2010 Temmuz Anneleri : )

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım..Ne güzell..Bende sabırsızlanıyorum artık..

Deniz_Güneş tebriklerr anne olmussun..

Canım senin dr. yine iyi.. 40 + 2 de bir şekılde dogum planlıyor.. benımkısı 41 + 0 da suni sancı vericem diyoo akannehir umarım ozaman kdr dogumum gerçekleşirrr:Saruboceq:

ALLAHIM yardımcın olsun.. İNŞAALLAH bu güzel gecede sancılanır ve bebişini normal olarak kollarına alırsın :Saruboceq:
Ayyy bu gece bende dogursam ne güzell olurrrr kaydirigubbakcemile3

walla bende sabahtan beri dua ediyorumm bugün doğumum olsun die inş. Allah gönlümüze göre weriride bu güzel günde doğumumuz normal yollarla olur

canım hayırlısı olsun herşeyin demek lazım.
sezeryan veya normal inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın.
zaten ameliyattan önce sakinleştirici bişiler vercekler sen merak etme kaydirigubbakcemile3
dualarımız seninle olacak... hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım :Saruboceq:

slm kızlar. nasılsınız? ben uzun zamandır internetten uzağım. umarım hepiniz iyisinizdir.

birde suyum azalmış benim yaa :gitme: varmı böyle problem yaşayan kızlar

canım eltiminde suyu azalmıştı. 38. haftasında sezeryan yaptılar. ama onunki epey azalmış. bebek artık akciğer solunumu yapıyormuş içerde.
canını sıkma zaten doktorunla sürekli görüşme halindesin. suyu azalan çok duydum ben. sağlıkla kucaklarına aldılar minişlerini.. :ecrin_bebek:

normal yolla doğurma şansım yokmu acaba :gitme:

normal yolla doğurma şansım yokmu acaba :gitme:

inanaki bilmiyorum tatlım ya. doktoruna sordun mu?
benim karşılaştıklarım hep sezeryandı ama onlar zaten sezeryan istiyordu. yani onlar için değişen birşey olmadı...
sıkma üzelim sen canını olmaz bişi , kıyamam :teselli:

hayırlı olsun. güzel günlerde büyütsün inşallah. benim kız hala inat ediyo gelmemek için. heralde 40'lı haftaları görücez biz

doktorum bişiy demedi canım yarın gidicem tekrar muhtemelen yatırırım seni cuma hastaneye dedi hakkımda hayırlısı canımm sağlıklı olalımda sezeryana razıyım artık ne yapalım moralim bozuluyor ama elimden bişiii gelmiyoo eşimde perişan halde zaten kaç gündür mahvoldukk herşeyin hayırlısı demekten başka bişii yokkk

selam shelan hoşgeldin olumunekankayizsmile
ben şahsım adına söylüyorum iyiyiz a.s
sen nasılsın görüşmeyeli?

sorma tatlım ya. bi kara bulut dolanıyo başımızda ama hayırlısı. eşimin başımıza açtıklarını biliyosun zaten. peşine amcamın kalp krizi haberini aldım. şükür iyi şimdi. onun peşine kuzenim beyin kanaması geçirdi. kurtulma şansı çok az. bana bakmaya teyzem gelecekti. onunda ayağında sorun çıktı teşhis koyamıyolar. artık Allah başka bela vermese diyorum.
iyi olmanıza çok sevindim.

merhaba kızlar..ben dün doğum yaptım...haftalık kontrolüme gitmiştim.dr.öğle yemeğinde alalım istersen dedii.bende ok.dedim..şimdi evimde kızımlayım:))) biraz erken doğduğu için 3100gr.50 cm.boyunda miniminnacık bir kız oldu.face edaah sonra doğum videosunu koyarım.buraya da resim eklerim..
genel anesteziyle sezaryan doğum oldu..her şey yolunda ikimizde çok iyiyiz..

geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün..

moralini bozma şekerim Allahın işi belli olmaz belki cumaya kadar gelir bebişin. ama cuma günü hiç açılma olmazsa sezeryan yapabilir. suyumuz sona doğru genelde azalıyor ama ne kadar azalınca sezeryane alıyolar bilmiyorum. kısmet hayırlısı nasılsa öyle olsun bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra her sezeryan olan iyileşiyo sen de iyileşirsin neden bu kadar korkuyosun?

tebrik ederiiiimm... :teytey:
allah saglikla buyutmek nasip etsin...

darisi basimizzaaaa insalllaaahhh :CüvCüv:

gözün aydın. Allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin.

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün prensesini. maşallah kilosu da boyu da çok normal. resimlerini merakla bekliyoruz.

ben de ameliyat korkusu var canımmm o yüzdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…