ailem herkes manisada cnm.ben izmirdeym eşimin işi gereği...
siz de mi manisalısınız?
gözün aydın canım...
allah analı babalı büyütsün bebeğini...:Saruboceq:
dualarımz seninle inş...opuyorumnanaktan
kızlar ya ben göğüs uçlarımdan korkuyorum fazla yok acaba bebiş alırmı almazmı kafayı ona taktım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:sizinde öyle olup alan varmııı tecrübeli anneler
ya çok istiyorum bebişim beni emsin yaaa çok kafaya takmaya başladım yaaaaaa inşallah alırlar yaaaavalla alamayacağına hazırlıklı ol bence. aventin göğüs ucu aplikatörü var small olanından al bir tane bulunsun. benim göğüs uçlarım içine kaçık küçük değil yok gibi bişey ben de kesin ememicek die düşünüyorum ama inşallah beni şaşırtırlar çünkü bazen süt ileri itiyormuş bebek te emmeye hevesliyse çekip çıkarıyormuş bakalım neler yaşıcaz. ama sen yanına almazsan hastane temin ediyor hesaba da yazıyorlar. ben aldım. bir de pompa aldım ben.
benim eşim de manisalı eşimin ailesi manisada hala ben de manisa lisesi ve şehirler ortaokulu mezunuyum. 6 sene manisada kaldım sonra geldim istanbula ün. için.
onu araştırdım ben ama zor işmiş ya:çok üzgünüm:Göğüs ucu satılıyor eczaneler de herseyin bi kolayı var cnm :)
selam arkadaşlar doğum sözcüm yoktu hberi ben vereyim
kızım pazar günü spinal sezeryan ile dünyaya geldi
dua edin bize olur mu
ilk gün biraz sıkıntı yaşadık korkuttu beni ama şuan iyi çok şükür
bir dee süt problemimiz var hiç sütüm gelmiyo
teyzelerinden dua bekliyo kızım
ya çok istiyorum bebişim beni emsin yaaa çok kafaya takmaya başladım yaaaaaa inşallah alırlar yaaaa
kızım azcık daha kurcalasak biz akraba çıkıcaz var yaaaŞeniz
ben de 6 sene oldu izmire geleli eşim narlıderede burda astb.manisadan geldm izmire.bakalım burdan da şarka gidicem nasip nerdeyseee...
ayy damadm bizdenmiş çok sevindimmm:jeyyar::roflol:
onu araştırdım ben ama zor işmiş ya:çok üzgünüm:
onu araştırdım ben ama zor işmiş ya:çok üzgünüm:
ailem herkes manisada cnm.ben izmirdeym eşimin işi gereği...
siz de mi manisalısınız?
benim eşim de manisalı eşimin ailesi manisada hala ben de manisa lisesi ve şehirler ortaokulu mezunuyum. 6 sene manisada kaldım sonra geldim istanbula ün. için.
benim babam manisalı. bende 1995 senesinden beri manisadaydım. 2000de izmire okumak için geldim. eşimle okulda tanışınca birdaha geri dönemedim zaten kaydirigubbakcemile3
ne güzel , çok sevindim seninde manisayla bir bağlantın varmış..niyeyse insan seviniyo...
gelirsen beklerim buralara... a.s
ılk defa duyuroum cok sasırdım haberım yoktu dr da soylemedı bıse bundan sora dıkkat edeyım ozaman tesekur ederımsırtüst yatmak hele ki son aylarda hem sana hem bebeğe çok zararlı canım. yani 5-10 dakkadan bişi olmuyormuş gerçi ama arkada bulunan ve kalbe temiz kan taşıyan 2 tane anadamara gebelik kesesi baskı yaptığı için kalbe ve beyne oksijen azalıyormuş ve vücut ta bebeğe giden oksijeni kesip anneye veriyormuş dolayısıyla bebek oksijensiz ve besinsiz kalıyormuş bu durum eğer çok uzun sürerse bebeğin kalbinde soru n olması riski varmış ama en büyük problem anne açısından annenin tansiyonu düşüyor ve işte bazı sorunlar baş gösterebiliyormuş. ama herkeste olacak die bişi yok bir de gece uyandınız baktınız sırtüstü yatıyosunuz endişe etmeyin diyorlar sadece uzun süre sırtüstü yatmayın son ayda diyorlar.doktorlar söyler aslında sırtüstü yatma diye sana söylemedi mi? ben nstye bile sol yana yatarak bağlanıyorum artık hiç yatamıyorum sırtüstü.
bens ezeryan yapsam hemen yaptırırdım cunku 37 haftayı gectıkkızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?
masallahevet bebeğim geçen hafta cumartesi günü 3,5kg 52cmdi aslında38+4ten sonraya kalırsak iyice büyücek zaten artık karar aldık ama birden çocuğun hiç gelesi yok keyfi yerinde alıyoruz die huzursuz oldum.doktor da 19unda alsaydık 2 gün daha dursaydı dedi önce sonra ağrılarım olunca tamam 16sında cuma alalım o zaman dedi şimdi anestezi uzmanıyla görüştüm de birden heyecanlandım.
benımde sat 27 temmuz ama genelde 7 gun önce gelıyorvalla flower senin sezeryandan sonra ben normal bekleyeceğim sat a göre 20 temmuz görünüyor benim bebişde tosuncuk gözüküyor bu seferde korkuyrom ya normal yapamazsam diye ama kararlıyım bakalım:Saruboceq:
tabı cnm herkes kendı bebegını ıstedıgı gıbı dogurur kıme neymıskı bu vucut sızın degılmıvalla kimseyi ilgilendirmez bencelaf söyleyene ben olsam ağzının payını veririm.
benim babam manisalı. bende 1995 senesinden beri manisadaydım. 2000de izmire okumak için geldim. eşimle okulda tanışınca birdaha geri dönemedim zaten kaydirigubbakcemile3
ne güzel , çok sevindim seninde manisayla bir bağlantın varmış..niyeyse insan seviniyo...
gelirsen beklerim buralara... a.s
benim eşim manisalı ben de manisada okudum ama 89 senesinde ün. için istanbula geldim annemler de sonra foçaya yerleşti.ama biz eşimle 4 yıl önce antalyada tanıştık o da istanbulda yanlız yaşıyodu ben de . manisalı da olmamız heralde yakınlaştırdı. tesadüf yani.
şimdi bayramlarda filan gidiyoz manisaya ama ben hala lise arkadaşlarımla buluşuyorum. hatta manisada kalanları ziyaret ettim gittiğimde. vefalıyımdır çok:))
hayatının en akılda kalıcı yılları manisada geçmiş... lise yılları gibisi var mı?
vefalı olman ne güzel... ömrünüzün sonuna kadar görüşürsünüz böylece...
bizde yazın hafta sonları falan gideriz foçaya... eski foçayı çok severim ben...
selam kızlar biz qeldik napıyosunuz bakalım
eylül ayında eskifoçada olucaz geliseniz beklerim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?