2010 Temmuz Anneleri : )

selam kizlar.. ben de bugun 38. haftaya girdim(37+0)
acaip sabirsizlaniyorum artik gelsin oglum diye ama sanirim bizimkinin de vaktinden once gelmeye niyeti yok..

hoşgeldiniz şekerler :dance:
iyilik sağlık bizden...
sizler nasılsınız?

saol şekerimzemuszemus arada bi sancılar qiriyo sempatiksalakcinniama oda normal artık allahım herkezin yardımcısı olsun inşallaahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol şekerimzemuszemus arada bi sancılar qiriyo sempatiksalakcinniama oda normal artık allahım herkezin yardımcısı olsun inşallaahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

o sancı durumu bende de var... ama dediğin gibi normal artık sanırım... ben yine de her sancıda saate bakar oldum eyvahedigeldismile

selam kizlar.. ben de bugun 38. haftaya girdim(37+0)
acaip sabirsizlaniyorum artik gelsin oglum diye ama sanirim bizimkinin de vaktinden once gelmeye niyeti yok..

selam tuubis..
seninle günümüz aynı. 1 gün var aramızda...
sende normal mi yapacaksın?

evet simdilik normal dusunuyorum bir terslik cikmazsa.. sen de mi normal yapacaksin??
Ben hafiften korkmaya basladim ama artik normal dedim geri donemiyorum..

Allah izin verirse benimde normal olacak. tabi bir terslik çıkmazsa. perşembe netleştireceğiz bakalım...
ben sezeryandan daha çok korkuyorum nedense ..
aman nasıl olursa olsun, bebişlerimiz ve biz sonunda sağlıklı olalımda :Saruboceq:

off kızlar mıdem azıma gelıyor yaa yedıgım bısey mı dokundu ne aksam hafif yiyim bari sımdıde Renie ıceyim ..

herkese selamlar...

biz geldik bugün deli gibi uyumuşum.

öğlen saat 12de uyandım. biraz kitap okuyayım dedim kitap okurken yine uyuya kalmışım.

dahada ayılamadım. bakalım gece uyuyabilecek miyiz?

herkese selamlar...

biz geldik bugün deli gibi uyumuşum.

öğlen saat 12de uyandım. biraz kitap okuyayım dedim kitap okurken yine uyuya kalmışım.

dahada ayılamadım. bakalım gece uyuyabilecek miyiz?

hoşgeldin uykucu anne lülülülülülü

14 temmuz spinal anestesi ile olcak kısmetse.benimki mecburiyetten ama kızım makat geliş

o zaman şöyle:akannehirakannehir:lepi:

07.07.2010/çarşamba....melahatk
08.07.2010/perşembe....gull ve yavsib
12.07.2010/pazartesi....deniz güneş ve Gökcek
14.07.2010/çarşamba....teachrofelt
16.07.2010/cuma ....flowersun

Arada sürpriz doğumlar da bekleniyorsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kızlar biz doktora gidiyoruz son kontrolum var bu akşam
gelince son haberleri yazarım by.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…