2010 Temmuz Anneleri : )

benim eşim de manisalı eşimin ailesi manisada hala ben de manisa lisesi ve şehirler ortaokulu mezunuyum. 6 sene manisada kaldım sonra geldim istanbula ün. için.

kızlar ya ben göğüs uçlarımdan korkuyorum fazla yok acaba bebiş alırmı almazmı kafayı ona taktım yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:sizinde öyle olup alan varmııı tecrübeli anneler

Göğüs ucu satılıyor eczaneler de herseyin bi kolayı var cnm :)

ya çok istiyorum bebişim beni emsin yaaa çok kafaya takmaya başladım yaaaaaa inşallah alırlar yaaaa

benim eşim de manisalı eşimin ailesi manisada hala ben de manisa lisesi ve şehirler ortaokulu mezunuyum. 6 sene manisada kaldım sonra geldim istanbula ün. için.

kızım azcık daha kurcalasak biz akraba çıkıcaz var yaaaŞeniz
ben de 6 sene oldu izmire geleli eşim narlıderede burda astb.manisadan geldm izmire.bakalım burdan da şarka gidicem nasip nerdeyseee...
ayy damadm bizdenmiş çok sevindimmm:jeyyar::roflol:

dualarımız seninle canım. Allah bebeğine ve sana sağlık uzun ömür versin inşallah.

süt olayını bence bu kadar takmayın kızlar.eğer ucu yoksa onun da çaresi var.sıkmayın canınızı sonuçta sıkılıp üzülünce sütte azalmalar meydana gelebiliyor.zaten ilk zamanlar şakır şakır süt gelmio.bebek ne kadar sık ve çok emerse çoğalıyr süt.ilkinde benmle bi hamile arkadaş vardı.hamileyken onun sütü vardı bense takır takırdım.doğuma anında bebeğimi getirirlerken bi baktım ki süt gelio.allahın mucizesidir doğum.o bize verdiyse bu emanet melekleri elbet rızkını da verrir.hiç sıkmayın canınızı...

ya çok istiyorum bebişim beni emsin yaaa çok kafaya takmaya başladım yaaaaaa inşallah alırlar yaaaa

süt gelmesi psikolojiyle bağlantılıymış canım bana bunu doktor söyledi. kesinlikle gelmicek die düşünmemek gerekiyormuş. sütüm gelicek emdiricem dicekmişsin.yoksa gelmezmiş ona göre. boşver bi şekilde zor mor emdiricez kerataları.

olumunekankayizsmile

onu araştırdım ben ama zor işmiş ya:çok üzgünüm:

papatya2010 da emdirememiş ama göğüsucu aplikatörüyle çok rahat emmiş oğlu şimdi de çıkmış göğüsuçları emdirebiliyomuş yani ıolumsuz düşünmemek lazım zor mor die. emecek çocuk emer her türlü inşallaahh.:Saruboceq:

onu araştırdım ben ama zor işmiş ya:çok üzgünüm:

Yok cnm yaa ben gozlerimle gordum bı arkadasım hazıran sonu dogum yaptı kızın ufak olan gogus ucları ıcıne kacıvermıs bebekte emmeyınce gogus ucu aldı . Onu takınca kocaman cıkıyor bı kac gun sonra zaten bebek ogrendı meraklanma cnm benım var ama ıcıne kacarsa bı kac gun kullanırım .

ailem herkes manisada cnm.ben izmirdeym eşimin işi gereği...
siz de mi manisalısınız?

benim babam manisalı. bende 1995 senesinden beri manisadaydım. 2000de izmire okumak için geldim. eşimle okulda tanışınca birdaha geri dönemedim zaten kaydirigubbakcemile3

ne güzel , çok sevindim seninde manisayla bir bağlantın varmış..niyeyse insan seviniyo...
gelirsen beklerim buralara... a.s

ewet ya çok seviniyor insan hemşerisini görünce.yolunuz düşerse bu tarafla hepinizi beklerim kızlar...

bize müsade.kızımla duşumuzu alalım ihtiyaçlarımızı almaaya gidicez çarşıya.akşama görüşürz kızlarr.öpüyorm hepiniziopuyorumnanaktan

bizde geldıkkkkk pazardan
sıcaktı hava
mıllet gene karnıma baktı dık dık
neyse tıngır mıngır yavascana geldım

ılk defa duyuroum cok sasırdım haberım yoktu dr da soylemedı bıse bundan sora dıkkat edeyım ozaman tesekur ederım
ya burdan ogrenmesem nolucak nıye anlatmıyo bu dr mıllet ı herseyı bılmem
gercı kadın cok yogun ama madem önemlı bıse demesı gerekırdı

bens ezeryan yapsam hemen yaptırırdım cunku 37 haftayı gectık
bundan sonra hersey normal sayılıyor
senınkı masallah tosuncuk oyuzden sen ıyı bıle bekledın bravo
masallah
hadı kurtul darısıda bızım basımıza
valla flower senin sezeryandan sonra ben normal bekleyeceğim sat a göre 20 temmuz görünüyor benim bebişde tosuncuk gözüküyor bu seferde korkuyrom ya normal yapamazsam diye ama kararlıyım bakalım:Saruboceq:
benımde sat 27 temmuz ama genelde 7 gun önce gelıyor
benım 20 temmuz senın 13 temmuzda gelebılır buyuk ıhtımalla bebekler
benım bebek 2 gun daha kalırsa aslan burcu olucak sanırım
fala ınanma falsız kalma demısler :))

valla kimseyi ilgilendirmez bencelaf söyleyene ben olsam ağzının payını veririm.
tabı cnm herkes kendı bebegını ıstedıgı gıbı dogurur kıme neymıskı bu vucut sızın degılmı

benim eşim manisalı ben de manisada okudum ama 89 senesinde ün. için istanbula geldim annemler de sonra foçaya yerleşti.ama biz eşimle 4 yıl önce antalyada tanıştık o da istanbulda yanlız yaşıyodu ben de . manisalı da olmamız heralde yakınlaştırdı. tesadüf yani.
şimdi bayramlarda filan gidiyoz manisaya ama ben hala lise arkadaşlarımla buluşuyorum. hatta manisada kalanları ziyaret ettim gittiğimde. vefalıyımdır çok:))

hayatının en akılda kalıcı yılları manisada geçmiş... lise yılları gibisi var mı?
vefalı olman ne güzel... ömrünüzün sonuna kadar görüşürsünüz böylece...
bizde yazın hafta sonları falan gideriz foçaya... eski foçayı çok severim ben...

eylül ayında eskifoçada olucaz geliseniz beklerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…