2010 Temmuz Anneleri : )

güll ve deniz güneş, canlarım ne güzel bebeklerinize sağlıkla kavuştunuz. Allah bizlere de böyhle sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin. maşallah .Allah uzun ömür versin sağlık versin mutluluk versin inşallah Allah sizlere evlatlarınızı bağışlasın. Yine habersiz bırakmayın bizlere de dua edin.

Beraber şafak sayarken, sen kucağına aldın bile kızını :1hug:
Allah analı babalı büyütsün maşallah canım..

kızlar dün doktora çatı muayenesi ile ilgili ne zaman yapacağını sordum.
bebeğin doğum kanalına girmeden yapmam, yapsamda dar çıkar zaten dedi.
haftaya eğer doğum kanalına girmişse çatı muayenesi de olacağım.
ben böyle olduğunu bilmiyordum. direk 38. veya 39. haftaya girildiğinde çatı muayenesi yapılır sanıyordum. böylesi daha mantıklıymış çünkü çatı muayenesinin doğumu başlatma riski varmış.

evet canım ben de zaten sezeryana karşı değilim kesinlikle.
ama herşeyim normalken bebeğim iyiyken ve zaman varken şimdiden sezeryana yönlendirmesi hoşuma gitmedi...

haklısın bence canım, baştan beri ben sezeryan dediğim halde benim doktorum eğer o tarihe kadar yeterli açılma olursa normal doğurturum sizi sezeryan yapmam dedi bana. aslında beklerim derseniz normal doğumu deneriz diyo. baştan beri bana normal doğumdan korkmayın epiduralle normal doğum yaparız hiç korkmayın filan diyo. ben kendi eşimi epiduralle normal doğurttum siz de yaparsınız diyo.ama ben artık bekleyecek durumda değilim ve bebeğim de iri o yüzden haftaya cumaya sezeryan die karar aldık doktorla.ama napıcan her doktor aynı değil işlerine gelmiyor normal doğum. 12 saat takip etmeleri lazım gidip gelip açılma var mı bakmaları lazım sonra hasta başında 2 saat uğraşmaları lazım gecesi var gündüzü var. sezeryan onlar için 45 dakika süren temiz basit bir ameliyat. keyiflerini düşünüyolar.ama bence kafana takma hayırlısı neyse senin için o olsun. başkalarına tavsiye ederken sen de doktoru bana böyle yaptı dersin olur biter.

flower sonbahar nasılsınız kızlar
bendeha bakım çantasını almadım civciv bebede çok güzellri var avivonun biberon falan koymak için olan çanta

işte canım sonuçta sezeryan ya da normal sağlıklı birşekilde olması önemli dediğin gibi ama keşke benim dr da seninki gibi yönlendirseydi...
neyse ben yine de 40. haftaya kadar bekleyelim bir sorun olmadıkça diycem pazartesi dra gittiğimde...
hayırlısı bakalım hepimize

nazocum sende almamıştın çanta aldınmı

benim beğendiğim bakım çantası 100 lira kızlar

nazoş seni merak ettik yahu bu saatte kadar uyuyordum deme sakın akannehir

kız sen sabah tam da beni anlatmışsın duygularıma tercüman olmuşsunopuyorumnanaktan
birkaç haftadır zaten moralsiz ve keyifsizdim annemin teyzeme geçiceğini öğrendiğimden beri hepten huysuzum:umursamaz:
içimde hep bir ağlama isteği.
yorgunluk, halsizlik,bitkinlik de cabası...
gelse artık kızlarımız keşkeee:Saruboceq:

benim canım birde yalnızlıktan sıkılıyor o yüzden bunalıma giriyorum. eşimde akşamları evde adamcağız kendini paralıyor ama yetmiyor
neyseki kızlarımız geliyor arkadaşlarımız geliyor. benim en yakın arkadaşım kızım olcak
kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım.

flower sonbahar nasılsınız kızlar
bendeha bakım çantasını almadım civciv bebede çok güzellri var avivonun biberon falan koymak için olan çanta

bakım çantası nedir? şu gezmeğe giderken bebeğin eşyalarını koymaya yarayan çanta mı? ben onu almıştım çoktan. başka çanta almadım. siz süs eşyası alıp bebeğin odasını süslediniz mi ya da süslücek misiniz? yani yılbaşı süsü tipi şeylerden balon filan biz süslemedik benim alacak halim de yok annemler de pek oralı değil. süssüz olacak odamın oğlu heralde.hastane odasını zaten ayrıca süslemem heralde kapıya bişi asıyolar o yeter. ama evdeki odayı süslesem daha çok içime sincekti.

bizim odadada balon vs yok. oda kapısında kapı süsü var. onun üstünde ayrı kapıya yapışık canım kızım yazıyor. birde duvarlarda hep mikiler yıldızlar böcekler çiçekler stickerlar var eşim yapıştırdı onları. hatta bütün odayı o yaptı desem yeridir. süslemek hiç aklımıza gelmedi. ama eşimin aklına gelmesin. aramızda kalsın

merhaba arkadaşlar 07/07/2010 saat 21.25 te 37+4 haftalıkken oğluşum 3.200 gr 50 cm boyunda normal doğumla dünyaya geldi epidural falan olmadım şuan uyuyo kuzum ALLAH HEPıNıZı YAVRUNUZA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN ıNŞALLAH

nazoş seni merak ettik yahu bu saatte kadar uyuyordum deme sakın akannehir

yok kuşum olur mu öğlen gibi girdim ben topike. haber verdim.. :uhm:

nazocum sende almamıştın çanta aldınmı

almadım canım. bir tek o kaldı zaten. onuda çok önemsemedim nedense. benim çok güzel bir sırt çantam var. belki bir süre onunla idare ederim. eğer olmazsa o zaman alırım dedim...

vala bizim de yapışacak şeylerden var. bir arkadaş bir tablo gibi bişi almış paşabahçeden bebekli ama onları yapıştıracak ve asacak bir koca yok. haftasonu kafasına geçiyim de yaptırıyım. tembel benim kocam tembelllll.ama ayrıca balon malon alsam mı dedim.

gözün aydın fulik. erken gelmiş ama maşallah boyu posu yerinde tosunun. hadi gözün aydın sende anne oldun.. nasılsın ?? doğumun nasıl gerçekleşti? korktuğumuz kadar var mı?

aqaa fulik te doğurmuş. maşallah canım benim Allah bağışlasın Allah uzun ömür versin. gitgide hamile sayısı azalıyor maşallah.

benim de galiba öyle olacak:))

ben evde oda yapmadım
ortaköyde oturuyorum sen bilirsin burda evler minyatür:)))
bir odam vardı, orda da portatif yatağım var bir de bebek için iki kapılı bir dolap aldım o kadar.
park yatğını da şimdilik odamıza kuracağız.
yani süsleme ben de yapmayacağım çok gerekli de değil bence.
sen oda yaptıysan bir kapı süsünü asarsın olur biter:))

a senin halını filan görmüştüm çok şekerdi...
güle güle büyüsün bebeğin odasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…