benim beğendiğim bakım çantası 100 lira kızlar
merhaba arkadaşlar 07/07/2010 saat 21.25 te 37+4 haftalıkken oğluşum 3.200 gr 50 cmboyunda normal doğumla dünyaya geldi epidural falan olmadım şuan uyuyo kuzum ALLAH HEPİNİZİ YAVRUNUZA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
merhaba arkadaşlar 07/07/2010 saat 21.25 te 37+4 haftalıkken oğluşum 3.200 gr 50 cmboyunda normal doğumla dünyaya geldi epidural falan olmadım şuan uyuyo kuzum ALLAH HEPİNİZİ YAVRUNUZA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
yaa bu nasıl çanta gülüm ben 22 milyona aldım. böyle yanları cepli fermuarlı çanta. aynı şey diil mi? senin 100tl dediğinin içinde bişiler mi var?
yaa bu nasıl çanta gülüm ben 22 milyona aldım. böyle yanları cepli fermuarlı çanta. aynı şey diil mi? senin 100tl dediğinin içinde bişiler mi var?
bugün evimi süpürdüm ve viledayla değil elimle sildim otura otura. sırf kendimi dinlememek için iş çıkardım. ve bunu yaparken çok terledim. ben 30 kg yi geçtim o yüzden acaba bugün enerji harcadıkça terledikçe yediklerimi yakmışmıyımdır ? şuanda kıpırdamaya halim kalmadı. kendime şaştım kaldım bu ağırlıkla bunu nasıl yaptım diye...
bugün evimi süpürdüm ve viledayla değil elimle sildim otura otura. sırf kendimi dinlememek için iş çıkardım. ve bunu yaparken çok terledim. ben 30 kg yi geçtim o yüzden acaba bugün enerji harcadıkça terledikçe yediklerimi yakmışmıyımdır ? şuanda kıpırdamaya halim kalmadı. kendime şaştım kaldım bu ağırlıkla bunu nasıl yaptım diye...
bebeğimin odasına bir avize almıştım. onu eşim asacaktı ama saolsun nasıl becerdiyse kabloyu dibinden kesmiş. tavanda da alçı göbek var süslü. onun kırılması lazımmış. şu anda avize asılamıyor yani. bir tane ayaklı lamba vardı salonda onu koyduk odaya. annem orda yatıyor çünkü. ama saolsun annem de dağınıktır. oda bir türlü derli yoplu olmuyor yani. bazen sinir oluyorumç. ben özeniyorum benden başka kimse özenmiyor oğlumun odasına diye.ben de kıpırdayamıyorum. neyse olduğu kadar heralde.ben titizim biraz ama evde benden başka herkes dağınık.
ben bu erken doğumları duyunca acayip panik oluyorum ya acaba benimki de erken olur mu diye. benimki de son muayenede 3100 gr dı kilosu da yerinde. insanın ne zaman doğum yapacagını bilememesi ne kadar stresli bişey. artık her gece rüyalarıma giriyor. bi gece karnım aşağı inmiş oluyo, bi gece sancılarım başlamış oluyo, bi gece hastanede görüyorum kendimi. kafayı yicem galiba. bi de yarın kpss ye giricem. inşallah sınavda doğurmam:)
bu arada gözün aydın fulik. ne mutlu sana kavuştun kuzunayerimseniben
elektrikçi çağırsanız onlar çıkartıyorlar kablo bağlayıp...
benim kocam da hiç anlamaz o işlerden evde matkapı filan hep ben kullanırım...
hatta dolabımızı koçtaştan aldık demonte.
onu bile bi arkadaşımızla beraber monte ettik kocam da getir götür yaptısempatiksalakcinni
erkekler çok özenmiyo böle şeylere bizim kadar annelerde de biraz boşvermişlik var bizim kadar hevesli olamıyolar.akannehir
benimkiler bunlar garip işi 30 tl lik kaydirigubbakcemile3
kocam elektrik mühendisi elektrikçi çağıralım deyince ne yani ben beceremez miyim diyor. ben yaparım diyor ama yap desem iyice kıracak tavanı rezil edecek kiralık ev iş çıkartçak. istemeden iş yapınca batırıyor evin bütün avizelerini o bağladı ama bunda batırdı işte. napim zaten bizim odada yatçak bebek o odada da ayaklı lambayla idare etçez.sonra bakıcam artık bi çaresine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?