valla görüşesim geldi senle şimdi. yazın foçaya beklerim bak. beşik kertmesi yapalım yavruları...şaka bi yana valla beklerim tanışsınlar. sahil kenarında şöle türk kahvesi içeris nefiss.
eltimin oğlu 57 cm ve 4100 gr doğmuştu. ve normal doğum yapmıştı. ben sezaryan olursam şimdi kıyaslama yaparlarmı acaba. iri bir çocuğu normal doğurdu ben 3 kg lık çocuğu sezaryan doğurcam. ama bu kimseyi ilgilendirmez di mi? sonuçta benim tercihim bu.
saolun canım birden öyle panik oldum nedense. ma nolcak hiçbişey olmaz Allahın izniyle.
Evet cnm ben de okudum erkek bebekler çişini yapabılıyor mu fılan onlarak bakmak lazımmıs bende hastaneden cıktıktan sonra 5-6 gun sonra dusunuyorum zaten benım gıttıgım hastaneden cok pahallı başhekim yapıyormus 500 ytl ye ben Nisa Hastanesi yada İlgi Hastanesi gibi bi yerde 250 civarına bulmaya calısıcam .
ben cerrahi hastanesinde cem kara ile görüştüm. bikaç arkadaşım ona yaptırdı bu konuda iyiymiş die duydum. kendim de görüştüm çok iyi açıkladı bana herşeyi. çok tatlı bir adam güven veri bana. ama cerrahide yenidoğan sünneti 1000tl. ben sonra medipolde doğum yapmaya karar verdim bir baktım cem kara medipolde de çalışpıyor ve fiyatı 250+kdv aynı doktor nie fazla para vereyim medipolde yaptırıcam bebeğin ssksını yaptırırsan 250+kdv yaptırmazsan 300+kdv. tavsiye ederim.
eltimin oğlu 57 cm ve 4100 gr doğmuştu. ve normal doğum yapmıştı. ben sezaryan olursam şimdi kıyaslama yaparlarmı acaba. iri bir çocuğu normal doğurdu ben 3 kg lık çocuğu sezaryan doğurcam. ama bu kimseyi ilgilendirmez di mi? sonuçta benim tercihim bu.
Medipol hastanesi nerde tabi bilindik tavsiye edılen bi yeri tercih ederim sonucta onemli bisey sunnet : )) Ben de bi arastırayım orayı fiyati iyiymis baya ..
kızlar bişi sorcam;
erkek bebek sancısı belden
kız bebek sancısı kasıktan vururmuş doğrumu_:uhm:
valla kocakarı lafları denilir ya bende öyle duydum doğum yapmışlara hep sordum hepsinde de tutttuu kafamçokkarıştıilk defa duydum. bilmem:uhm:
ay ne güzel vallahihoyyytbizim hastanede de normal doğum 1.000 sezeryan 1.900 epidural falan kaç bilmiyorum.dün arkadaşımla görüştük.sezeryan yapacaktı daha vardı doğuma da.burda izmirde yapacaktı doğumu.2000 istemiş dru.manisaya annesine gezmeye gitmiş.orda bi tutuyo sancı.normalle yapmış üstelik doğum ewinde ve sgk karşılamış masrafı...2000 le ne yapsam deyip duruyorduukaydirigubbakcemile3
bakalım biz nolcaz...
dün arkadaşımla görüştük.sezeryan yapacaktı daha vardı doğuma da.burda izmirde yapacaktı doğumu.2000 istemiş dru.manisaya annesine gezmeye gitmiş.orda bi tutuyo sancı.normalle yapmış üstelik doğum ewinde ve sgk karşılamış masrafı...2000 le ne yapsam deyip duruyorduukaydirigubbakcemile3
bakalım biz nolcaz...
bende varımmmm p.tesi kısmetse...
senin kide tutttuu..demekkii doğrusempatiksalakcinnioğlumda sancı belimden tuttu benm.hatta sancıyı ben bilmiodum.hastaneye gittik belim ağrıyo çok günüme var daha die.3cm açılma var geç dedilerdikaydirigubbakcemile3
ama kızda nasıl olur bilemem...
kızlar bişi sorcam;
erkek bebek sancısı belden
kız bebek sancısı kasıktan vururmuş doğrumu_:uhm:
oğlumda sancı belimden tuttu benm.hatta sancıyı ben bilmiodum.hastaneye gittik belim ağrıyo çok günüme var daha die.3cm açılma var geç dedilerdikaydirigubbakcemile3
ama kızda nasıl olur bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?