kızlar tünaydın
şimdi doktordan geldim
benim bugün 41 hafta oldu bebek hala doğum kanalına girmediği ve için sezeryan kararı verildi
yarın sabah sezeryan olucam .
yarın bu saatlerde kısmetse kızım kollarımda olucak
bir yandan sezeryandan çok korkuyorum bir yandanda kızıma kavuşmanın heyecanı içinmdeyim
hayırlısı artık ama umarım ameliyatada bu korkuyla girmem
hayatımda hiç ameliyat olmadığım için çok korkuyorum
dua edin benim için
çok geçmiş olsun canımm bende hayırlısı olsun sanırım bende sezeryan olabilirim bende hiç ameliyat olmadım korkuyorumm naapmalıyım bilmiyorum
öyle cnm hayırlısı ama ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum sezeryandan yarında doğum olmassa sezeryanmı olcak hiç bilmiyorum yoksa önce suni sancımı werirler bilemiyorumm dileğim bir an önce sancım gelsin doğumumbaşlasın sezeryandan korkuyorumm
Canım senin dr. yine iyi.. 40 + 2 de bir şekılde dogum planlıyor.. benımkısı 41 + 0 da suni sancı vericem diyoo akannehir umarım ozaman kdr dogumum gerçekleşirrr:Saruboceq:
ALLAHIM yardımcın olsun.. İNŞAALLAH bu güzel gecede sancılanır ve bebişini normal olarak kollarına alırsın :Saruboceq:
Ayyy bu gece bende dogursam ne güzell olurrrr kaydirigubbakcemile3
kızlar tünaydın
şimdi doktordan geldim
benim bugün 41 hafta oldu bebek hala doğum kanalına girmediği ve için sezeryan kararı verildi
yarın sabah sezeryan olucam .
yarın bu saatlerde kısmetse kızım kollarımda olucak
bir yandan sezeryandan çok korkuyorum bir yandanda kızıma kavuşmanın heyecanı içinmdeyim
hayırlısı artık ama umarım ameliyatada bu korkuyla girmem
hayatımda hiç ameliyat olmadığım için çok korkuyorum
dua edin benim için
birde suyum azalmış benim yaa :gitme: varmı böyle problem yaşayan kızlar
slm kızlar. nasılsınız? ben uzun zamandır internetten uzağım. umarım hepiniz iyisinizdir.
canım eltiminde suyu azalmıştı. 38. haftasında sezeryan yaptılar. ama onunki epey azalmış. bebek artık akciğer solunumu yapıyormuş içerde.
canını sıkma zaten doktorunla sürekli görüşme halindesin. suyu azalan çok duydum ben. sağlıkla kucaklarına aldılar minişlerini.. :ecrin_bebek:
normal yolla doğurma şansım yokmu acaba :gitme:
Ben deniz güneşin ablasıyım. Kendisi bana rica etti bu mesajı atmam için...
Kendisinin sabah saat 05:00'da bir kızı oldu...
Herkese çok çok selamları var...
Bütün bebek bekleyen anne adaylarına ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder işallah...
inanaki bilmiyorum tatlım ya. doktoruna sordun mu?
benim karşılaştıklarım hep sezeryandı ama onlar zaten sezeryan istiyordu. yani onlar için değişen birşey olmadı...
sıkma üzelim sen canını olmaz bişi , kıyamam :teselli:
selam shelan hoşgeldin olumunekankayizsmile
ben şahsım adına söylüyorum iyiyiz a.s
sen nasılsın görüşmeyeli?
merhaba kızlar..ben dün doğum yaptım...haftalık kontrolüme gitmiştim.dr.öğle yemeğinde alalım istersen dedii.bende ok.dedim..şimdi evimde kızımlayım:))) biraz erken doğduğu için 3100gr.50 cm.boyunda miniminnacık bir kız oldu.face edaah sonra doğum videosunu koyarım.buraya da resim eklerim..
genel anesteziyle sezaryan doğum oldu..her şey yolunda ikimizde çok iyiyiz..
herkese selam kızlarrr
moralim çok bozuk çarşamba günü nstye bağlandım sancılarım ççıktı
akşama doğru iki defa sancılandım doğumewine geldik açılma yok doğum başlamamış dedi
ertesi gün kontrolae gittim 1 cm açıklık wardı rahimde yumuşamışdı cumaya kadar bekleyelim tekrar gel dedi doktor we ultrasonda baktılar suyum azalmışşşş doktor bişii demedi bunla ilgili noolcak şimdi su azalması doğum yapacağım anlamınamı gelirki???
merhaba kızlar..ben dün doğum yaptım...haftalık kontrolüme gitmiştim.dr.öğle yemeğinde alalım istersen dedii.bende ok.dedim..şimdi evimde kızımlayım:))) biraz erken doğduğu için 3100gr.50 cm.boyunda miniminnacık bir kız oldu.face edaah sonra doğum videosunu koyarım.buraya da resim eklerim..
moralini bozma şekerim Allahın işi belli olmaz belki cumaya kadar gelir bebişin. ama cuma günü hiç açılma olmazsa sezeryan yapabilir. suyumuz sona doğru genelde azalıyor ama ne kadar azalınca sezeryane alıyolar bilmiyorum. kısmet hayırlısı nasılsa öyle olsun bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra her sezeryan olan iyileşiyo sen de iyileşirsin neden bu kadar korkuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?