2010 Temmuz Anneleri : )

sırnaşık şey süper yasırnaşık şey

Selamlar, herkes tatlı bir bekleme sürecinde. Bende öyleyim halen nazlı kızımız gelmedi. Sürekli telefonla arayanlar ne oldu diye :))) Erken doğum tehdidi varken şimdide kızımız nazlanıyor gelmiyor. Bebek yerleşmiş heran olabilir diyor 2 farklı dr gidiyorum :)) Ama yok . Size sorum var kötü kokulu akıntınız varmı?

eşim de rüyasında görmüş
oğlum doğmuş
geç doğuyo ya.dişi bile çıkmış karnımdayken hepimizin durumu aynı sanırım :CüvCüv:

canım yaa sen de bendensin
ama bizimki doğum kanalına da girmedi daha
hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv:
bende kötü kokulu akıntı yok bu arada.renksiz,kokusuz oluyo

canım yaa sen de bendensin
ama bizimki doğum kanalına da girmedi daha
hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv:
bende kötü kokulu akıntı yok bu arada.renksiz,kokusuz oluyo

Hmmm anladım onuda dr sorayım bende normal birşey diye sormamıştım. :CüvCüv:

bendede akıntı oluyor ama öyle kokulu renkli değil. bende doktora sordumda o rahim ağzındaki sıvı olması çok normal dedi kurumaması için gibi birşeyler söyledi.

herkese tünaydın. biz kızımla kahvaltımızı yaptık ananemizi işe yolladık. şimdi babamızın istanbuldan gelmesini bekliyoruz.
galiba bu son hafta ağrıları hepimizin ortak derdi. kaburgalarım o kadar çok ağrıyoki uyuyamıyorum artık. havalar bozdu bide romatizma ağrılarım eklendi . her gece saat 4 te ayaktayım. zaten anca 3 gibi yatabiliyorum. sonra 5 gibi uyumaya çalış ve 8,30 gibi geri kalk galiba kızımla bizim düzenimiz böyle olcak. aman o sağlıklı sıhhatli gelsin de.

kötü kokulu akıntı iltihap belirtisi canım. mutlaka doktorunla konuş bir idrar kültürü yapar sanırım. doğumda problem çıkartmasın sana sonra.

Slm kızlar.
az sonra doktora gideceğiz,hazırlandım beklerken size uğrayayım dedim.
Bakalım bugün tarih verecek mi?

Nazodan haber var mı bu arada?
Dün gitti doktora gelmedi mi hiç sonra.

Akıntı bende de var,
Ben de sorucam birazdan doktoruma bakalım ne diyecek,
Her gittiğimde idrar tahlili kan tahlili vermekten bıktım bişey de çıkmıyor ki.
Bol epitel,bol lökosit çıkıyor.
Bu da mikrobik bir durum ama ben de tek böbrek olduğundan ilaçla da tedavi etmeyelim bol bol su iç diyor benim doktorum.
ıçtiğim suyun haddi hesabı yok.
Eve hergün bir damacana giriyor siz düşünün artk.
Diğerleri yarısını içiyosa ben kalanını içiyorum 1 günde.

Dün gece burda da çok güzel yağmur yağdı ama şimdi heryer yine yanıyor.
Veeee kızlar yurt genelinde yağmurlar bitiyormuş,
sıcaklıklar 6 derece daha artacakmış yandık yandık.
Yaaa bide şimdi ben de adet ağrısı gibi bi ağrı var.
Oğlan da kıpırdyo ama tırstım şimdi.

nazodan henüz haber yok canım. bekliyoruz. inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin. valla ne yalan söyliim yağmurlar biterse benim için muhteşem olucak. hamilelik ağrıları romatizmal ağrılarımın yanında sinek vızıltısı çünkü. tırsma :) belki yakın zamanda kucağına alır içine çeke çeke koklarsın oğluşunu. ne güzel. ben artık sabırsızlanmaya başladım. bilmem sende de öylemi...

senin göbişi gördüm canım bayağı şiş çatlamasa anormal olurdu herhalde

Selam millet bana bi enerjı geldi habire gezip gezip duruyorum en son bakırkoy de toplam 5 saat dolastıktan sonra bugun de yatak ortusu bakmaya cıktım . annem cok guzel bi hediye aldı sizler mevlut ıcın yataga ne kullanıcaksınız bılmıyorum ama benım ceyızde aldıgım kenarları gelınlık gıbı fırfırlıydı sımdı guzel gunluk bısey aldım .

merhaba kızlar:)
biz drdan geldik şimdi.
nstde minik sancılar çıktı...
ama kanala girmemiş bebeğim.
bu durumda normal doğumdan uzaklaşıyoru dedi drum.
sizin karınlar ne alemde kızlar?
indi mi aşağıya?
son ay inmesi gerek diyo dr.
biraz moralim bozuldu yani.
tamam sezeryan da olur hiç problem değil, hayırlısı neyse o olsun ama.
normal doğurmak istediğimi iyi biliyo dr.
biraz daha yüreklendirici konuşması gerekmez mi?
sezeryan isteyenleri bile önce normali deneyelim yapabilirsin diyo bazı drlar.
benimkinin de öyle olmasını isterdim(

Bende çeyizimden çıkardım :) Fransız dantelli pike takımım vardı onu ütüledim, bebişiminde dantelli küçük sepeti var yatağımın yanında. takım olduk :)

hiç bozma moralini. bazı doktorla sezeryanı tercih ediyo. kolaylarına mı geliyo ne. ama sonuçta sağlıklı olsun da bebişin gerisi teferruat...

Hastanemden aradılar, ameliyatınızı erkene alıyoruz diye. 1 saat öne çektiler. Sabah 9'da gireceğim P.tesi kısmetse. Benim için sorun yok, daha erken kavuşurum kızıma hihoyyyt

selam kızlarr nasılsınız bugünn
primera senin doğumun çok yakında sanırım hafiflediğine göre hadi hayırlısı :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…