt inşallahh...
ınsallah bızım hastanedılerde emzırmeyı falan gosterıp ılgılenırler
okadar ılgılı bı hastane degıl zaten devlet hastanesı gıbı yogun bıyer
en yakın ve uygun hastane oldugu ıcın bıde drunu tavsıye ettıler ondan tercıh ettım bakalım hayırlısı
biraz da sana bağlıymış bol bol hemşireleri çağırıp çekinmeden bebek bakımını sorup öğrenmek lazım....onlar bir yere kadar gösteriyorlar sonrasında beceremediğin anda hemen çağırıp nasıl yapacağını sormak lazım..kısacası ağlamayana meme yok durumu gibi birşey..gösterirler bence hangi hastane olursa olsun yeter ki sen de çekinmeden bebek bakımını sor...
hadı bakalım allah kurtarsınslm kızlar
birazdan nst için hastaneye gidicem biraz sancım var gibi ama gaz sancısınada benziyo
ayırt edemiyorum tam olarak belkide doğurup gelirim kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum şekerler bayyyyyyy
sırt ustu yatmanın bı sakıncası varmıymıs haberım yoktu
bebege zararımı var sırt ustu yatmanın merak ettım sımdı
yuzustu yatmak zaten mumkun degılde sırtustu yatmanın zararlı oldugunu duymamıstım
ınsallah bızım hastanedılerde emzırmeyı falan gosterıp ılgılenırler
okadar ılgılı bı hastane degıl zaten devlet hastanesı gıbı yogun bıyer
en yakın ve uygun hastane oldugu ıcın bıde drunu tavsıye ettıler ondan tercıh ettım bakalım hayırlısı
bolbol yuru merdıven cık
bende sımdı pazara gıdıcem
slm
gecmıs olsun
sende bol bol yuru merdıven cık
ben bulursam bıde hurma alıcam dogumu tetıklıyormus
bakalım hayırlısı
slm kızlar
birazdan nst için hastaneye gidicem biraz sancım var gibi ama gaz sancısınada benziyo
ayırt edemiyorum tam olarak belkide doğurup gelirim kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum şekerler bayyyyyyy
kızlar biz geldikkk
biz geldikkk kızlarrrrzemuszemus
hoşgeldinizzz :dance:
kızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?
bizldiğim kadarı ile senin bebekte tosuncuktukızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?
şaka maka 38. haftaya girmişim yahuuueyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?