2010 Temmuz Anneleri : )

valla görüşesim geldi senle şimdi. yazın foçaya beklerim bak. beşik kertmesi yapalım yavruları...şaka bi yana valla beklerim tanışsınlar. sahil kenarında şöle türk kahvesi içeris nefiss.

allah bi mani vermezse gelicemm hep aklımda.bebeler ele avuca gelsnn sahil kıyısında bi kahve keyfi yaparzz:lepi:

boşver canım yaa kimi ne ilgilendirir?
beden senin bedenin sonuçta hangisi aklına yatıyosa öyle doğurursun

saolun canım birden öyle panik oldum nedense. ma nolcak hiçbişey olmaz Allahın izniyle.

canım eğer drun problem görseydi diretirdi 19unda alıcam diye.
zaten normalde de bu haftalarda doğum normal sayılıyo..
hayırlısı ile kucağına alırsın inş.

ben cerrahi hastanesinde cem kara ile görüştüm. bikaç arkadaşım ona yaptırdı bu konuda iyiymiş die duydum. kendim de görüştüm çok iyi açıkladı bana herşeyi. çok tatlı bir adam güven veri bana. ama cerrahide yenidoğan sünneti 1000tl. ben sonra medipolde doğum yapmaya karar verdim bir baktım cem kara medipolde de çalışpıyor ve fiyatı 250+kdv aynı doktor nie fazla para vereyim medipolde yaptırıcam bebeğin ssksını yaptırırsan 250+kdv yaptırmazsan 300+kdv. tavsiye ederim.

Medipol hastanesi nerde tabi bilindik tavsiye edılen bi yeri tercih ederim sonucta onemli bisey sunnet : )) Ben de bi arastırayım orayı fiyati iyiymis baya ..

bu arada benim bebeğim iri ama 3 kilonun altı olsaydı da sezeryan yapçaktım ben en baştan beri koymuştum kafaya sezeryanı. aksini düşünmedim hiç, boşver kimseyi ilgilendirmez kimse de bişi diyemez. bana da diyolar eltim epiduralle sezeryan yapmış hava kabarcığı kalmış hastanelik olmuş epiduralle yapma sakın genel anesteziyle yap diyor görümcem diyorum o küçük bir ilçede yapmış bilememişlerdir ben epidurali deniycem. bişi olmaz benim bütün arkadaşlarım epiduralle doğurdu hiçbişey de olmadı. boşver herkes bişi sölüyor da takmamak lazım.

kızlar bişi sorcam;
erkek bebek sancısı belden
kız bebek sancısı kasıktan vururmuş doğrumu_:uhm:

Medipol hastanesi nerde tabi bilindik tavsiye edılen bi yeri tercih ederim sonucta onemli bisey sunnet : )) Ben de bi arastırayım orayı fiyati iyiymis baya ..

koşuyolunda e5 kenarında canım, çok iyi ve tavsiye edilen bir hastane.internetten bakabilirsin. doktoruna da sor istersen bilir mutlaka.

flowersun doktor ne derse onu yap derim ben..
gerçi siz de öyle yapıyorsunuz da..
hayırlısı olsun..

Sonbahar boşver ne alaksı var ya..sen normal doğurdun ben sezeryan falan filan..

dün arkadaşımla görüştük.sezeryan yapacaktı daha vardı doğuma da.burda izmirde yapacaktı doğumu.2000 istemiş dru.manisaya annesine gezmeye gitmiş.orda bi tutuyo sancı.normalle yapmış üstelik doğum ewinde ve sgk karşılamış masrafı...2000 le ne yapsam deyip duruyorduukaydirigubbakcemile3
bakalım biz nolcaz...

bana da geçen gün bir komşum neden özelde doğum yapıyorsun da bilmem ne de. para tuzağı da vs vs..akannehir

ayyy bir uzattı bir uzattıakannehir, diycektim ki '' kardeşim sana ne ya, benim param çok
(mesela yani:))),naniknanikharcycak yer mı bulamıyorum var mı diyceğin, keyif benim para benim, sana mı düştü derdi?''''

ne gereksiz konuşn insanlar var ya.:mymeka:.

oğlumda sancı belimden tuttu benm.hatta sancıyı ben bilmiodum.hastaneye gittik belim ağrıyo çok günüme var daha die.3cm açılma var geç dedilerdikaydirigubbakcemile3
ama kızda nasıl olur bilemem...

ay ne güzel vallahihoyyytbizim hastanede de normal doğum 1.000 sezeryan 1.900 epidural falan kaç bilmiyorum.

doktoru 2000tl mi istemiş? akannehir
bu sadece doktor parası mı, hastane hariç yani????
dudağım uçukladı. bizde perşembe konuşacağızda doktorumla fiyatı... korktum birden...
benimde annem manisada. bende gitsem doğurur muyum ki? :roflol:

oğlumda sancı belimden tuttu benm.hatta sancıyı ben bilmiodum.hastaneye gittik belim ağrıyo çok günüme var daha die.3cm açılma var geç dedilerdikaydirigubbakcemile3
senin kide tutttuu..demekkii doğrusempatiksalakcinni

kızlar bugün benim bebiş çok hareketli gelcekmi netcek blmommeyvahedigeldismile
dün gecede sanırm yalancı sancıydı birden girdi yatağın içinde yüzüstü popom havada(hani küçük çocuklar uyurya onlar gibi)yattım eşimde sırtımı sıvazladı.rahatladım birazsengözlerimebaksanabeşim diyo ana kardeşimn küçüklüğüne benziosun dio oda öyl uyurdu diodelikafadulden

Benim bugun butun gun belim agrıdı regl gibi demek ki bende de oyle olucak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…