2010 Temmuz Anneleri : )

benimki tayt gibi değil canım. altı külot gibi.. üstü göğüs altına kadar geliyor...

Yaaa bak seninki tam idealmiş be Nazoş ben de öyle olsun istiyorum aslında da,nette bulamadım N:BB leri
Az sonra eşimle çıkacaz dur mağazalardan bakayım belki burda buluruz.
Hem fiyatta iyi.

Bunu buldum ama nasıl sizce.
Bana hiç de sıkıp inceltecek gibi gelmedi

sanırım bundan almak lazım
eksiklerde hiç bitmıyor bebek dogsunda öyle alayım eczanelerde vardır dımı
bide sür sağma makınası almak ıstıyorum 2-3. aydan sora çalışmayı dusunuyorumda kısmetse bakalım

Evet o zaman kesin almalısın tatlım.
bizde var eltiminkini aldım elektirikli olnlardan medela iyiymiş onun çokişine yaramış.
ama ben öğse değen yerini ve biberonunu yeni aldım .
Hijyenik olsun sonuçta aynı şey kullanılmaz.
Sadece motor kısmı onlara ait.
Eeeee o da en öenmli kısmı zaten:))

ben bir tane gördüm mayo gibiydi ama paçalı mayo gibi. yani göğüs yeride var karnıda kapalı bide bacak kısmıda tayt gibi. gerçi bebeği beslerken ve sıcak havada kullanması zor olur. bende bir çamaşır mağazasının vitrininde görmüştüm fiyatınıda sormadım. benim korse kullanabilmem için vücudumun şişliğinin inmesi lazım. yani biraz zaman geçsin ki bunlar gerçekten şişlikmi yoksa hep tombikmi kalıcam anlayıp ona göre bedenime göre korse alırım.

sadece bel kısmına takılanları da var. hatta cırt cırtlı oluyo istediğin kadar sıkabiliyorsun. her tuvalete gittiğinde de çıkarmana gerek kalmıyor. normal doğumda dikiş olacağı için kilotlu olanlar acıtabilir die dşünüyorum. bi ben mi böyle düşünüyorum:)

Aaaaaa yok ben öyle olanı giyemem herhalde afakan basar.
Küçççük bişi olsun göbeğimi inceltsin yeter diğer taraflarımda bişi yok zaetn onları ben inceltirim.
Göbek zor iş göbek.
Öfff genç kızların göbeği olmaz kadınların olur.
Kadın gibi değil genç kız gibi olmak istiyorum yine.
Ne göbek vardı ne bişi şimdi karpuz gibi karnım.
Sanırım çok uğraşmam gerekecek bu göbeği eritmek için.

benim eşimde göbekli olduğu için benden korse istemişti bundan birkaç ay önce. bende gittim anlattım göbek sıkılaştırıcı erkek için diye bana safyün marka yünlü gibi ama ince kumaştan bir korse verdiler. 18 tl idi. eşim kullanmaya başladı. bir süre sonra eşimin göbeği sıkılaşacağına korse genişlemeye başladı sempatiksalakcinni sonra bana dedi ki bu genişledi hadi dikelim şaka yapıyor sandım ciddiymiş kenarından 5 cm kadar diktik .sonra korse genişlemeye devam etti. eşimde kaldırdı attı. dikkatli ürün seçin ki başınıza böyle birşey gelmesin..

kom un mideli korsesi iyi bence sadece göbeğe takılıyo bana daha kullanışlı geldi ama
sezeryandan sonra takılır mı onu merak ediyorum bi de kaç beden alacağıma karar veremedim lülülülülülü

bu yaşta bana teyze demeye başladılar kocaman kocaman kızlar bu ne demeli... beni tombik görünce teyze zannediyorlar birde kapalıyım onunda etkisi var sanırım ama yok artık daha teyze denecek yaşa gelmedim ben teyze ne zaman olur 35 den sonra olmaz mı ya da en erken 30? ben daha 24 üm ve teyze olmuşum tombiklikten senağlama

Aaaaa yok canım ne teyzesi sen daha ablasın ancak.
Ben de 28imdeyim biri bana teyze dese bacaklarını kırarım.

evet almam lazım kım bılır kac lıra
eczanelerde satılıyor degılmı
ben bunu bı arastırayım

ben korse almayı dusunmuyorum evde spor aletım var 10 ar dk bınerım yeter dıye dusunuyorum bakalım

gercekten kılo cok etkılıyo
benıde kardesımın annesı sanıyorlardı ozaman 75 kıloydum
sora 47 ye dustum benım kucuk kardesımı buyuk sanmaya baslamıslardı
:)

Kızlar bide karşıma hep elija diye bir marka çıkıyor doğum sonrası toparlayıcı olarak.
Annemde diyo ki şimdi alacaksan göğüs altından başlayıp bacaklarını da sıkan bişey olsun hatta spor yaparken takarsın iyice sıkar.
yoksa diğerleri işe yaramıyor diyo.

biz geçen gün kocamla alış veriş merkezinde yürüyorduk. çocuğun biri biz geçerken "bunlarda daha üniversiteye gidiyor, bide çocuk yapmışlar" dedi :) yok artık ne alakası var dedim.. fil gibiyim ne üniversitesi???
bir yandanda moral olmadı değil hani:) :dance:

ben elijanın südyenini ve külodunu kullandım hamileliğimde. çok rahat ettim.
hatta aynı markanın 2 tane de emzirme südyenini aldım...

Canım eczanelerde var.
Elle olanları da var onlar daha uygun fiyat.
Elektriklileri de var.Biraz fiyat farkı oluyo aralarında bakar karar verirsin.
Netten bi bak şimdi ama fikrin olsun.
Süt gelmeyince ilk günler çok işe yarıyormuş.

spor başka korse başka bence.Ben de spor yapıcam ama korse sıkılaştırıcak diye düşünüyorum.Sporsuz olmaz zaten bi korse tak zayıfla olacak iş değil tabi.
Bi de sezeryandan sonra dikişleri koruyormuş korse.Saa sola dönünce acımıyormuş.

Anacım sen nasıl düştün 75ten 47ye iki insanken bir insan olmuşsundur resmen.
Sen çok güzel verirsin doğumdan sonra kiloları o zaman.Baksana istikrar süper.

Sen uyumaya gitmiyormuydun Nazoş?
Bakıyorum da bizi bırakamıyosunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…