izmirde zaten 1 gece kalınıyor burda 2 gece . geç saate kadar kalırlar ama emzirmeyle ilgili bebeğin altının temizlenmesiyle ilgili filan artı senin bakımın tuvaletin hemşirenin çağırılması arada yani anne gibisi olmaz die düşünüyorum. benim eşim de zaten ben kalmam diyor. gece 11e kadar filan kalırlar sonra babamla eve döner onlar.
benim eşim kalacak çünkü diğer seçenek yok.
evet evet anne daha uygun bu iş için kesinlikle.
izmirde de hastanesine göre değişiyor kalacağın gün. hepsinde bir gece değil...
bizde henüz hastane seçmediğimizden bilemiyorum bunu. yarın netleşecek inşallah...
benim doktorum 2 gece kalmanın özellikle sarılık değeri ve annenin emzirme problemi açısından daha doğru olduğunu söyledi. ama anadoluda 1 gece kalmalı doğumların fiyatları aşağı çekmek maksadıyla yapıldığını aslında çok doğru olmadığını söyledi. ekstra 1 gece kalma bedelinin ödenip 2 gece kalmak gerektiğini söyledi ama tabi bunlar onun fikri. iyi hissetmeyle alakalı iyiysen nie 2 gece kalasın ki. ama burda paket öyle sen 1 gece kalsan da aynı para 2 gece kalsan da.
aslında benimde mantığım 2 gece kalmanın daha uygun olacağını söylüyor.
doktorumla konuşacağım bu konuyu bu hafta. onunda fikrini almak isterim.
bir kaç hastaneden fiyat aldık direk tek gece fiyatı verdiler. ama araştırdım 2 gece kalınan hastanelerde var. bakalım onlarlada bir görüşelim...
benim doktorum 2 gece kalmanın özellikle sarılık değeri ve annenin emzirme problemi açısından daha doğru olduğunu söyledi. ama anadoluda 1 gece kalmalı doğumların fiyatları aşağı çekmek maksadıyla yapıldığını aslında çok doğru olmadığını söyledi. ekstra 1 gece kalma bedelinin ödenip 2 gece kalmak gerektiğini söyledi ama tabi bunlar onun fikri. iyi hissetmeyle alakalı iyiysen nie 2 gece kalasın ki. ama burda paket öyle sen 1 gece kalsan da aynı para 2 gece kalsan da.
istanbulda bazı hastanelerde 3 gece kalınıyor sezeryandan sonra..bence ne kadar uzun süre bebeğin ve senin bakımın yapılıp eve gönderilirsen o kadar iyi sonuçta bebekle hemşireler ilgileniyorlar sürekli,emzirilmesi altı değişmesi..yani diyelim çok yorgun düştün ve bebek sürekli ağlıyor, hemşirelerden rica ediyorsun onlar bebeği odadan alıyorlar sen uyuyorsun..bence uzun süre kalıp kendine gelip çıkmak daha iyi hastaneden..ben bu refakatçi işinde de hemşirelere güveniyorum ama yine de bilemem tabii..benim doğum yapacağım yerde hemşireler çok ilgiliymiş emzirmeyi öğretmeden hastaneden çıkamıyormuşsun ve birkaç gün sonra eve gelip ne durumdasın kontrol ediyorlarmış..
evet aynen doktor da bana aslında 3 gündü eskiden daha doğruydu anne ve bebek tam birbirine alışıp tam eğitilip her türlü baqkımı sağlık kontrolü yapılıp öyle gönderliliyordu ama rekabet sebebiyle 2 güne çektiler dedi. benim arkadaşım 3 gece kalmış bebeği emmiyormuş çok uğraşmış hemşireler 3 gün boyunca ama 3 gün de sıkıntı verir yaa sonuçta hastane odası 2 gece bana daha makul geldi.
Bugünü saymazsak son 5 günüm...
Aa unutmadan şu bebek şekerlerimin fotosunu ekliyim
aslında tulum daha iyi emniyetli olması açısından..
amin canım sağolçok güzel olmuşlar canım...
allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin...
ben de duyuyorum o sesleri ama gaz die düşünüyodum ama şüoheleniyodum gaz gurultusuna da benzemiyo diye bebekten mi geliyomuş.
ne bileyim valla ben de anlamadım arada geliyor sesler.bende ses duyuyordum. ama emin olamamıştım. bebekten mi geliyor ki onlar gerçekten?
çok eneresan yaw
Bence ilk gece anne kalmalı.kızlar peki bu refakatçi işi nasıl olacak ? bildiğim kadarı ile tek refakatçi kalabiliyor ama annem ve eşim arasında acayip kararsız kaldım şu açıdan annelerimiz bize daha iyi bakar ilk gece özellikle sezeryan için ama eşlerin de ilk gece kalmak hakkı sonuçta ailece ilk gecemiz olacak düşünsenize...yani anne mi eş mi kalmalı ilk gece acaba ? ikinci gece de diğeri kalır ama ilk gece hangisi kalacak sizinle ? eşi kalacak olan var mı ?
çok güzeller..neşe içinde dağıtalım inş.:Saruboceq:Bugünü saymayalım, benimde son 5 :)
Bende ekleyeyim..Kızımın bebek şekeri
slm herkese nasılsınız kızlar?
geçmişi okuyamadım çokk uzun.herkes iyidir inş.
benimm boğazım çok kötü olmuş.doğum öncesi bi bu eksikti.inş. iyileşirim tez zamanda.
bana öyle geliyo ki benim oğlum 40 haftayı geçicek öyle gelicek..sağlıkla gelsin hepimizin bebeği inşallah:Saruboceq:
Bu hafta ve onumuzdekı hafta : Gull , melatk , denizgunes , yavsib doguma gırecek dıy mı baska var mı yanı tam 4 bebıs gelicek hayırlısıyla ..
saga ya da sola yatman gerekiyor canim ama sirt ustu ya da yuz ustu sakin yatma.Bazen bende uyandigimda kendimi sirtustu yatmis buluyorum ama hemen yana donuyorum.
ınsallah bızım hastanedılerde emzırmeyı falan gosterıp ılgılenırleristanbulda bazı hastanelerde 3 gece kalınıyor sezeryandan sonra..bence ne kadar uzun süre bebeğin ve senin bakımın yapılıp eve gönderilirsen o kadar iyi sonuçta bebekle hemşireler ilgileniyorlar sürekli,emzirilmesi altı değişmesi..yani diyelim çok yorgun düştün ve bebek sürekli ağlıyor, hemşirelerden rica ediyorsun onlar bebeği odadan alıyorlar sen uyuyorsun..bence uzun süre kalıp kendine gelip çıkmak daha iyi hastaneden..ben bu refakatçi işinde de hemşirelere güveniyorum ama yine de bilemem tabii..benim doğum yapacağım yerde hemşireler çok ilgiliymiş emzirmeyi öğretmeden hastaneden çıkamıyormuşsun ve birkaç gün sonra eve gelip ne durumdasın kontrol ediyorlarmış..
bolbol yuru merdıven cıksuhenza canım sseninle günlerimz çok yakın.bende hala tık yok.dün nstye girdim sancı hç yok en fazla 20ye çıkıyo.sende varmı belirtiler?
benim paşamın yeri rahat anlaşılan.hiç çıkası gelmiyo
slm herkese nasılsınız kızlar?
geçmişi okuyamadım çokk uzun.herkes iyidir inş.
benimm boğazım çok kötü olmuş.doğum öncesi bi bu eksikti.inş. iyileşirim tez zamanda.
bana öyle geliyo ki benim oğlum 40 haftayı geçicek öyle gelicek..sağlıkla gelsin hepimizin bebeği inşallah:Saruboceq:
Nasıl kızlar?
çok cici olmuşlar canım güle güle dağıt inşallahh...
Nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?