2010 Temmuz Anneleri : )

bizldiğim kadarı ile senin bebekte tosuncuktubence bir problem olmaz eşin ne istiorsa öyle olsun hem hafta sonunu bağlamış olursunuz süper olurŞeniz

sattan 10 gün önce alınıyor diye duymuştumm ben ama bilemiyorumm...39.hafta sayılıyor 38+4 çok da erken deil.sonuçta gelişimleri 36.haftada tamamlandı.şimdi sadece yağ depoluyorlar...

evet bebeğim geçen hafta cumartesi günü 3,5kg 52cmdi aslında 38+4ten sonraya kalırsak iyice büyücek zaten artık karar aldık ama birden çocuğun hiç gelesi yok keyfi yerinde alıyoruz die huzursuz oldum.doktor da 19unda alsaydık 2 gün daha dursaydı dedi önce sonra ağrılarım olunca tamam 16sında cuma alalım o zaman dedi şimdi anestezi uzmanıyla görüştüm de birden heyecanlandım.

38+0dan sonra 39.hafta sayılmıyor mu yaaa? acaba ben mi yanlış biliyorumm...CADIARZU
doğru 39 hafta sayılıo ama ben geriden geliommeyvahedigeldismilekorkudansırnaşık şey
ilk günlerde hep önden söylüyordum şimdi geriden sölüommmdelikafadulden

bence erken değil canım. doktorun zaten ok dediyse sorun olmaz.
bebişin çoktan dış ortamda yaşayacak konuma geldi.
endişe etme, hayırlısı herşeyin...

şimdi okudum nette diyordu artık bebeğiniz fazla kilo almaz dioo

şimdi okudum nette diyordu artık bebeğiniz fazla kilo almaz dioo

evet kemik gelişimine göre ölçüm yapıyolar ya kemikleri uzadıkça kilo alıyomuş gibi görünüyor ultrasonda kemik gelişimi durduğu için de kilo almamış gibi görünüyor ama aslında bebek kilo alırmış sadece ultrasonda biz göremezmişiz ama önceki kilosu da zaten normal kilosuna göre fazla oluyomuş filan zaten tam da tutmuyo ultrason kilosuyla gerçek kilosu. kısmet.

drun ne dediyse doğrudur gülüm.sonuçta ağrında olsa 2 hafta sabret dedi sana.eğer o da erken gelmesi taraftarı olsaydı belki daha erken bi tarih verirdi.2gün çok da bişiy değiştirmez zaten bebişimz tombiş olucak inş
sıkma canını sen.dr sonuçta senin iyiliğini düşünüyordur.çağan egemiz demek güzel gelişti ki dr amcası alma kararı aldı...

doğru 39 hafta sayılıo ama ben geriden geliommeyvahedigeldismilekorkudansırnaşık şey
ilk günlerde hep önden söylüyordum şimdi geriden sölüommmdelikafadulden

ben de kendimden şüphe ettim.acaba yanılıo muyum die.üzülcektim şahsen ben 37.haftada olduğumu düşünseydim çünkü bir an önce zaman aksın da kavuşayım istiyormm bebeğime...:lepi:

flowersun çağan ege azcık daha durursa 55cmi bulucakk kıızz
ayy yerimm ben o küçükk erkeğiiikaydirigubbakcemile3
kızıma mı alsam napsamm:jeyyar:

valla flower senin sezeryandan sonra ben normal bekleyeceğim sat a göre 20 temmuz görünüyor benim bebişde tosuncuk gözüküyor bu seferde korkuyrom ya normal yapamazsam diye ama kararlıyım bakalım:Saruboceq:

eltimin oğlu 57 cm ve 4100 gr doğmuştu. ve normal doğum yapmıştı. ben sezaryan olursam şimdi kıyaslama yaparlarmı acaba. iri bir çocuğu normal doğurdu ben 3 kg lık çocuğu sezaryan doğurcam. ama bu kimseyi ilgilendirmez di mi? sonuçta benim tercihim bu.

erken değil canım benim de 38 + 5 de alınacak..bana dediği de 38 sonuna doğru veya 39 başında alıyorum demişti..

:1hug:çok saol canım yaa moral verdin ayy inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım. ismine tam da alışamadık sen çağan egemiz deyince garip geldi birden. oğlum benim sağlıkla gelsin kucağıma inşallahhh:Saruboceq:

valla kimseyi ilgilendirmez bencelaf söyleyene ben olsam ağzının payını veririm.

illaki kıyas yapacaklar.... ama sen tıka kulaklarını. bu kararın bebeğin boyutları ile ne ilgisi var? sezeryana karar verenlerin bebekleri hep iri mi oluyor? boşverr... karar senin kararın kimse karışamaz...
insanlar bayılır kıyas yapmaya bu hep böyledir....

a.s tabiiki ilgilendirmezzz istediğin gibi doğurursun bebeğini kime neee.

aminn cnmmm sağ salim kavuşuruzz hepimiz allahın izniyle...ben 6 aydan beri ismiyle hitap ediyorumm kızıma ve çağan ege ye de öyle hitap etmek istedimm..ismiyle yaşasın hayırlı bi ewlat olur inşş:Saruboceq: yakışıklı damadım benimm:jeyyar:

Evet cnm ben de okudum erkek bebekler çişini yapabılıyor mu fılan onlarak bakmak lazımmıs bende hastaneden cıktıktan sonra 5-6 gun sonra dusunuyorum zaten benım gıttıgım hastaneden cok pahallı başhekim yapıyormus 500 ytl ye ben Nisa Hastanesi yada İlgi Hastanesi gibi bi yerde 250 civarına bulmaya calısıcam .

valla görüşesim geldi senle şimdi. yazın foçaya beklerim bak. beşik kertmesi yapalım yavruları...şaka bi yana valla beklerim tanışsınlar. sahil kenarında şöle türk kahvesi içeris nefiss.

başver gülümm kim ne derse desin.sen tıka kulaklarını bebğinin tadını çıkar...ohh mis gibi kokar o doğunca.kokusunu çek içine gül kokuluunun.kim ne derse dedinn salla gitsinnnzemuszemus

yaparlarsa yapsınlar boşver sen kendine bak..vucut senin ister sezeryan olursun ister normal doğurursun kime ne di mi ama..hiç o güzel kafana takma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…