2010 Temmuz Anneleri : )

fulik gözün aydın güle güle büyüt bebeğini darısı başımıza bende 36 hafta 1 günlüğüm bugün sanki hiç doğmucak gibi geliyo...

maşallah canım darısı başımıza:Saruboceq:

merhaba canım:)
ne güzel bir haber bu. maşallah oğluna. Allah analı babalı büyütsün...
ayrıca epiduralsiz normal doğum yapan birini görmek çok hoşuma gitti.
sonra ayrıntıları yazarsan sevinirim. tabi fırsat bulabilirsen :)

gözün aydın canım
Allah bağışlasın yavrucuğunu
darısı da başımıza:CüvCüv:

bugün evimi süpürdüm ve viledayla değil elimle sildim otura otura. sırf kendimi dinlememek için iş çıkardım. ve bunu yaparken çok terledim. ben 30 kg yi geçtim o yüzden acaba bugün enerji harcadıkça terledikçe yediklerimi yakmışmıyımdır ? şuanda kıpırdamaya halim kalmadı. kendime şaştım kaldım bu ağırlıkla bunu nasıl yaptım diye...

yaa bu nasıl çanta gülüm ben 22 milyona aldım. böyle yanları cepli fermuarlı çanta. aynı şey diil mi? senin 100tl dediğinin içinde bişiler mi var?

ben 200tl ye bile gördüm.
kuş konduruyorlar sanki. :dilcikar:
içinde de alt açmanın dışında birşey yok..

yaa bu nasıl çanta gülüm ben 22 milyona aldım. böyle yanları cepli fermuarlı çanta. aynı şey diil mi? senin 100tl dediğinin içinde bişiler mi var?

ya benimkide bebeği taşımak için çanta + bebek eşyalarını taşımak için kol çantası pembe gri ikisi 35 tl. ayrıyetten bakım çantası diye birşeymi var acaba ??

çok teşekkür ederim arkadaşlar doğumumu herkes doğurduktan sonra yazsam daha iyi olur pek kolay bi doğum olmadı çünkü bende beklemiyodum ama doğumdan bi gün önce muayene günümde nst de sancılar 100 e çıkmıştı doğum başlamıştı çok şükür oğlum sağ salim doğdu şuan çıkmam lazım uyanmak üzere kuzum herkese iyi günler

bebeğimin odasına bir avize almıştım. onu eşim asacaktı ama saolsun nasıl becerdiyse kabloyu dibinden kesmiş. tavanda da alçı göbek var süslü. onun kırılması lazımmış. şu anda avize asılamıyor yani. bir tane ayaklı lamba vardı salonda onu koyduk odaya. annem orda yatıyor çünkü. ama saolsun annem de dağınıktır. oda bir türlü derli yoplu olmuyor yani. bazen sinir oluyorumç. ben özeniyorum benden başka kimse özenmiyor oğlumun odasına diye.ben de kıpırdayamıyorum. neyse olduğu kadar heralde.ben titizim biraz ama evde benden başka herkes dağınık.

yapmaman lazım lmaz:
doğumdan sonra istesende istemesende yediklerini yakacaksın tatlım.
kendine dikkat et lütfen...

yapma böle şeyler gülüm benim yakarsın kiloyu dert etme sen. boşu boşuna sırt ağrısı bel ağrısı çekme benim gibi bak zor oluyor dikkat et kendine.

ben bu erken doğumları duyunca acayip panik oluyorum ya acaba benimki de erken olur mu diye. benimki de son muayenede 3100 gr dı kilosu da yerinde. insanın ne zaman doğum yapacagını bilememesi ne kadar stresli bişey. artık her gece rüyalarıma giriyor. bi gece karnım aşağı inmiş oluyo, bi gece sancılarım başlamış oluyo, bi gece hastanede görüyorum kendimi. kafayı yicem galiba. bi de yarın kpss ye giricem. inşallah sınavda doğurmam:)
bu arada gözün aydın fulik. ne mutlu sana kavuştun kuzunayerimseniben

elektrikçi çağırsanız onlar çıkartıyorlar kablo bağlayıp...
benim kocam da hiç anlamaz o işlerden evde matkapı filan hep ben kullanırım...
hatta dolabımızı koçtaştan aldık demonte.
onu bile bi arkadaşımızla beraber monte ettik kocam da getir götür yaptısempatiksalakcinni
erkekler çok özenmiyo böle şeylere bizim kadar annelerde de biraz boşvermişlik var bizim kadar hevesli olamıyolar.akannehir

ben hiç rüyamda görmüyorum yaa stres te olmuyorum. ne zaman doğacak die bi derdim de yok. günlerim çok ağrılı ve yavaş geçtiği için tek derdim cumaya kadar nasıl geçecek bu vakit. cumaya kadar nasıl dayanıcam. bir de bebeğim sağlıklı mı die stres oluyorum bazen.inşallah sapa sağlam alırım bebeğimi kucağıma die dua ediyorum.

kocam elektrik mühendisi elektrikçi çağıralım deyince ne yani ben beceremez miyim diyor. ben yaparım diyor ama yap desem iyice kıracak tavanı rezil edecek kiralık ev iş çıkartçak. istemeden iş yapınca batırıyor evin bütün avizelerini o bağladı ama bunda batırdı işte. napim zaten bizim odada yatçak bebek o odada da ayaklı lambayla idare etçez.sonra bakıcam artık bi çaresine.

benimkiler bunlar garip işi 30 tl lik kaydirigubbakcemile3

benim böyle anakucağı gibi şeyden yok sağdaki çanta gibi şeyden var işte 22 milyıona almıştım ama yeter yani bence ne gerek var ki. ana kucağı olarakbu arabaların üstüne takılan puset var ya onu kullancaz.

delikafaduldendelikafadulden
ay olmaz tabi şimdi mühendis adama elektrikçi çağıralım demekdelikafadulden
idare edilir canım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…