2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar
biz dün doktordaydık.40 haftamız bitti.nstye girdik sancı yoktu
ultrasonda baktı doktor.suyu yeterli pazartesine kadar bekleyelim dedi
başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş oğlum
pazartesiye kadar bişe olmazsa ne yapcaz dedim
alttan bakıcaz.açılma varsa suni sancı,yoksa sezeryan dedi
ben suni sancıdan çok kourkuyorum eyvahedigeldismile
açılma yoksa tavsiye etmem zaten suni sancıyı,saatlerce sancı çekip sonunda hiç açılma olmayıp,sezeryanla sonlanabiliyo çünkü dedi doktorum
stresim arttı iyice bu belirsizlik çok kötü
hayırlısı olsun diyorum
sağlıkla doğsun da nasıl olursa olsun

bende deli gibi gece 10 kere kalkıyorum dün gece kandil simiti yemekten bertaraf olmuşumkafamçokkarıştıama karnım çok toktu sabahh:lepi:yumurtamı yedim peynirmi :CüvCüv:rahatladımm:lepi:

normal doğumdada bu stres beni de sıkıoo ya belirsizlikkakannehirbenim ne olacak bende merak ediyorum vallaeyvahedigeldismileallahım hepimizi bir nefeste kurtarsın yaaaaaaa.s

brcsdr güle güle kullanın inşallah aldıklarını.

cedrix cnm hangisini istiyorsan o olsun inşallah. herşeyi bir kenara bırak,
en önemlis senin kendini neye hazır hissettiğin hayırlısı hangisi olacaksa o olsun

gece yatınca ayakların inmesi lazım değilmi yaw yaklaşık 13 saat yattım ayak bileklerim tokmak gibi ayaklarım davul gibi inmemişler ısrarla

gece yatınca ayakların inmesi lazım değilmi yaw yaklaşık 13 saat yattım ayak bileklerim tokmak gibi ayaklarım davul gibi inmemişler ısrarla
benim ayaklarımda davul gibi yaa artık vücut dayanmıyor bu kadar kiloya eee ne yapsın haksızda sayılmazgamyoncuiremsu

günaydın kızlar...

kızıma kavuşmama 5 gün kaldı:lepi: Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık:Saruboceq:

ben geldim :) benimde 2 günüm kaldı..kaydirigubbakcemile5 şu haftasonu da bir geçse hayırısıyla.. temizlik yaptım, o iş de bitti içim rahatladı..

ben geldim :) benimde 2 günüm kaldı..kaydirigubbakcemile5 şu haftasonu da bir geçse hayırısıyla.. temizlik yaptım, o iş de bitti içim rahatladı..
geçer geçer 9 ay geçti ise o da geçer:sm_cool:
şimdi düşünüyorum da ya hamileliğin başında olsaydıkkafamçokkarıştı

benim ayaklar kafasına göre takılıyo vallasempatiksalakcinni bazen iniyo sabaha kadar şişliği,bazen kalıyo öylece.doğursak da bitse artık bu durumlar.Allahım depresyondamıyım ben yaa.herşeyden şikayet eder oldumakannehir :sinifsinif: kafamçokkarıştı

senin bebişin de baya keyfi yerinde valla

ya kızlar ağustos anneleri topiğini inceledim de demin.
ne güzel karşılıklı hediyeleşmişler çok hoşuma gittttii yaaaaaabizde mi yapsakkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCADIARZU

öyle sanırım.gelmeye niyeti yok.yeri sıcak,rahat tabii kuzumun.
ama gelsin artık ben burda da iyi bakarım onaaopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım,ama eğer açılma yoksa ya 1 hafta daha bekle ya da sezeryanle alınsın benim kardeşimin eşi de normal doğum istiyodu sabaha kadar suni sancı verdiler açılma olmadı o zaman mecbur sezeryan yaptılar.

ben de ondan korkuyorum zaten canım
açılma yoksa sezeryan olsun artık dicem napiyim
zaten doktoruma da dedim
suni sancıyla ilgili korkunç hikayeler duyuyorum diyeakannehir
aslında ben kendimi çok şartladım heralde normal doğuma
ondan canım sıkılıyo şimdi biraz
önemli olan sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşmesi
şekline takılmıycam artık

valla sonbaharcım bana hep hamilelik boyunca şöyle iyisin böyle iyisin dediler son ay göçtüm biranda. arkadaşlar eminönüne gittik diyor ben sokağa çıkamıyorum doktor kontrolüne bile o kadar zor gidiyorum ki. ağırlığım çok fazla. belime çok fazla yük biniyor. inan oturduğum yerden zor kalkıyorum yani o kadar.ben kilo almadım hepsi karnımda kilonun toplamda 7 kilo aldım ama aynı durumdayım yani . şişkolaşmayı kafaya takma bence 30kg alan arkadaşlarım bile engeç 1 sene içinde verdiler hepsini.sen de verirsin. olacak o kadar her hamilelik aynı değil. ben de emzirirken de kilo verirsem iyice çöp gibi kalıcam yine. ne güzel biraz kilo almıştım.evlenmeden önce kemiklerim sayılırdı yine öyle olcam die korkuyorum istemiyorum çok zayıf olmak. yani hamileyken eşim 10 kilo aldı zaten şişko ve uzundur iyice farklılaşçaz bu gidişle.neyse. bebeğim sağlıklı olsun da herşey düzene girer. şu 7 gün geçsin artık hayırlısıyla.

bence sana nazar değmiş canımmm yaaaaaaaa

mrb kızlar şimdi geçmişi okudumda herkes aynı durumdaymış.son günler geçmek bilmiyor artı doğum korkusu sardı beni.hergece rüyamda doğum yapıyorum.allahım hayırlısıyla sağsalim doğsalardı bebişlerimiz.bizde kurtulsak onlarda..

ben 16 kilo aldım toplamda.ama önceden de almıştım.ideal kilomdan 23 kilo fazlayım şimdi yani.zor hareket ediyorum ama doğumdan sonra veririm diyorum.hiç dert etmiyom kiloyu walla.hele bi doğuralım da herşey düzene girer bence de inşallahkaydirigubbakcemile2

rüyamda epidural aneztezi yapılıyor ama ben hala sürekli birşeyler yiyip içiyorum o sırada. doktor gelmiş bana kızıyor ya artık bi tutamadın kendini hala yiyorsun bu 3.epidural dozu. kafayı bulcan şimdi elindekileri yemede uyuşsun diyor.. yani rüyama bakın ve halim artık ne kadar vahim bilinç altıma neler girmiş bir bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…