bizldiğim kadarı ile senin bebekte tosuncuktubence bir problem olmaz eşin ne istiorsa öyle olsun hem hafta sonunu bağlamış olursunuz süper olurŞeniz
sattan 10 gün önce alınıyor diye duymuştumm ben ama bilemiyorumm...39.hafta sayılıyor 38+4 çok da erken deil.sonuçta gelişimleri 36.haftada tamamlandı.şimdi sadece yağ depoluyorlar...
doğru 39 hafta sayılıo ama ben geriden geliommeyvahedigeldismilekorkudansırnaşık şey38+0dan sonra 39.hafta sayılmıyor mu yaaa? acaba ben mi yanlış biliyorumm...CADIARZU
kızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?
şimdi okudum nette diyordu artık bebeğiniz fazla kilo almaz diooevet bebeğim geçen hafta cumartesi günü 3,5kg 52cmdi aslında38+4ten sonraya kalırsak iyice büyücek zaten artık karar aldık ama birden çocuğun hiç gelesi yok keyfi yerinde alıyoruz die huzursuz oldum.doktor da 19unda alsaydık 2 gün daha dursaydı dedi önce sonra ağrılarım olunca tamam 16sında cuma alalım o zaman dedi şimdi anestezi uzmanıyla görüştüm de birden heyecanlandım.
şimdi okudum nette diyordu artık bebeğiniz fazla kilo almaz dioo
evet bebeğim geçen hafta cumartesi günü 3,5kg 52cmdi aslında38+4ten sonraya kalırsak iyice büyücek zaten artık karar aldık ama birden çocuğun hiç gelesi yok keyfi yerinde alıyoruz die huzursuz oldum.doktor da 19unda alsaydık 2 gün daha dursaydı dedi önce sonra ağrılarım olunca tamam 16sında cuma alalım o zaman dedi şimdi anestezi uzmanıyla görüştüm de birden heyecanlandım.
doğru 39 hafta sayılıo ama ben geriden geliommeyvahedigeldismilekorkudansırnaşık şey
ilk günlerde hep önden söylüyordum şimdi geriden sölüommmdelikafadulden
kızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?
drun ne dediyse doğrudur gülüm.sonuçta ağrında olsa 2 hafta sabret dedi sana.eğer o da erken gelmesi taraftarı olsaydı belki daha erken bi tarih verirdi.2gün çok da bişiy değiştirmez zaten bebişimz tombiş olucak inş
sıkma canını sen.dr sonuçta senin iyiliğini düşünüyordur.çağan egemiz demek güzel gelişti ki dr amcası alma kararı aldı...
ben de kendimden şüphe ettim.acaba yanılıo muyum die.üzülcektim şahsen ben 37.haftada olduğumu düşünseydim çünkü bir an önce zaman aksın da kavuşayım istiyormm bebeğime...:lepi:
valla kimseyi ilgilendirmez benceeltimin oğlu 57 cm ve 4100 gr doğmuştu. ve normal doğum yapmıştı. ben sezaryan olursam şimdi kıyaslama yaparlarmı acaba. iri bir çocuğu normal doğurdu ben 3 kg lık çocuğu sezaryan doğurcam. ama bu kimseyi ilgilendirmez di mi? sonuçta benim tercihim bu.
eltimin oğlu 57 cm ve 4100 gr doğmuştu. ve normal doğum yapmıştı. ben sezaryan olursam şimdi kıyaslama yaparlarmı acaba. iri bir çocuğu normal doğurdu ben 3 kg lık çocuğu sezaryan doğurcam. ama bu kimseyi ilgilendirmez di mi? sonuçta benim tercihim bu.
eltimin oğlu 57 cm ve 4100 gr doğmuştu. ve normal doğum yapmıştı. ben sezaryan olursam şimdi kıyaslama yaparlarmı acaba. iri bir çocuğu normal doğurdu ben 3 kg lık çocuğu sezaryan doğurcam. ama bu kimseyi ilgilendirmez di mi? sonuçta benim tercihim bu.
:1hug:çok saol canım yaa moral verdin ayy inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım. ismine tam da alışamadık sen çağan egemiz deyince garip geldi birden. oğlum benim sağlıkla gelsin kucağıma inşallahhh:Saruboceq:
erken değil canım benim de 38 + 5 de alınacak..bana dediği de 38 sonuna doğru veya 39 başında alıyorum demişti..
ben yenidoğan sünneti düşünüyorum ama eşim tutturdu doğar doğmaz değil de 4-5 gün sonra topuk kanı aldırmak ve kontrol için yine hastaneye götürcekmişiz ya o zamana randevu alıp o gün yaptırcakmışız. hastanedeyken zor olurmuş. öyle yapçaz sanırım. çünkü tvde bir prof açıklama yapmış ilk 7 gün yapılmaması iyi olur diye ama ben cerrahla konuştum 24 saat sonra yapılabilir sakıncası yok dedi.
aminn cnmmm sağ salim kavuşuruzz hepimiz allahın izniyle...ben 6 aydan beri ismiyle hitap ediyorumm kızıma ve çağan ege ye de öyle hitap etmek istedimm..ismiyle yaşasın hayırlı bi ewlat olur inşş:Saruboceq: yakışıklı damadım benimm:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?