2010 Temmuz Anneleri : )

canım hiç sıkma canını
senin günün var daha
bak benim günüm dolduğu halde 5 gün daha beklicez normal olursa diye
saolsun doktorum sezeryancı değil
doğum kanalında son anda bile girebilir dedi
hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv:

hiç bozma moralini. bazı doktorla sezeryanı tercih ediyo. kolaylarına mı geliyo ne. ama sonuçta sağlıklı olsun da bebişin gerisi teferruat...

haklısın canım.
bence kolaylarına geliyo sezeryan, çünkü normal bizim için olduğu kadar onlar için de belirsiz bir zaman...
belli bir tarihte randevu ile ameliyat yapmaktansa....
pazartesi tekrar gideceğiz
ben eğer bebeğimin durumu iyi ise 40 hafta dolana kadar bekleyelim diycem dra.
:uhm:

Pravo sana yaa sende benım gıbı hala dısarlardasın valla baska turlu vakıt gecmıyor evde oturup acaba bebek hareket edıyo mu napıyo elım mı sıstı ayagım mı dıye kendımı dınlemektense atıyorum kendımı . Kızlar bebek sekeri almayanlar icin ; hauzlu hanın en ust katında bı ımalatcı var orada ıkı 3 bayan cok uygun fıyata bebek sekerı malzemelerı satıyor yazıcaktım da alan almıstır dıye dusundum sımdı almayan varsa oradan temın edebılır . benım butun eksıklerım tamamlandı annem sagolsun heryseyım halletı bıtek hastanede dagıtılıcak cıkolata kaldı ama onu da esımın aılesı getırır dıye dusunuyorum da !!! acaba akıl edebılırler mı sımdıye kadar hıc bısey almadılar da .. Umarım cıkolata ısını hallederler valla ben erkek tarafının olur bu ıs dıye dusunuyorum sızler de durum nasıl merak ettım ? Ablamın kayınvalıdesı 75 yasında Kadıkoy de kosa kosa Dıvandan en guzel cıkolatalardan bı paket yaptırmıstı cok ımrenmıstım ne kadar asıl diye bızımkıler ne yapıcak cok merak edıyorum CADIARZU

Evet haklısın cnm herseyın normalse neden sezeryanlık demeye baslamıs anlamadım benım butun kontrollerımde tansıyonum yuksek cıktıgı halde benım doktorum hemen keselım demıyor hatta ızne cıktıgı zaman bıle benım hakkımda not dusmus bunun tansıyon hastanede cıkıyor dıye bana da soyledı yoksa senı anında sezeryana alırlar dedı . acılma muayenesı yaptıgı anda da elıyle mis isareti yapmıs kocama : ))) musaıtsın uygunsun bekleyelım falan fılan dıyor . Doktorum bayan burada yanlıs anlamayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 .. Ama tabı benım durum da sezeryana alma sebeplerı cıkabılır ama sende bısey yoksa dene cnm yaa ben doktora sordum her asamada sezeryana alabılıyorlar mesela 6 cm acıldın ama ısler ters gıttı hoop amelıyata ama tabı sana kalmıs ..

Yaaa canım boşver takılma sen,
Bebeğini sağlıcakla kucağına al da ne fark eder ki.
Bak benim son halim göbüşler topicinde aşağıya inmiş sanki biraz herhalde.
Bi bak bakalım.

Hadi biz dr.a gidioz teyzoşları öptük sizi.
Gelince yazarız.

merhaba herkese :smiley-cool:
bildiğiniz gibi dün doktordaydık. nst de hiçbirşey çıkmadı. bebeğim doğum kanalına da girmemiş.
keyfi gayet yerinde yani fıstığımın
herşey normal. doktor bir hafta sonrasına tekrar randevu verdi. ve tecrübelerime dayanarak sen bu bir hafta içinde doğurmazsın büyük ihtimalle dedi a.s
kısmet bakalım belli de olmazmış. yani bir anda suyun ya da nişanında gelebilir böyle bir ihtimal artık hep var dedi.
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

kıslar bugün taburcu olduk oğlum uyuyor bende size haber vereyim dedim :))) ayrıntıları ilk fırsatta anlatıcam :)) foto topiğine oğluşumun fotosunu ekliyorum teyzeleri :))

hadi hayırlısı tatlım. maşallah kuzuna. hoşgeldin buarada:CüvCüv:

kıslar bugün taburcu olduk oğlum uyuyor bende size haber vereyim dedim :))) ayrıntıları ilk fırsatta anlatıcam :)) foto topiğine oğluşumun fotosunu ekliyorum teyzeleri :))

Hayırlı olsun cnm meleğinizi:ecrin_bebek: saglıkla sıhhatle buyutun ınsallah

kanala girmediyse doktorun ne yapabilirki uygun ortamın oluşması gerekmiyormu sence:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…