2010 Temmuz Anneleri : )

herşey içindeymiş nazom.benm ailem de manisada haftasonu ben de gitsem mi düşünmedim değil hanikaydirigubbakcemile3

Gull , melatk , denizgunes , yavsib ; gokçek; flowersun bu hafta ve onumuzdeki hafta dogum yapacak arkadaslarimız :teytey:

evet sıradakiler biziz..akannehir:lepi:

07,07,2010......Melahatk
08,07,2010....Gull ve Yavsib
12,07,2010.....deniz güneş ve gökcek
16,07,2010......flowersun

herşey içindeymiş nazom.benm ailem de manisada haftasonu ben de gitsem mi düşünmedim değil hanikaydirigubbakcemile3

herşey içindeyse çok değil aslında. ben 3500leri duydumm...

aaa sizinkilerde mi manisada??? ne hoş... ben bu hafta sonu gidicem inşallah senide götüreyim.. delikafadulden

selam arkadaşlar doğum sözcüm yoktu hberi ben vereyim
kızım pazar günü spinal sezeryan ile dünyaya geldi

dua edin bize olur mu
ilk gün biraz sıkıntı yaşadık korkuttu beni ama şuan iyi çok şükür
bir dee süt problemimiz var hiç sütüm gelmiyo
teyzelerinden dua bekliyo kızım

kızlar ya ben göğüs uçlarımdan korkuyorum fazla yok acaba bebiş alırmı almazmı kafayı ona taktım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:sizinde öyle olup alan varmııı tecrübeli anneler

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..:teytey:

canım kıyamam ben size... maşallah 41,5 kere
dualarımız sizinle canım benim. sıkıntılı günleriniz çabuk geçsin inşallah....

kızlar ya ben göğüs uçlarımdan korkuyorum fazla yok acaba bebiş alırmı almazmı kafayı ona taktım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:sizinde öyle olup alan varmııı tecrübeli anneler

aynı durum benim içinde geçerli...
bende endişeleniyorum benimde çok ucu yoktur :çok üzgünüm:

maşallahh canım:)
inşallah bol bol sütün olur doyurursun kuzucuğunu:Saruboceq:

herşey içindeyse çok değil aslında. ben 3500leri duydumm...

aaa sizinkilerde mi manisada??? ne hoş... ben bu hafta sonu gidicem inşallah senide götüreyim.. delikafadulden

ailem herkes manisada cnm.ben izmirdeym eşimin işi gereği...
siz de mi manisalısınız?

gözün aydın canım...
allah analı babalı büyütsün bebeğini...:Saruboceq:
dualarımz seninle inş...opuyorumnanaktan

valla alamayacağına hazırlıklı ol bence. aventin göğüs ucu aplikatörü var small olanından al bir tane bulunsun. benim göğüs uçlarım içine kaçık küçük değil yok gibi bişey ben de kesin ememicek die düşünüyorum ama inşallah beni şaşırtırlar çünkü bazen süt ileri itiyormuş bebek te emmeye hevesliyse çekip çıkarıyormuş bakalım neler yaşıcaz. ama sen yanına almazsan hastane temin ediyor hesaba da yazıyorlar. ben aldım. bir de pompa aldım ben.

aynı durum benim içinde geçerli...
bende endişeleniyorum benimde çok ucu yoktur :çok üzgünüm:

Göğüs ucu yoksa evet bebiş zorlnıyormuş kızlar..
benim öyle sorunum yok o yüzden çözüm yollarını bilemicem..bilmiyorumkismile
ama eczanelerde emzirmek için göğüs ucu aparatları satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…