merhaba kızlar:)
biz drdan geldik şimdi.
nstde minik sancılar çıktı...
ama kanala girmemiş bebeğim.
bu durumda normal doğumdan uzaklaşıyoru dedi drum.
sizin karınlar ne alemde kızlar?
indi mi aşağıya?
son ay inmesi gerek diyo dr.
biraz moralim bozuldu yani.
tamam sezeryan da olur hiç problem değil, hayırlısı neyse o olsun ama.
normal doğurmak istediğimi iyi biliyo dr.
biraz daha yüreklendirici konuşması gerekmez mi?
sezeryan isteyenleri bile önce normali deneyelim yapabilirsin diyo bazı drlar.
benimkinin de öyle olmasını isterdim(
güll hoşgeldin canım. naber nasıl gidiyor? delikafadulden
hayırlı olsun canım
sağ salim kucağına alırsın yavrunu inşallah
hadi hayırlısı tatlım. maşallah kuzuna. hoşgeldin buarada:CüvCüv:
opuyorumnanaktangözün aydın nazocum:1hug:
bencede sen yakında anne olucaksınn hadi inşallahhh sağ salım
sen ana kucağı arıyordum bulabildinmi
kızlar selam..
7 temmuz gecesi aniden suyum geldi ve 8 temmuz sabaha karşı 4 te acil epidural sezeryana alındım..bir kızım oldu..çok şükür iyiyiz şimdi evegeldik..
12 temmuzda beklenen kızım 4 gün önce kandil günü geldi..
herşey çok iyi..darısı başınıza..
ayrıntıları yazarım..
kızlar selam..
7 temmuz gecesi aniden suyum geldi ve 8 temmuz sabaha karşı 4 te acil epidural sezeryana alındım..bir kızım oldu..çok şükür iyiyiz şimdi evegeldik..
ayrıntıları yazarım..
kızlar selam..
ayrıntıları yazarım..
kızlar selam..
ayrıntıları yazarım..
na kucağı değil canım mama sandalyesi arıyorum henüz bulamadım malesef
kızlar selam..
ayrıntıları yazarım..
canım hiç sıkma canını
senin günün var daha
bak benim günüm dolduğu halde 5 gün daha beklicez normal olursa diye
saolsun doktorum sezeryancı değil
doğum kanalında son anda bile girebilir dedi
hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv:
Evet haklısın cnm herseyın normalse neden sezeryanlık demeye baslamıs anlamadım benım butun kontrollerımde tansıyonum yuksek cıktıgı halde benım doktorum hemen keselım demıyor hatta ızne cıktıgı zaman bıle benım hakkımda not dusmus bunun tansıyon hastanede cıkıyor dıye bana da soyledı yoksa senı anında sezeryana alırlar dedı . acılma muayenesı yaptıgı anda da elıyle mis isareti yapmıs kocama : ))) musaıtsın uygunsun bekleyelım falan fılan dıyor . Doktorum bayan burada yanlıs anlamayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 .. Ama tabı benım durum da sezeryana alma sebeplerı cıkabılır ama sende bısey yoksa dene cnm yaa ben doktora sordum her asamada sezeryana alabılıyorlar mesela 6 cm acıldın ama ısler ters gıttı hoop amelıyata ama tabı sana kalmıs ..
Yaaa canım boşver takılma sen,
Bebeğini sağlıcakla kucağına al da ne fark eder ki.
Bak benim son halim göbüşler topicinde aşağıya inmiş sanki biraz herhalde.
Bi bak bakalım.
merhaba herkese :smiley-cool:
bildiğiniz gibi dün doktordaydık. nst de hiçbirşey çıkmadı. bebeğim doğum kanalına da girmemiş.
keyfi gayet yerinde yani fıstığımın
herşey normal. doktor bir hafta sonrasına tekrar randevu verdi. ve tecrübelerime dayanarak sen bu bir hafta içinde doğurmazsın büyük ihtimalle dedi a.s
kısmet bakalım belli de olmazmış. yani bir anda suyun ya da nişanında gelebilir böyle bir ihtimal artık hep var dedi.
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
kıslar bugün taburcu olduk oğlum uyuyor bende size haber vereyim dedim :))) ayrıntıları ilk fırsatta anlatıcam :)) foto topiğine oğluşumun fotosunu ekliyorum teyzeleri :))
kanala girmediyse doktorun ne yapabilirki uygun ortamın oluşması gerekmiyormu sence:hulya:
iyi de normal doğum olması için illa göbeğin aşağı inmesi gerekmiyor ki. benim göbeğimde aşağı inmedi ama bebek doğum pozisyonunda. önemli olan sancının gelip açılma olması değil mi. ben doğum öykülerinde de birsürü göbeği yukarda olup da normal doğum yapan okudum. sen bence takma kafana. inşallah normal doğum yaparsın bende öyleyerimseniben
kızlar selam..
ayrıntıları yazarım..
kızlar selam..
ayrıntıları yazarım..
kıslar bugün taburcu olduk oğlum uyuyor bende size haber vereyim dedim :))) ayrıntıları ilk fırsatta anlatıcam :)) foto topiğine oğluşumun fotosunu ekliyorum teyzeleri :))
uygun olanlarda var diye biliyorum netten de bakabilirsin
kızlar selam..
ayrıntıları yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?