sırnaşık şey süper yasırnaşık şeyrüyamda epidural aneztezi yapılıyor ama ben hala sürekli birşeyler yiyip içiyorum o sırada. doktor gelmiş bana kızıyor ya artık bi tutamadın kendini hala yiyorsun bu 3.epidural dozu. kafayı bulcan şimdi elindekileri yemede uyuşsun diyor.. yani rüyama bakın ve halim artık ne kadar vahim bilinç altıma neler girmiş bir bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rüyamda epidural aneztezi yapılıyor ama ben hala sürekli birşeyler yiyip içiyorum o sırada. doktor gelmiş bana kızıyor ya artık bi tutamadın kendini hala yiyorsun bu 3.epidural dozu. kafayı bulcan şimdi elindekileri yemede uyuşsun diyor.. yani rüyama bakın ve halim artık ne kadar vahim bilinç altıma neler girmiş bir bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Selamlar, herkes tatlı bir bekleme sürecinde. Bende öyleyim halen nazlı kızımız gelmedi. Sürekli telefonla arayanlar ne oldu diye :))) Erken doğum tehdidi varken şimdide kızımız nazlanıyor gelmiyor. Bebek yerleşmiş heran olabilir diyor 2 farklı dr gidiyorum :)) Ama yok . Size sorum var kötü kokulu akıntınız varmı?
canım yaa sen de bendensin
ama bizimki doğum kanalına da girmedi daha
hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv:
bende kötü kokulu akıntı yok bu arada.renksiz,kokusuz oluyo
Selamlar, herkes tatlı bir bekleme sürecinde. Bende öyleyim halen nazlı kızımız gelmedi. Sürekli telefonla arayanlar ne oldu diye :))) Erken doğum tehdidi varken şimdide kızımız nazlanıyor gelmiyor. Bebek yerleşmiş heran olabilir diyor 2 farklı dr gidiyorum :)) Ama yok . Size sorum var kötü kokulu akıntınız varmı?
Dün gece burda da çok güzel yağmur yağdı ama şimdi heryer yine yanıyor.
Veeee kızlar yurt genelinde yağmurlar bitiyormuş,
sıcaklıklar 6 derece daha artacakmış yandık yandık.
Yaaa bide şimdi ben de adet ağrısı gibi bi ağrı var.
Oğlan da kıpırdyo ama tırstım şimdi.
Dün gece burda da çok güzel yağmur yağdı ama şimdi heryer yine yanıyor.
Veeee kızlar yurt genelinde yağmurlar bitiyormuş,
sıcaklıklar 6 derece daha artacakmış yandık yandık.
Yaaa bide şimdi ben de adet ağrısı gibi bi ağrı var.
Oğlan da kıpırdyo ama tırstım şimdi.
Selam millet bana bi enerjı geldi habire gezip gezip duruyorum en son bakırkoy de toplam 5 saat dolastıktan sonra bugun de yatak ortusu bakmaya cıktım . annem cok guzel bi hediye aldı sizler mevlut ıcın yataga ne kullanıcaksınız bılmıyorum ama benım ceyızde aldıgım kenarları gelınlık gıbı fırfırlıydı sımdı guzel gunluk bısey aldım .
merhaba kızlar:)
biz drdan geldik şimdi.
nstde minik sancılar çıktı...
ama kanala girmemiş bebeğim.
bu durumda normal doğumdan uzaklaşıyoru dedi drum.
sizin karınlar ne alemde kızlar?
indi mi aşağıya?
son ay inmesi gerek diyo dr.
biraz moralim bozuldu yani.
tamam sezeryan da olur hiç problem değil, hayırlısı neyse o olsun ama.
normal doğurmak istediğimi iyi biliyo dr.
biraz daha yüreklendirici konuşması gerekmez mi?
sezeryan isteyenleri bile önce normali deneyelim yapabilirsin diyo bazı drlar.
benimkinin de öyle olmasını isterdim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?