2010 Temmuz Anneleri : )

bebısler 7 ye cıktı ne guzel kaydirigubbakcemile3ama ekım yazmıssın cnm tarıh kısmına :))

herkese selamlar...

biz geldik bugün deli gibi uyumuşum.

öğlen saat 12de uyandım. biraz kitap okuyayım dedim kitap okurken yine uyuya kalmışım.

dahada ayılamadım. bakalım gece uyuyabilecek miyiz?

Hosgeldin cnm baya senın ıcın gun yenı baslıyor ozaman :dance:

17.07.2010 a beni ekleyin kızlar hihoyyyt

Son düzenleme:
benımde annemler bu aksam yemege gelecekler
temızlık yaptım yemek yaptım yerlerı sıldım
cok yoruldum
sımdı dınlenıyorum
sabahta pazara gıtmıstım
hala besıgım gelmedı
araba gelınce gonderıcem dıyı dukkandakıler bılmıyorum bu satten sorada getırırlermı bakalım

slm arkadaşlar. bende bu sabah doktora gittim. nst ye de girdim. sancım yok bebeğin kalp atışları da gayet normal. doktor bebek doğum pozisyonunda ama kanala daha girmemiş yakınlarda doğum gözükmüyor, ay sonunu bulur doğumun dedi. ayrıca oğlum 3100 gr ve 48 cm olmuş. ay sonuna kadar 3500 gr olurmuş en az. nası doğurucam bilmiyorumbilmiyorumkismile

benımle hemen hemen herseyın ayno cıkmıs gıbı
senınle tamamen aynı durumdayım her bakımdan benımde 27 temmuz gozukuyor
epıdural normal dogum dusunuyorum ama son anda bellı oluyor bu ısler bılıyosun
benımde oglan 3 kılo cıvarında
nst de bıse cıkmadı
beklıyorum karnım burnumda

doktor gayet iyi diyo da duyanlar nasıl doğurucan diyip korkutuyorlar insanı. ben herşeyiyle normal düşünüyorum ama çok kilolu olması korkutuyor. 3500 gr a razıyım:) senin de kanala girmemiş mi daha bebek

maşallah ben bugün naptım kahvaltı ettim uyudum burda yazıştım meyve yedim tv seyrettim yemek yedim eşimle balkonda sohbet ettim. benim hayatım da böyle geçiyo. bırak iş yapmayı pazara gitmeyi evden çıkamıyorum.evin içinde bile zorla dolaşıorum.

Selam kızlar yemegı yedık kocam bana sırt masajı yaptı belım cok agrıyor . Bugun annem gelıcek dıye evı supurdum sıldım kapıları bıle sıldım . camasır yıkadım astım 2 posta baya yorulmusum .. Annem de otogara gelmek uzereymıs esım sımdı onu almaya gıdıcek .. Belım sırtım regl agrısı gıbı agrıyor ama kesınlıkle pencere yuzunden oldu cunku esımde aynı sekılde ben artık gece uyumaya yakın kapatmayı dusunuyorum pencereyı ..

doktor gayet iyi diyo da duyanlar nasıl doğurucan diyip korkutuyorlar insanı. ben herşeyiyle normal düşünüyorum ama çok kilolu olması korkutuyor. 3500 gr a razıyım:) senin de kanala girmemiş mi daha bebek

Benım bebek 3200 cıvarıymıs ama 38. haftadayım 3500 kıloyu gecmezse ıyı valla ben boyle beklıyorum normal dogumu ınsallah son anda bı aksılık cıkmaz yaa 12 temmuza kadar dogurmazsam kontrolum var yıne bakalım nolucak herkes tarıhlerını aldı bıde bekleyenler var yanı bızler bakalım bız napıcaz : )

yaşasın bir bebeğimiz daha gelecek inşallahzemuszemus hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hadı bakalım allah kurtarsın
aman altı ustu 1 gun degılmı bende artık hayırlısıyla dogurup kurtulmak ıstıyorum hemen

ay yok çıkmıcak bu çocuk yeri rahat geldi heralde hastanede sancı mancı kalmadı
doktorun hesaplamasına göre cumartesi son gün o gün sabahtan tekrar gidicem bakalım o zaman doğurabilicem mi kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar
hepinizin bebişlere kavuşmasına azz kaldı
papatya 16 nın size selamı var
kızımıza kavuşmuş pek bi mutluydu
güzeller güzeli kızımız 15 günlük olmuş bile
ismi özge
hoşgeldin özge bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…