ay yok çıkmıcak bu çocukyeri rahat geldi heralde hastanede sancı mancı kalmadı
doktorun hesaplamasına göre cumartesi son gün o gün sabahtan tekrar gidicem bakalım o zaman doğurabilicem mi kaydirigubbakcemile3
Allah analı babalı buyutsun
ee son haftalardayız olacak okadar bence normaldoktor gayet iyi diyo da duyanlar nasıl doğurucan diyip korkutuyorlar insanı. ben herşeyiyle normal düşünüyorum ama çok kilolu olması korkutuyor. 3500 gr a razıyım:) senin de kanala girmemiş mi daha bebek
cok yorulsum ayaklarım sıstımaşallahben bugün naptım kahvaltı ettim uyudum burda yazıştım meyve yedim tv seyrettim yemek yedim eşimle balkonda sohbet ettim. benim hayatım da böyle geçiyo. bırak iş yapmayı pazara gitmeyi evden çıkamıyorum.evin içinde bile zorla dolaşıorum.
o vaktı gelınce 1 sn beklemez dıyorlar bakalım hayırlısıay yok çıkmıcak bu çocukyeri rahat geldi heralde hastanede sancı mancı kalmadı
doktorun hesaplamasına göre cumartesi son gün o gün sabahtan tekrar gidicem bakalım o zaman doğurabilicem mi kaydirigubbakcemile3
sıcaklardan ıyıce tenhalastı burasıbu gece kimse yok. ben de yatıyorum.iyi geceler.1 gün daha bittizemuszemus
iyi akşamlar kızlar
hepinizin bebişlere kavuşmasına azz kaldı
papatya 16 nın size selamı var
kızımıza kavuşmuş pek bi mutluydu
güzeller güzeli kızımız 15 günlük olmuş bile
ismi özge
hoşgeldin özge bebek
hadı gozun aydınKızlar biz de bu akşam son kontrolumuzu olduk..
Kızım 3500 gr civarı olmuş.herşe yolunda çok şükür.
Allah kısmet ederse pazartesi sabahı 9 da hastaneye giriş yapıcaz ve kızım doğacak:):Saruboceq:
eşim de sezeryana girebilirimiş biz sormadan söyledi doktor..
hadı gozun aydın
allah kurtarsın
darısıda basımıza
dogurup burayı terk eyleyenlerden olmazsın umarım
cunku dogurmamayanlar dogurmanın nasıl bıe oldugunu annelıgın nasıl oldugunu merak edıyoruz
bızıde bılgılendırın tecrubelerınızı payllasın
hepımız dogurduktan sonra yıne tecrubelerımızı paylasalım ıyı oluyor
dogurduktan sora sut sorunu meme sorunu uyuma vs gıbı baska bır topıkte yıne toplanalım ınsallah
melahatk.. sende durumlar nasıl..heyecan falan?
sabahtan mı sezeryan?
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..
sagol canım ya hayırlısıyla sabah saat 8 de dogum epidural sezeryan
ben heyecanlıyım pek caktırmasamda esimde benden heycanlı biraz önce kamera kaydı yaptık anı olsun diye
kızlar hepinize ii geceler hihoyyyt
günaydın arkadaslar
biraz sonra hastaneye dogru yola cıkıcagız iki kişi olarak gıttıgımız bu yoldan insallah allahım nasip ederse üç kişi olarak dönücegiz benim için dua edin. kendinize ve bebişlere iyi bakın ilk fırsatta yazmaya calışacagım cok öpüldünüz allaha emanet olun..
günaydın arkadaslar
biraz sonra hastaneye dogru yola cıkıcagız iki kişi olarak gıttıgımız bu yoldan insallah allahım nasip ederse üç kişi olarak dönücegiz benim için dua edin. kendinize ve bebişlere iyi bakın ilk fırsatta yazmaya calışacagım cok öpüldünüz allaha emanet olun..
yaa çok duygulandım ben şimdi. şu anda kavuşmuştur yavrusuna melahat arkadaşımız ama heralde sezeryan sonlanmamıştır henüz.Allah yardımcısı olsun.Allah bebeğine de anneye de sağlık sıhhat versin inşallah. ben öğleden sonra ararım melahati size de haber veririm arkadaşlar.
günaydın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?